ben eşim bilir dicem canım :)
takvimim nası olmuş???
çok güzel olmuş canım.
ben bir takvim bile yapmadım dahauzun bir sürede yapmıcam zaten görüpde moralim bozulmasın iyicee
elisaam kız bugün tabak çanak bakmaya gitcem bakim fikir edineyimde listemi ona göre düzeltiyim önce neleri almak gerek:)
söyleyemem ki utanırım benn en iyisi çeyrek altın desem komik olur mu :)
ben bılıyordum bunu benmkını ben söleyemedım bı turlu cok komıktı hoca söle dıyor ay dıyemıyom gorumcem söledı ama unuttum neydı aa ıyı hatırlattınız o kağıt nerdeydi yaaaa
tabıkı var cnm bnm
ay ben kagıdımı ne yaptn kaybettysem ne olurr
ay bir güzel tarifler buldum internette eve gidip bi an önce hepsini yapmak istiorum:)
bende böyle oluyorum işte.
çalıştığım için eve geç gidinvce hepsinide denemek mümkün olmuyor.bir dolu not alıyorum.
evlenince netim olsun ben korkmam haytta yemekten.aniden gelen uyuzlar dışında
açım bide deli gibi hepsinden yemek istiom ama sadece ikisini yapabilirim:)
söyleyemem ki utanırım benn en iyisi çeyrek altın desem komik olur mu :)
ben geçen ramazan musallat olmuştum iş yerinde canım sıkılıyor diye dadandım.sonra mideme giren açlık kıramplarından başım tutuyordu.annem kızıyordu bakma öle aç aç akşam ev de :kedi:bak diye
hehehe benimknin en sevdiği cümledir ben bilmem kocam bilir. :roflol:
buketttt diğerini merak ediyordum ben sanırım düğün gününde anahtar evin kapısına giricektiizemuszemus bence diğeri daha hoştu opuyorumnanaktan
neler alıcan kısss cnm bnmmmm inş. gönlüne göre bulursun
aneemm niye söylemiyimmm söylerem bennn :lepi:
canım utanınca zaten kayınvalden falan varsa yanında söle söle utanma çekinme diyo kaydirigubbakcemile3 hoca senden duymak istio dedikleri gibi..100 bilezik iste en güzeli kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?