ehheehehhee
ben sana alman gümüşü alcam hedaye etcem temem mi
anlaşalım gel ortada hı
mankenmiş hıhh papıçımın mankenilaelaelaelaelae
ya anla işte yazlık olayını sormuştum kaydirigubbakcemile3 neyse cnm kısmet diilmiş ya aslında iikide olmamış boşver insan uyuyamıyo inan o orda sen başka yerde :gitme:
kaydirigubbakcemile3ben benimkini abur cuburla hayatta kandırramam anca ilk geceden sonraki gün ama sonra vayy halimee kaydirigubbakcemile3
canımıcm benimki sebze pek sewmio et türü şeler sewer ondan sorun yok ama bende sebzeyi çok sewerim annem babam öle alıştırdı ama saolsun annesi sewio sebzeyi yapıo yani:) :1hug: zemuszemus
canım yemek yapmakta ne var soğan salça dibine etin varsa et sona sebzeyi sal bi iki başlayınca kendiliğinden gelio mühim olan hangi baharat neye güsel olur onu bulmakta:)
yerimseniben bnu not alıyım ben :)
:kedi: Şeniz benim annem ilk boyun fıtığı olduunda dr u kenarda biblo gibi oturcaksın diince mecbur öğrenmiştimde yemek yapmayı :kedi:
ay ben çok şanslıyım benimkine hergün mercimek çorbası pilav salata wer ömür boyu sesi çıkmaz kaydirigubbakcemile2
ayy yazık bee insan kıyamaz kaydirigubbakcemile3
hee benimki de iştekaç gram :) bizde nişanlımınki boyut olarak benimki işçilik olarak fiyatları hemen hemen birdi toplam 680 oldu
kıyamıcak bişe yokki canım kendisi istiyo kaydirigubbakcemile3 arada bi ekstra bezelye patates kızatması bide kaşarlı yumurta te işte o kaaa :lepi:
nışana kısmetce cok var ozmn kadr para bırıktrır beğendığımı alırız aklım onda kaldı cunkum:kedi:
suan yapamam nıe mı o böcuku bulcam baska topıcten sonra album olustrmam sart faaln fılan az bekle bulursam hemen yaparım
ya yok benimkine kalsa alıp çıkardık ilk dükkandanBenimde nişanlım çingene gibi yapar pazarlık :) benim yapmama gerek kalmıyo annemde cok sevdi o huyunu kaydirigubbakcemile3
tabi kızım sıkı sıkı yapıştım eniştene sen merak etmeeda evde kaldınn baıc son gemıyı kacrma bak ben bılem evlencem :roflol: komşumda 85 nıe şaştın bakım
ya profil foton kate ya lostdakinie kız kartlamışmıyım çookk
teşekkür ederim paşminacımbunebu yüzüğün hoşmuş canım
sinay hpşeldin canımmm mutlu görmek ve iyi haberler akmak çok güzel senden
hakkaten hetmm anlastık o vakıtkaydirigubbakcemile5
nan senınle aynı gun yusuf yusuf dıycez hekaydirigubbakcemile3
Şenizbunebu yüzüğün hoşmuş canım
sinay hpşeldin canımmm mutlu görmek ve iyi haberler akmak çok güzel senden
inşallahhh:Saruboceq:sinaycım ölede bi kalkarsınki altından sen bile inanamazsın yerimseniben zaten bi süre sonra el alışkanlığı pratiklik oluyo zevk bile alırsın bence kaydirigubbakcemile2
ayyy esmacım sen bari söyleme sende böyle dersen ben ne yaparım bilmiyorum -tatlicadiarzu-Sinay o durumdan bende korkuuyorumhala da korkuyorum birigelınce elm ayğgm karısıyorrr
ayyyyy allah sana sabır versin 3 kardeşiz annemle babam var 2 kız kardeşimde dışarda okuyor zemuszemus ramazanda sadece annemle babamı alırım yemeğe mesela zemuszemus ama nişanlımın ailesini sormayınkafamçokkarıştıbend eonu cok dusnuyorum ustelık yemek yapmayı cok sevdığım halde
hatta abmler yengemler dıo toplu olarak gelırız yemeğe yuhh dıom tek tek gelın bee sızlerle kımm uğrascak:roflol. 2 ablam 2 enıstem 2 abım 2 yengem var yığenımlerımıde düşün artık annem babam harıc anam ben kafayı yerım hee
teşekkür ederim gülaycımŞeniz senin ev döşendi mi düğündaşım senin fotolarıda bekliyoruz heee:mymeka::)sinayımmmmmmm çok sewindim canım benim gözün aydın güle güle kullan herbişeyini sağlıkla huzurla inşallahh amin:)
ayy benimkide çok düşkün cokacimcoookbende hiç bilmiyorum ymekyapmayı ve ilk defa gecen hafta gözüm korktu mafoldumben ki nişanlımda çok iştahlı ve yemek yemeye cok seviyoo
kayınvalidenle mi oturacaksın gülaycımben korkmuorum walla cici annem yemekleri yapsın bende abur cubur şeleri :) cocam çok sewio aburcuburu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?