hoşgeldin canım
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Ama hemşom sen vurunca acıyorr -tatlicadiarzu- çok ağır elinn kaydirigubbakcemile3Nerdesin sen :mymeka: Çeyiz gitti, çok işin de kalmadı yoksun ortalarda :mymeka: İnsan arada bi uğrar :mymeka: Bu kadar dayak yeter kaydirigubbakcemile3 Mandilin dün evlendi allahım herkes gidiyor bir bir. Bugün de başıyazmalım evleniyor tarihleri karıştırmadıysam. İnş. onun da herşey hayal ettiği gibi geçer :Saruboceq:
Ohhh damatlıktan da kurtulmuşsunuz, nerden aldınız? Benim nişanlımın almaya niyeti yok gibi kaydirigubbakcemile3 Bakalım diyorum eee daha zaman var bakarız diyor.
Kuaförünü de ayarlamışsın çok sevindim canım, umarım çok içine sinen bi saç yaparlar canım Şeniz
Tubisimm özledim kız senii Şenizselam kızlar. perşembe gününden beri koşturmacadan internete girmeye fırsat bulamadım. kuzenin sünneti için gelen şehir dışından gelen akrabalarla beraber yaylamıza gittik :dance: :dance: toplamda 34 kişiydik. herkes "seni uğurlama pikniği bu" dedi :gitme: çok güzel birgün geçirdim arkadaşlar. düğünden önce bütün akrabalarla birlikte stres atmak güzel ve eğlenceli saatler geçirmek çok iyi geldi. Allah yenisini nasip etsin inşallah....
sizler neler yaptınız kızlar? ne var ne yok bakalım
İnşallahh canımmm :Saruboceq:Slm kızlar bende evde temizlik yaptım birazcık bugün annemler geliyo sonra geldim işe yani anlıycağınıız şuanda işteyim :tomato: betacım bence kuaför parası uygun. işallah istediğin gibide olur
Evet uygun buldum böcük hemide çok temiz güzel bi yer yerimseniben Saolasınn a.s.betacım hayrlı olsun cnm bence ccok cok uygnn kuafor
canım çok gusel ıı gunlerde kullan tatlım opuyorumnanaktan
arsima gelmiş resim eklemiş we sılmıs mafoldumbenmafoldumben
betacım çok uygun fıyatı :dance::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?