Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bende kurabiye yapınca genelde T ve M şekli veririm birer tane
ilk yaptım benimki asker o zaman ona götürcem
anam sabah kalktım paketlicem T nin altı yok
annem yemiş :umursamaz:
:roflol: :roflol:

:roflol: :roflol:

takvimim nası olmuş???
on numara :lepi:

söyleyemem ki utanırım benn en iyisi çeyrek altın desem komik olur mu :)
evet canım komik olur :))) benim şimdiye kadar genelde duyduğum en az 100gr. istenir ve genelde de 100 gr. olarak belirlenir tabi senin bir itirazın yoksa. Altın olmak zorunda da değil tabi. Ve boşanma durumunda değil, sen ne zaman istersen vermek zorundadır sositososito

Cümleten Günaydın a.s.
sabah sabah güldürdünüz beni sağolsun ya, moralim çok bozuk bir süredir ve dün de kötü bir haber aldım, çok sevdiğim birinin minicik kızının bir rahatsızlığı çıktı ortaya, en tehlikeli ve sinsi şekliymiş hastalığın, ve tedavi şansı sadece %20 (( Rabbimden ümit kesilmez ama çok zordu.. dün anlattı bana, sağolsun kardeşi gibi görür beni ben de onu abim, o yüzden çok kötü oldum.. Sizden de dua istiyorum..

Bu arada böcüküm naptı ki acaba?

günaydın herkese..

böcük gelmedi sanırım daha...

mervebu abba nın nişanlısı eşi daha doğrusu denizci gelir bugn ona sorabilrisin ...

ben takvimimi değiştirip yine eskisi gibi yaptım. önemli bir nokta söliim dedim kaydirigubbakcemile3

gördüm canım son sayfada da okudum son günlerinde her güne bir takvim yap zemuszemus

gasoline, Allah şifa versin inşallah yüzlerini güldürür Rabbim.

sana birşey olur diye aklım hep sende..rüyaların bile benim göz hapsimde, senle yanan yürek üşümezmiş hiç ömrümce..benim öbür yarım bedelsin tüm sevgilere...BENSİZ GÜNLERİNİ SEN UNUT ARTIK, SEVEN YÜREĞİNDE ŞİMDİ BEN VARIM SENİ BÖYLE SEVMEK GÜNAHSA EĞER, BEN ANADAN DOĞMA BİR GÜNAHKARIM... :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…