Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ehheehehhee
ben sana alman gümüşü alcam hedaye etcem temem mi
anlaşalım gel ortada hı

mankenmiş hıhh papıçımın mankenilaelaelaelaelae

tmm anlastık o vakıtkaydirigubbakcemile5
nan senınle aynı gun yusuf yusuf dıycez hekaydirigubbakcemile3

ya anla işte yazlık olayını sormuştum kaydirigubbakcemile3 neyse cnm kısmet diilmiş ya aslında iikide olmamış boşver insan uyuyamıyo inan o orda sen başka yerde :gitme:

kısmet neyse ben ilerde evlenince Allahın izniyle cıkarırım acısını. nişanlımda anlayışla karşıladı babam diyince :)

kaydirigubbakcemile3ben benimkini abur cuburla hayatta kandırramam anca ilk geceden sonraki gün ama sonra vayy halimee kaydirigubbakcemile3

canımıcm benimki sebze pek sewmio et türü şeler sewer ondan sorun yok ama bende sebzeyi çok sewerim annem babam öle alıştırdı ama saolsun annesi sewio sebzeyi yapıo yani:) :1hug: zemuszemus

canımıcm benimki sebze pek sewmio et türü şeler sewer ondan sorun yok ama bende sebzeyi çok sewerim annem babam öle alıştırdı ama saolsun annesi sewio sebzeyi yapıo yani:) :1hug: zemuszemus

benim nişanlım herşeyi sever yemek secmiyo o huyunu cok seviyorum ama ben hiçbieşey bilmediğim ve hala öğrenmediğim için kızıp duruyo

canım yemek yapmakta ne var soğan salça dibine etin varsa et sona sebzeyi sal bi iki başlayınca kendiliğinden gelio mühim olan hangi baharat neye güsel olur onu bulmakta:)

ay ben çok şanslıyım benimkine hergün mercimek çorbası pilav salata wer ömür boyu sesi çıkmaz kaydirigubbakcemile2

pashmina, masanı gördüm canım güle güle kullan.

gelinlikte çook güzel, o dantele benzer dantelde var gelinlikçilerde.

şönil, kumaş leke tutar bildiğim fitilli gibi olur. ayrıca zamanla şöniller yıpranıyor.

bunebu, evlenme teklifin :roflol:
yüzüğünde çok güzelmiş, hayırlısı olsun.

benımkı sordu yemekteyz sureklı dışarda sen yemek yapmayı bılıyon demı dedı yooo dedım harbı bı cıddıyetle
honk oldu tabe ee ne yıycez bız deedı döner ekmek olmadı sımıt sarayı:roflol: neyse ben yardım ederım sana cok şanslısın ben bılıyom dedı gulmemek ıcn zor tutum kendımı tmm ddedım ozmn bende salata yaaprım bıtek onu bılıyom dedım
hatta ceyıslerın hepsı bızde erkek alır dedım benım ceyıslerden bıle haberı yok:roflol:

bence de zaman var daha
sen de bu kafayla kesin ona da yetişirsin
maşallah

Benimde nişanlım çingene gibi yapar pazarlık :) benim yapmama gerek kalmıyo annemde cok sevdi o huyunu kaydirigubbakcemile3
ya yok benimkine kalsa alıp çıkardık ilk dükkandan
o da ben ne de olsa pazarlık yaparım diye
ağalık yapıyo
ne görsek
hadi al
ulan hadi al da para
eee kem küm sonrasında
bana güveniyo da beni hıyar yerine koyuyo tükanlarda

eda evde kaldınn baıc son gemıyı kacrma bak ben bılem evlencem :roflol: komşumda 85 nıe şaştın bakım
tabi kızım sıkı sıkı yapıştım eniştene sen merak etme
e küçükmüş o da oğlum

nie kız kartlamışmıyım çookk
ya profil foton kate ya lostdaki
ben de hep seni oymuş gibi algılıyorum demek ki
böyle yaşın bana yakındır diye düşünmüştüm
püü sen kartsan ben ne olam ki

bunebu yüzüğün hoşmuş canım

sinay hpşeldin canımmm mutlu görmek ve iyi haberler akmak çok güzel senden
teşekkür ederim paşminacım

tmm anlastık o vakıtkaydirigubbakcemile5
nan senınle aynı gun yusuf yusuf dıycez hekaydirigubbakcemile3
hakkaten he
ben cuma izin aldım walla
sen çalışcan mı

bunebu yüzüğün hoşmuş canım

sinay hpşeldin canımmm mutlu görmek ve iyi haberler akmak çok güzel senden
Şeniz
sinaycım ölede bi kalkarsınki altından sen bile inanamazsın yerimseniben zaten bi süre sonra el alışkanlığı pratiklik oluyo zevk bile alırsın bence kaydirigubbakcemile2
inşallahhh:Saruboceq:
Sinay o durumdan bende korkuuyorumhala da korkuyorum birigelınce elm ayğgm karısıyorrr
ayyy esmacım sen bari söyleme sende böyle dersen ben ne yaparım bilmiyorum -tatlicadiarzu-
ayyyyy allah sana sabır versin 3 kardeşiz annemle babam var 2 kız kardeşimde dışarda okuyor zemuszemus ramazanda sadece annemle babamı alırım yemeğe mesela zemuszemus ama nişanlımın ailesini sormayınkafamçokkarıştı
:)sinayımmmmmmm çok sewindim canım benim gözün aydın güle güle kullan herbişeyini sağlıkla huzurla inşallahh amin:)
teşekkür ederim gülaycımŞeniz senin ev döşendi mi düğündaşım senin fotolarıda bekliyoruz heee:mymeka:
bende hiç bilmiyorum ymekyapmayı ve ilk defa gecen hafta gözüm korktu mafoldumben ki nişanlımda çok iştahlı ve yemek yemeye cok seviyoo
ayy benimkide çok düşkün cokacimcoook
ben korkmuorum walla cici annem yemekleri yapsın bende abur cubur şeleri :) cocam çok sewio aburcuburu
kayınvalidenle mi oturacaksın gülaycım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…