Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

böcükçüm canım hayırlı olsun
çok mutlu oldum senin adına
Allah tamamına erdirsin inşallah çooooooook mutlu olursunuz kuşum Şeniz

kız böcüüüüük, sizin Çarşının michael jackson için yaptığını gördün mü :))))))

[

komşu gordum sana hedıye yoladım ya nan:mymeka:

gazwoman abla gormedım bıkac gundr takıp edemedım napmış acep arayım hemen soram maıller geldı ama hemen sıldımm tuhh bee

hee komşumun koyduğu pankart ıse haberım var soyledıler ama gormemıştımm
nan bız varya halkın takımıyız
aksamda ben sıyah beyazdım zatenn

kızlarr benim puanım 52 olmuş o nasıl oluyo ben bişemi yaptımda yükseldi ay ne cahilim kaydirigubbakcemile3

bence tunık gıyme cnm
ya elbise butun giy
yada etek gömlke giy cnmm

canım şimdi bi elbise alamam çok sarsar beni maddi yönden
evde elbiselerim varda söze çok ağır kaçar, ben kokoş sade bi elbise almam ki :kedi:
neyse artık büyük mağazalar filan gezilip güzel bi etek alınacak, durum öyle gösteriyor

gazwoman abla gormedım bıkac gundr takıp edemedım napmış acep arayım hemen soram maıller geldı ama hemen sıldımm tuhh bee
evet canım buketin koyduğundan bahsediyorum, bir de İngilteredeki anma faaliyetlerine katılanlar arasından da sizinkilerden çıkmış, duvarda M.J. için yazılanların arasında "Çarşı loves M.J." yazıyo :)) Oraya kadar uzanmış eliniz kolunuz :)

canım benim sen werdiğine göre rep ii bişe demektir teşekkür ederim balımm a.s.
ama bi sorun war rep neki :uhm:

rep sana puan kazandırır.o punları bozdurup bozdurup harcayamazsın belki ama kolay yoldan tesekkür etmenin bir yolu.yukarıda kullanıcı panelini tıkla sana kimler rep vermiş yazar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…