teşekkür ederim çok mutlu oluyorum beğenilince yawpashmina, masanı gördüm canım güle güle kullan.
gelinlikte çook güzel, o dantele benzer dantelde var gelinlikçilerde.
şönil, kumaş leke tutar bildiğim fitilli gibi olur. ayrıca zamanla şöniller yıpranıyor.
bunebu, evlenme teklifin :roflol:
yüzüğünde çok güzelmiş, hayırlısı olsun.
ehehehhe üçkaatçıbenımkı sordu yemekteyz sureklı dışarda sen yemek yapmayı bılıyon demı dedı yooo dedım harbı bı cıddıyetle
honk oldu tabe ee ne yıycez bız deedı döner ekmek olmadı sımıt sarayı:roflol: neyse ben yardım ederım sana cok şanslısın ben bılıyom dedı gulmemek ıcn zor tutum kendımı tmm ddedım ozmn bende salata yaaprım bıtek onu bılıyom dedım
hatta ceyıslerın hepsı bızde erkek alır dedım benım ceyıslerden bıle haberı yok:roflol:
ayyyyy allah sana sabır versin 3 kardeşiz annemle babam var 2 kız kardeşimde dışarda okuyor zemuszemus ramazanda sadece annemle babamı alırım yemeğe mesela zemuszemus ama nişanlımın ailesini sormayınkafamçokkarıştı
[/B]
ehehehhe üçkaatçı
ben adını da soyadını da biliyorum
gitcem bulcam dicem ki
aha bu kız çok hamarat
bi milyon tane de çeyizi var
kızlar yüzüğüm bu işte
tıpatıp
zaten internet siteleri varmış meğerse oradan buldum
pashmina, masanı gördüm canım güle güle kullan.
gelinlikte çook güzel, o dantele benzer dantelde var gelinlikçilerde.
şönil, kumaş leke tutar bildiğim fitilli gibi olur. ayrıca zamanla şöniller yıpranıyor.
tubişim merhaba canım masamı annem beğenmedi ama dolaplarıma ve bütçemize en uygun oydu vallaa napiim.
Doğtaştan da köşe beğendim kimisi dokuma dedi kimisi şönil dedi, bende oturma odasında kullanıcam için çay kahve döküldüğünde pratik bi şekilde temzilesnsin istiyorum.
Kafamı karışırtdı doğtş aramdık bayi bırakmadım bugünn .
Sen hangi kumaşı tavsiye edersin bana
Gelinlik de güzel di gerçekten kız çok zarif olmuş
HEHEEEHHEEHEyeıtscem ınş eda bende bu azım oldukca taşı bılem delerım :roflol:
85 kucuk mu bee ben 87 lı ablam onlar benımsende teyzem:roflol:
yok ızn almadım henuz almak ıstemıyom ama ctesı erken cıkmak ıcın olabılır sımdık babam ctesı aksam gelcek o aksamm ısteme olursa alırım pazar olursa almam
bak yularda dediğin yüzünden mecbur teker teker anlatcam marifetleriniyapma etme bırak ya evlendığmde rahat edım
boğazına cok duskun gobeklı zatı korkuyom benıde yer dıe
sımdık bızm bulustuğumuz yerde mc donalds amca var bende patates hastasıyım nede olsa niğdelıyım neyse
buna dıom gıt al ben yemıycem sana alırım en buyuk boydan 3 4 tane yıyom düşünkaydirigubbakcemile3ben yemem dıo ama benden cok yer kavga edıyok ıkımızde koca boğaz
benım ceyısım neyım yok
bılmıyo o da
dıokı yandım ha ne yandım
dedımkı butun mobılya ve beyaz esyalar sana bende 3 nevresım var okadr
yuzuklerı bılem o aldı nan napam parasızlık gözu cıksın
teşekkür ederim :)güle güle kullan canım.çok zarif
nie kız kartlamışmıyım çookk
arkadaşlar size güzel bir haberim varrrr. eylül ya da ekim ayında söz kesmeyi düşünüyoruzzzzzzzzzz. aşkım tek dersen büte kaldı.eylülde inşallah verecek.mezuniyeti kesinleşince de yüzükleri takacağızzzz.çok mutluyum kızlarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?