Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ben süslendim püslendimm zemuszemus
Birazdan düğüne gidicem teyzemin görümcesinin
Hemşom saçını yapan kişii kim bil bakalımm kaydirigubbakcemile3
Kına saçı fena değildii ama makyajıı çok ağırdı yine laelaelaelaelae
Teyzem hiç beğenmemiş 60 kişi vardıı dedii sırnaşık şey

kimsecik yoook bugün

yarin ben calisirken döktürtürsünüz yine sayfalari takip edemem

gelin tacimi eklim mi?

ben burdayım cnm ekle ekle
bende tatlı tarıflerıne bakıyom haftaya sözum var ınş
arada askım bıze gelırse yaparım dıe:kedi:

böcük bu arada boş duranı Allah sevmez hemen cevapla sorumu:mymeka:
şu çaycılardan almayı düşünüyomusun düşünüyosan marka pilizzzzzemuszemus

tac secmem icin bir kactane model cekip göndermis gelinlikci arsindan bunu sectim.

[/URL][/IMG]

Aaaa canım sayfa açık kalmış altta farkında değilim, nişanlım bizde ben salonda oturuyordum burda değildim kaydirigubbakcemile3 Demek elim ağır haaa, o zaman bi daha dövdürme kendini kaydirigubbakcemile

Vala benim çeyiz gitsin de biz yandık yaaa, iki katı da kullanıyoruz 2 daire temizlencek :bbo: Bir de o dönemde görümcemler filan da gelmiş olcak yardım etsinler artık bi zahmet zemuszemus Biz de baya toparladık herşey minicik poşetlerde kutulardaydı. Hepsini büyük kolilerde toparlıyoruz. Mutfak, banyo vs hepsini ayırdık. Hurçlara girecek olanların bi kısmını koyduk. Daha var tabii ama, son olarak danteller yıkancak hepsi bitince, danteller, havlular, yazmalar vs ütülencek kafamçokkarıştı Ama onlara daha var benim çeyiz düğünden 2 hafta önce gitcek çünkü.

Yaaa şebnem kuaför öyle canım, uyarman gerekiyor makyaj konusunda. Yoksa resmen boyuyolar :roflol: Ben nişanda her dk müdahalede bulunduğumu söylemiştim sana, böylece süpeeeer oldu benim
yerimseniben

fmkicim çokk şeker tacın bunlarda sacta cok güzel oluyo

saol baberko, aslinda mecbur kaldim bi tek bu zevkime hitap ediyordu diyerlerini ilk basita eledim zaten.. gelinlikte cicek oldugu icin de bi etekte bir sacta cok olur diye bu taci sectim

Ykm yine yıkılıyordu bugün kaydirigubbakcemile3 Babama hediye alırız diye gittik vala bugün sırf nişanlıma çalıştı ykm :roflol:. Bi dolu tişört aldık, daginin kom'un iç çamaşırlarından aldık. Bana bi çöp bile almadık :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…