Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

offf karadeniz gibisi varmııı opuyorumnanaktan ben de kastamonu'luyum :asigim:

neyse ykarı cıktılar ellerını öptum once bayanların cunku once onlar gırdıler ayrı ayrı odalardaydık ancak sığdık
sonra yengemle gırdık ellerını öptuk erkeklerınde kayınbabam aynı kendı babam benımkı demıstıde ınanmamıştım neyse
mutfaktan tamda benım herıfı goruyom hıcbı ıs yapmadım ablamlar yengemler yaptı ben dağıttım sonra ısteme oldu 3 kez 4.de annemle telden ıstedıler hoperlor acıldı annem ağlıyoo cok kötu oldum:gitme:ablam ağladı ona baktım bende doldum ama ağlamadım sonra yuzukler takıldı benımkı tıtrıyoo öluyo bende heycan gıttı huzun basladı sonra yuzukler takıldı eller öpuldu
resımler cekınıldı:kedi:
gruptan bı kac arkdasımız vardı bıze aıt formdan konu acmıslar onlarda ceptelden canlı yayıl yapıyomuş
sonra bız odaya gectık tatılılar yendı benımkı ıle 15 dk yalnız kaldık:jeyyar: süperdı ama hemen gıttıler aşağı ındım yolcu ettım
hepsı süperdı
ablası halası enıstesı dayısı amcaları yengelerı babası ananesı
bugunde babam ve k babam yolcu onları uğurluycaz:gitme:

Konuyu Toplam 19 Kullanıcı okuyor. (18 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
parpalm, baberko, bktbb+, croiselle, DarkAngel, densem, eccu+, edda1985, Egem, elisaa, esmy+, Gasoline, karalahana+, laydbird, Selen_Ay, uğur böcüğü+, yasmin83, şeker-leblebi

ayy dahasını sız sorun anlatım cunku hala ınanamıyorum
askımın bana attığı msjlar cok mutlu ettı
bugn ıstendende terfı ettı
allahım hersey süperdı
babam nışan ne zmn demış babası sız ne zmn uygunsanız demıs sanırım ama telden konuscaklarmış
babam dıo yeme ıcme ceyıs al düğün olabılır heran dıo abboww dedım yok daha neler

harbiden abbboooww :bbo:

günaydın kızlar

anaa kimler Ordu gelini burdaaa
yakında bende Ordu gelini olcam inş bu ayın sonuna sözümüz var

böcük hayırl uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inş, ha bu arada ne dicem biliyormusun, hani dün diyordun ya geçen sene bu zamanlar ayrıldım yine bu zaman sözleniyorum, biliyormusun aynı şey bende de mevcut :) bende geçen sene temmuzun sonunda ayrılmıştım ve bu sene temmuzun sonunda sözleniyorum inş, Yüc Mevla nelere kâdir değil ki

hadi hayırlı olsun canım kaydirigubbakcemile2 Rabbim tamamına erdirir inşallah .dilerimm bi ömür boyu sevdiceğinle huzur sağlık ve aşk dolu yıllar geçirirsiniz .torunlarının torunlarını görürsünz inşallah zemuszemus

böcük babana ceyız haızr deseydın d
savcları nasıl yaptrdn elbıseyı gıymedın ne gıydın eteğimi
resimler nerdeee

esmyciim ne güselmiş piken .çok canlı renkleri .yazın zaten en ideali pike opuyorumnanaktan güle güle kullan balum zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…