elisaam aldım bugün bişeyleerr:) pasta bıçağı meyve bıçağı ayrıca bıçak seti 8 li tahta içinde olur ya öyle takım tahta kaşık birde timsah şeklinde kukla gibi fırın tepsisi tutacağı aldım 2 tane elimi açınca timsahında ağzı açılıyoo:):)
ayy canım gecmıs olsun yaa hakket ne insanlar varr çok garip .. yazık kadınada acıdımkızlar yaa az önce markete gttım suan şoktayım
markete gırdım bı cocuk aa kaıdn bayıldı dedı
ben aynı zmnda sağlık personellığı yaptım suanda ılkyardımcıyım mudahele edım dedım
kaıdnlar bana soğan uzatıyorlar koklat sara gecırıyo dıe:mymeka:
ya sacmalamayın ddım şok pozısyonu falan verdım kadın morardı ellerı ayakkları ters dondu dılını kacrmayım dıe tuttum ambulansı arayın dıom
kaç nosu dıolar:mymeka:
pek alakası yok ama onlar z ıle a yapmaya calısmış dığelreırnı yukleyemedım be
waaaawwww süperrr olmuslarr kıssss zemuszemuszemuszemus yengenın ellerine sağlık opuyorumnanaktan
ben sımdık yazcem kıss tarifi :))) ...tarıfı yazın nan cok basıt ev garuları sızı:jeyyar:
jartiyer tavsiye etmıyorlar bende gıymecegım acıkcası.. ama senın içinde ukte kalmasın al derim..marka olarakta özgöde diyorumkızlar merhaba jartiyer almayı düşünüyorum ama her gelinlikte jartiyer olmazmış böyle bir durum var mı?bide hangi marka alsam kızlar...
ben geldim ama kimsecikler yok galiba
yaptım mercimek köftemi
bide rulo pasta yapim dedim hamur yapıştı mahvoldu
sora hazır pasta taban aldım
komşular geldi yedik ama şiştim çok midem kötü oldu valla:)
afiyet bal kaymak olsunnn pıtırcıkkk opuyorumnanaktan
acaba böcük ne yapıyyyooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?