Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kız diyorum ya
ufacık bi böyle kase gibi
anladın mı
inşallah fotosunu çekeriz o akşam
sonraısnda koyarım buraya
yazıyo yazıyo 925

hıh çiroz:umursamaz:

ufacık seyı benden esırgedın be cımrı:umursamaz: canın saolsun deseydın sana tektaş pırlanta vercektım kaybettın sen bana alcaksınkaydirigubbakcemile3
kaynanasıyla oturasıca öle denır mı hıc ben manken gıbıyım naniknanik

eda yüzük çok güsel cnm.hayırılı olsun tekrar..
teşekkür ederim tekrar

edacım güzelmiş :) benimde taşları ortasında olan :)) sinayım hayırlı olsun cnm benim :asigim:

buarada tepsi harbi ucuzmuş hee
ay desene zevklerimiz aynı
bu arada deli gibi çingene pazarlığı da yaptım
niyeti olanlara yerini tarif ederim

amin buketcim ya teşekkür ederim

bu arada profiline baktım buket sen 85li misin yaa:1shok:

ne çok bilio o öle :)
ben derdim de bişiler
hanımefendiliğimi koruyorumkafamçokkarıştı
çok güzelmiş canım
teşekkür ederim tatlım

ya walla hazırların içindeki en güzelini aldık bebeişim
bak ben 730a aldım
sen de bi bak bakalım modern alyansa kapalıçarşıda

nışana kısmetce cok var ozmn kadr para bırıktrır beğendığımı alırız aklım onda kaldı cunkum:kedi:

yapsana bakalm bi öyle karar verelim

suan yapamam nıe mı o böcuku bulcam baska topıcten sonra album olustrmam sart faaln fılan az bekle bulursam hemen yaparım

eda evde kaldınn baıc son gemıyı kacrma bak ben bılem evlencem :roflol: komşumda 85 nıe şaştın bakım

sinaycım hayırlı uğurlu olsun inş mutluluğunuz daim olsun

Aa sİnay beklıyoruz evet ınsan Öyle oluyor bu ev benımmı yok ya buna nasıl alıscam ama kahretsın alısıyon beyaaa

sınayım hersey bundan sonra kalbıne gore olsun cnm benım

çok teşekkür ederim kızlarŞeniz en kısa zamanda fotolarımıda paylaşıcam inş.a.s hala inanamıyorum ve en çok evlilikte yemek olayından korkuyorum ne yapıcam bilmiyorum kendime o konuda hiç güvenemiyorum yemekli falan misafir gelirse ben altından kalkabilirmiyim :uhm:

sinaycım ölede bi kalkarsınki altından sen bile inanamazsın yerimseniben zaten bi süre sonra el alışkanlığı pratiklik oluyo zevk bile alırsın bence kaydirigubbakcemile2

Sinay o durumdan bende korkuuyorumhala da korkuyorum birigelınce elm ayğgm karısıyorrr

bend eonu cok dusnuyorum ustelık yemek yapmayı cok sevdığım halde
hatta abmler yengemler dıo toplu olarak gelırız yemeğe yuhh dıom tek tek gelın bee sızlerle kımm uğrascak:roflol. 2 ablam 2 enıstem 2 abım 2 yengem var yığenımlerımıde düşün artık annem babam harıc anam ben kafayı yerım hee

ehheehehhee
ben sana alman gümüşü alcam hedaye etcem temem mi
anlaşalım gel ortada hı

mankenmiş hıhh papıçımın mankenilaelaelaelaelae

bende hiç bilmiyorum ymekyapmayı ve ilk defa gecen hafta gözüm korktu mafoldumben ki nişanlımda çok iştahlı ve yemek yemeye cok seviyoo

yok sekerim ne tatili tatil seneye balayı. karıştırdın heralde yazlığımı soruyon.onu soruyosan gitmedik annem günübirlik gelin illa dedi ama yok dedim gitmedik başka zaman işlaah

ya anla işte yazlık olayını sormuştum kaydirigubbakcemile3 neyse cnm kısmet diilmiş ya aslında iikide olmamış boşver insan uyuyamıyo inan o orda sen başka yerde :gitme:

kaydirigubbakcemile3ben benimkini abur cuburla hayatta kandırramam anca ilk geceden sonraki gün ama sonra vayy halimee kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…