Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

esmy kullanıcısından alıntı
Sinay o durumdan bende korkuuyorumhala da korkuyorum birigelınce elm ayğgm karısıyorrr

ayyy esmacım sen bari söyleme sende böyle dersen ben ne yaparım bilmiyorum

nee benmi kız ben dısardan bakılınca hamrat bırınemı benzıyorum acabbaba ben yemek konusunda fosssss

sinay evin yerleşmiş hayırlı olsun.opuyorumnanaktan
Buketin mutfağı atırlıyorum pembiş pembiş çok güzel.zemuszemus
Bir de şimdi edanın yüzüğünü gördüm benimki de buna benziyor ama tam olarak değil gelsin bi foro atacam da alamadık daha işimiz çıktı:umursamaz:yani yüzğü beğendimkaydirigubbakcemile3
kaç gram kız dememişsin gramını da diyiver kıyas yapcem edaa
başka değinmediğim birşey varsa affola:sinifsinif:

teşekkür ederim çok mutlu oluyorum beğenilince yaw

ehehehhe üçkaatçı

ben adını da soyadını da biliyorum
gitcem bulcam dicem ki
aha bu kız çok hamarat
bi milyon tane de çeyizi var

yeıtscem ınş eda bende bu azım oldukca taşı bılem delerım :roflol:
85 kucuk mu bee ben 87 lı ablam onlar benım sende teyzem:roflol:
yok ızn almadım henuz almak ıstemıyom ama ctesı erken cıkmak ıcın olabılır sımdık babam ctesı aksam gelcek o aksamm ısteme olursa alırım pazar olursa almam

amın :Saruboceq: bız zaten aıle deıl sulala boyu oluruz herhal
onunkılerı sorma burda bı tek ablası var ama akrabalarından öte dostlarımız ortak
sözdn sonra kutlama bıle hazrladık kısmetse:kedi:

ehehehhe üçkaatçı

ben adını da soyadını da biliyorum
gitcem bulcam dicem ki
aha bu kız çok hamarat
bi milyon tane de çeyizi var

yapma etme bırak ya evlendığmde rahat edım
boğazına cok duskun gobeklı zatı korkuyom benıde yer dıe
sımdık bızm bulustuğumuz yerde mc donalds amca var bende patates hastasıyım nede olsa niğdelıyım neyse
buna dıom gıt al ben yemıycem sana alırım en buyuk boydan 3 4 tane yıyom düşünkaydirigubbakcemile3ben yemem dıo ama benden cok yer kavga edıyok ıkımızde koca boğaz
benım ceyısım neyım yok
bılmıyo o da
dıokı yandım ha ne yandım
dedımkı butun mobılya ve beyaz esyalar sana bende 3 nevresım var okadr
yuzuklerı bılem o aldı nan napam parasızlık gözu cıksın

HEHEEEHHEEHE

bana teyze mi dedin senklava:

bak yularda dediğin yüzünden mecbur teker teker anlatcam marifetlerini
teyze haaaaaklava:

güle güle kullan canım.çok zarif
teşekkür ederim :)

nan ne var teyze dememde ben 12 yıl önce teyze oldumm 10 yasımda yanı sonra kackez hala kac kez teyze oldum ben bıleunuttum opuyorumnanaktan senın için fesat:umursamaz:

arkadaşlar size güzel bir haberim varrrr. eylül ya da ekim ayında söz kesmeyi düşünüyoruzzzzzzzzzz. aşkım tek dersen büte kaldı.eylülde inşallah verecek.mezuniyeti kesinleşince de yüzükleri takacağızzzz.çok mutluyum kızlarrrrrr

ayy hadi bakalım mezun olsun askerlik bitsin gün sayalım senin içinde songacım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…