Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

selam kızlar. perşembe gününden beri koşturmacadan internete girmeye fırsat bulamadım. kuzenin sünneti için gelen şehir dışından gelen akrabalarla beraber yaylamıza gittik :dance: :dance: toplamda 34 kişiydik. herkes "seni uğurlama pikniği bu" dedi :gitme: çok güzel birgün geçirdim arkadaşlar. düğünden önce bütün akrabalarla birlikte stres atmak güzel ve eğlenceli saatler geçirmek çok iyi geldi. Allah yenisini nasip etsin inşallah....
sizler neler yaptınız kızlar? ne var ne yok bakalım

slm kızlar nasılsın canlarım ben temıslık ettım kahvaltı ettım sızlerı ozledım geldım
bugun babalar gunu ama babam yanımda yok senede bı kere ancak göruyom :gitme: yanınızda ıken kıymet bılın derım offf annemıde cok ozledım
ctesı babam gelcekmış ısteme o gun olcak sanırsam söz ne zmn onu bılmıym oda engec 3 gun ıcınde olurr

ayyyyyyyyy ınanmıyoum ARSIMAm gelmışş ama maalesef kacrdım resımlerı neyse gelınce ınş bı hafta daha beklerız nolcakk gormedım ama anlasılan süpermışş RABBIM herseyı gonullerımıze gore versın ınşşş

hayatım gec gelcekmış demek ayy gelınlerımız coğaldı bı yastıkta kocasınlar ınş

mandalın ve morcılekte evlendı

pıtırcık pıke süper gule gule kullan
gadıfemsandık cok guzel gule gule kullan cnm

Slm kızlar bende evde temizlik yaptım birazcık bugün annemler geliyo sonra geldim işe yani anlıycağınıız şuanda işteyim :tomato: betacım bence kuaför parası uygun. işallah istediğin gibide olur

selamlar olsun herkezse.. bende kahvaltimi ettim cok sükür ama temizlikle urasamam canim istemiyor

sohbetinize doyum olmuyor bugün. Pazar gezmelerindemisiniz...

sohbet bölümündeki topiklere baktımda baya bişeyler varmış hhatta buket kızlık soyadınızı kullanıcakmısın diye topik acmış acaba sonuc ne merak ettim :) benim nişanlım bazen bana seslenirken bahar ün.. diye sesleniyo bende her defasında bahar sa... ün... cnm diyorum kaydirigubbakcemile2

Ama hemşom sen vurunca acıyorr -tatlicadiarzu- çok ağır elinn kaydirigubbakcemile3
Walla adaptörüm bozuk ondan giremiyorum illet ediyor benii bide bi kaç gündür dip köşe temizlik yaptık seninde çeyizler gitsinn görcez senidee hanfendii :dilcikar:
Bide annanem rahatsız :çok üzgünüm: Onun yanına gidiyoruz sürekli.

Damatlığı gaziemirdeki Sim Outletten aldık.İlk oraya girdik nişanlım ilk giydiği takımı aldık çıktık bizimki gibi değil yani erkeklerinki kaydirigubbakcemile3
Papyonlu takım aldık her zaman giyebileceği bi takım istedi gayet güzel oldu cillop gibin olduu opuyorumnanaktan 380 TL ye aldık.Orası çok uygun hemşom damatlık bakarsanız orayaa önce bi uğrayınn derim ben yerimseniben

Kuaförüde çok şükür ayarladım kadın konuştukça içime sindi opuyorumnanaktan
Temmuzun ilk haftası hem saçlarımı boyucak hemde bi ön prova yapıp modellerde karar kılıcazz :Saruboceq: İnşallahh bu sefer istediğim gibi bi saç olurr :Saruboceq:

Sen nasılsın ne var ne yok ?
Tubisimm özledim kız senii Şeniz
Ne güzel stres atmışsınızz..:1hug:
Slm kızlar bende evde temizlik yaptım birazcık bugün annemler geliyo sonra geldim işe yani anlıycağınıız şuanda işteyim :tomato: betacım bence kuaför parası uygun. işallah istediğin gibide olur
İnşallahh canımmm :Saruboceq:
betacım hayrlı olsun cnm bence ccok cok uygnn kuafor
Evet uygun buldum böcük hemide çok temiz güzel bi yer yerimseniben Saolasınn a.s.
canım çok gusel ıı gunlerde kullan tatlım opuyorumnanaktan

arsima gelmiş resim eklemiş we sılmıs mafoldumbenmafoldumben

betacım çok uygun fıyatı :dance::dance:

hihoyyyt Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…