Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben eşim bilir dicem canım :)

hehehe benimknin en sevdiği cümledir ben bilmem kocam bilir. :roflol:

takvimim nası olmuş???

buketttt diğerini merak ediyordum ben sanırım düğün gününde anahtar evin kapısına giricektiizemuszemus bence diğeri daha hoştu opuyorumnanaktan

neler alıcan kısss cnm bnmmmm inş. gönlüne göre bulursun

söyleyemem ki utanırım benn en iyisi çeyrek altın desem komik olur mu :)

aneemm niye söylemiyimmm söylerem bennn :lepi:

kizlar merhaba.. bugün ise gitmedigim halde sizinle olmadim..

cok güzel uyandim sabah postaci zile basti nisanlimin gönderdigi dügün davetiyelerimiz gelmis.. davetiyelermiz sitede gördügümden haha güzel cok mutlu oldum sizinle palyasayim dedim

ben bılıyordum bunu benmkını ben söleyemedım bı turlu cok komıktı hoca söle dıyor ay dıyemıyom gorumcem söledı ama unuttum neydı aa ıyı hatırlattınız o kağıt nerdeydi yaaaa

tabıkı var cnm bnm
ay ben kagıdımı ne yaptn kaybettysem ne olurr

birincisi nikahsız sayılırsın hiyyy yandın sen napcen şimdi.....lmaz:
ikincisi bir bardak su iç üzerine....

şaka şaka.bulursun nan kesin o kargaşada sokmuşundur bir yere.
keişke eşinde unutmuş olsa .kızz yazarız yeni liste zemuszemuszemuszemus

ay bir güzel tarifler buldum internette eve gidip bi an önce hepsini yapmak istiorum:)

bende böyle oluyorum işte.
çalıştığım için eve geç gidinvce hepsinide denemek mümkün olmuyor.bir dolu not alıyorum.
evlenince netim olsun ben korkmam haytta yemekten.aniden gelen uyuzlar dışında

söyleyemem ki utanırım benn en iyisi çeyrek altın desem komik olur mu :)

canım utanınca zaten kayınvalden falan varsa yanında söle söle utanma çekinme diyo kaydirigubbakcemile3 hoca senden duymak istio dedikleri gibi..100 bilezik iste en güzeli kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
morçilek
boşluktayım

elisaam aldım bugün bişeyleerr:) pasta bıçağı meyve bıçağı ayrıca bıçak seti 8 li tahta içinde olur ya öyle takım tahta kaşık birde timsah şeklinde kukla gibi fırın tepsisi tutacağı aldım 2 tane elimi açınca timsahında ağzı açılıyoo:):)

yok bee canım benim kaynanam söylemeyim die gözümün içine bakar:) buluruz bişeyler yaa araba istesem olmaz mı altın mı olcak illa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…