Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

cnmmm güle güle kullan
hani ama resimleri eklesene kuzum bizde görelimopuyorumnanaktan

ayy canım gecmıs olsun yaa hakket ne insanlar varr çok garip .. yazık kadınada acıdım ( Allah ıslah etsın kocasını ((

pek alakası yok ama onlar z ıle a yapmaya calısmış dığelreırnı yukleyemedım be

waaaawwww süperrr olmuslarr kıssss zemuszemuszemuszemus yengenın ellerine sağlık opuyorumnanaktan
bas harflerde güzel fikir :lepi:
tarıfı yazın nan cok basıt ev garuları sızı:jeyyar:
ben sımdık yazcem kıss tarifi :))) ...
yaa bu sabah birine rep verırken ellerıne saglık felan yazdım sanırım bana gerı rep afiyet olsun olarak dondu :)) alakasız bi konu hemde :)))
kızlar merhaba jartiyer almayı düşünüyorum ama her gelinlikte jartiyer olmazmış böyle bir durum var mı?bide hangi marka alsam kızlar...
jartiyer tavsiye etmıyorlar bende gıymecegım acıkcası.. ama senın içinde ukte kalmasın al derim..marka olarakta özgöde diyorum

bugun dugun salonu yerlerine ve fiyatlarına baktık .. babam annem ben arabada olsa altımızda sıcakta yorulduk valla ((
gelınlık provam 3temmuza ertelendi .. bu hafta teslımatı çok fazlaymıs annemde aceleye gelmesın terzi yanlıs keser diker kotu olur gelınlık dedi.. oyuzden bizim istedigimiz bi tarihte ertelettık..

evime misafirlık tek kişilik 3 pike takımı ( pikesi-carsaf ve bas yastık kılıfı) aldım
diğer 2 pike takımınıda sonra alcam (5e tamamlamam gerekte)
kışlık içinde battanıyelerı sonra alıcam artık..
ayy ayaklarım çok agrıoo (

ayy böcükümmm naporrkiii ... insallah çok guzel bi gece olmustur onun için opuyorumnanaktan

Way mşlh böcük dört nala Ne bu hız Allah tamamına erdirsin inşlh
En keyifli ve heycanlı anlarından birini yaşıyordur şimdi
Darısı tüm bekarlara

kızlar fotolarını eklemek isterdim ama ben hemen kaldırıyrm kutulara. ama yarın çekebilirsem dondurma kaselerimi çekerim aldım ama eve geldim açmadım hemen kaldırdım.bazen kutuya kaldırdığım için hatırlamayıp tekrar tekrar aldığım oluyor bişeyi sarımsak ezici gibiii:):) kaydirigubbakcemile3

ben geldim ama kimsecikler yok galiba
yaptım mercimek köftemi
bide rulo pasta yapim dedim hamur yapıştı mahvoldu
sora hazır pasta taban aldım
komşular geldi yedik ama şiştim çok midem kötü oldu valla:)

ben geldim ama kimsecikler yok galiba
yaptım mercimek köftemi
bide rulo pasta yapim dedim hamur yapıştı mahvoldu
sora hazır pasta taban aldım
komşular geldi yedik ama şiştim çok midem kötü oldu valla:)

afiyet bal kaymak olsunnn pıtırcıkkk opuyorumnanaktan

acaba böcük ne yapıyyyooooo

kızlar aranızda eşi ya da sevgilisi denizci olarak askere giden var mı ??
denizci olarak gitmek için neler yapılması gerekiyor??
hani bi kurs falan gerekiyorsa isim olarak da yardımcı olabilirseniz çook çook sevinirim..

hepinizi Allah kavustursun sevdiklerinize..

tabi gecenin bi vakti msj atarsam cvp beklemem saçma olur evli hatunların olduu yerde bu saatte net açık olmaz zemuszemus böcükün inşallah süper geçmiştir günü...bende kaçim bari ii geceler hepinize :gitme:

günaydınnnn burcu sabah sabah görüyorum seni nasılsın geldinmi artık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…