Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

selam kızlarrrrrr
beta özge hoş geldinizzzzzzzz
böcüğüm hayırlı uğurlu olsun
canım saol hoşbuldumm Şeniz
BURCUCUM:evin pek şeker olmuş..tam sade modern marmaris evi..harika olmuş güle güle otur canikom
ESMACIM pikende çok hoş:)
BETACIM 11 günmüüüüüüü ay azcıkkkkkk oy canım benim hoşgeldin bu arada
Evett çok az kaldıı :kedi: Heyecan başladıı opuyorumnanaktan

düğündaşım gelmişşş :1hug:

Şeniz Heyecanlımısın kuzumm kaydirigubbakcemile5

şarjlı el süpürgesi olarak fakir 108 i tavsiye ederim.ben çok araştırdım ve ondan aldım.ben henüz kullanmadım ama kullanan arkadaşların yorumlarına göre en çok beğenilen ürün oydu

ay kızlar aynı gün evleniosunuz ve 11 gün kalmışşşşşşş...ben bayılırım ya o gün..heyecanı azaltmak için bişi yapmak lazım bence..ay ben heyecanlandım..inşallah ikinizinde güzel geçeropuyorumnanaktan

evet canım hoş duruyordu yatak odan ama doğru söylüyorsun tozu çabuk gösterir benim gibi bir pasaklıya hiç olacak iş değil :):):)

şarjlı el süpürgesi olarak fakir 108 i tavsiye ederim.ben çok araştırdım ve ondan aldım.ben henüz kullanmadım ama kullanan arkadaşların yorumlarına göre en çok beğenilen ürün oydu

songacım saol cvbın için güle güle kullan buarda :) ben ya rowenta ya da phılıps alcam ikisinin arasında kaldım :uhm:

esasen fotolarda görüldüğünden daha büyükmüş mutfak ama resimlerde yer çekilmiuor tabi.

ayyyyy burcucum kavanozlarımız aynı senle.ne kadar güzel durmuş.ne koydun içlerine acaba ? ben ne koysam diye düşünüyorum ama daha karar veremedim.sen ne koydun

bunun içi en yii çözüm liste tutmak şunu aldım bunu aldım diye...n

haklısın canım.ben öyle yapıyorum.bir kağıda aldıklarımı yazıyorum bir kağıda da alınacakları yazıyorum.böylece o varmı bundan almışmıydım derdi ortadan kalkıyor

baberkocum nannnnnnnn bende cevap verdim sağaa heeeçç okumuoooooo:kedi:

Evett yaa aynı gün buketle aynı heyecanları yaşıcazz opuyorumnanaktan
Walla ne bileyim pek düşünmemeye çalışıyorum ama az kaldıı diyince millet heyecan basıyor kaydirigubbakcemile3 :kedi:

baberko seninde düğünün seneye mi?
Allah nasip ederse benimde seneye ama kışın yapıcaz diye inat etmezlerse

böcükkkk o bana werdiğin link warya hani çeyiz listesi.orda demişsinki evlenmeme en az 3 4 sene war nasılsa.ama bak belli olmuyormuş bu işler demekki kısmett kaydirigubbakcemile3

ahanda buldum :kedi: cnm benim bende tost makinasını ızgaralı alcam ya bosch ya tefal ya da phılıps alıcaktım. tefal kampyaya girmiş onda karar kıldım cok ta kaba görünümlü ama olcak artık :) esse tantitoni vardı yuvarlak 18 19 mydu neydi ama ondan vazgectim büyük boy alcam dikdörtgen

songacım saol cvbın için güle güle kullan buarda :) ben ya rowenta ya da phılıps alcam ikisinin arasında kaldım :uhm:

rowenta alan arkadaşları hatırlıyorum ama niklerini aklıma getiremedim canım yaaaaaaaaaa.philips hakkında ise hiç bir fikrim yok.ama elektrikli süpürgemi philipsten aldım.en son çıkanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…