Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ya anlatın bakam bu rep olayı ne istediğin kadar puan nassı verliyo ceyis bakanım çık ortaya

verdım kızlar sızede pıtır ve parparım
baskalarınada verıdm ama kıme unuttum

komşu yok benım puanım yuksek olduğu ıcın yuksek verıym sız bana 5 10 verıoynus ben 300 falan

parpalm ve pıtırcık ben size daha yeni vermişim o sebepten veremiom.birine verdikten sonra tekrar aynı kişiye verebilmek için 20 kişiye daha vermiş olman lazım

ayrıca eksı rep verırsemde bı okadr azalır puanınız bılın he kızdrman kafamı:roflol:
hatta eksı puana bıle dusersınız benden demesı

mesela pıtırcık bana 5 puan verebıldı bende ona verdım 549 ıdı enson 1000 kusur oldu

nan acık acık rep ıstemek yasaktır neyse konu kapansın bakemm ban yemedenn :roflol:

Selam kızlar opuyorumnanaktan
Geçmişi okuyacak fırsatım yok anladığım kadarıyla böcük sözlenmiş. Allah tamamına erdirsin inş, hayırlısı olsun canım Şeniz

ay ne çok kastamonulu var yahu topikte...
bende kastamonu taşköprülüyüm.
eccum ya demek sana kanım bundan kaynadı hemşerim benimzemuszemus

bugun babam gtcek köye benmkıde yolcu etcek ee onlarında aılesı gıdıyo herhalde bu geceyıde otogarda karsılycazz
ayrıca benımkı hostluğu bıraktı yenı işe baslıycakk kabul oldu artık yola cıkmıyckkk cok mutluyumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…