böcük küçük böcek demiş başkası olmasın kafamçokkarıştı cünkü ben gecen dolanırken küçük böcek nikli birini gördüm
canım saol hoşbuldumm Şenizselam kızlarrrrrr
beta özge hoş geldinizzzzzzzz
böcüğüm hayırlı uğurlu olsun
Evett çok az kaldıı :kedi: Heyecan başladıı opuyorumnanaktanBURCUCUM:evin pek şeker olmuş..tam sade modern marmaris evi..harika olmuş güle güle otur canikom
ESMACIM pikende çok hoş:)
BETACIM 11 günmüüüüüüü ay azcıkkkkkk oy canım benim hoşgeldin bu arada
düğündaşım gelmişşş :1hug:
bende kendime liste cıkardım bir sürü eksiğim var haftaya bıçak takımı alcam( pazardan mavi saplı olanlar), esseden ekmek kesme tahtası,tefal tost makinası (kampanyada 180 den 140 a düşmüş), cezve takımı (esse kampanya 30 lira),bide el süpürgesi alcam ama karar veremedim
çeyizle ilgili 2. bir böcük varmıdır sence :)
cnm sıyah cok toz gosterıyor bırde magazada spot ısıklarının altında
siyah goz alıcı gelıyor ıc karartmıyor cunku genıs yerdler
ama 4 duvar ıcınde ıc karartıyor bnm yatak odam sıyah beyaz bılıyosun baktın ya coksevıyorum ama toz oluyor oyuzden salonda kullanıslı olmazz
şarjlı el süpürgesi olarak fakir 108 i tavsiye ederim.ben çok araştırdım ve ondan aldım.ben henüz kullanmadım ama kullanan arkadaşların yorumlarına göre en çok beğenilen ürün oydu
esasen fotolarda görüldüğünden daha büyükmüş mutfak ama resimlerde yer çekilmiuor tabi.
densem benım lsıtem var cnm hatta topıc bıle varr lınk verım mı
bunun içi en yii çözüm liste tutmak şunu aldım bunu aldım diye...n
baberkocum nannnnnnnn bende cevap verdim sağaa heeeçç okumuoooooo:kedi:
böcük küçük böcek demiş başkası olmasın kafamçokkarıştı cünkü ben gecen dolanırken küçük böcek nikli birini gördüm
Evett yaa aynı gün buketle aynı heyecanları yaşıcazz opuyorumnanaktanay kızlar aynı gün evleniosunuz ve 11 gün kalmışşşşşşş...ben bayılırım ya o gün..heyecanı azaltmak için bişi yapmak lazım bence..ay ben heyecanlandım..inşallah ikinizinde güzel geçeropuyorumnanaktan
eksik bitmio canım benim yaa...
benimde az bişiler kaldı:tost makinam(ızgara özelliği olanlardan alıcam)
robotum(fakirden düşünüorum beğendim)
misafir çatal bıçık takımım(jumbo istiorum)
baj benimde ekmek kasme şeysim yok haa..essede kaçaymış..bu gün alışverişe çıkıcam bakayım bir..
cezveyide önce jumbo alıcaktım baktım,ascak yerleri yok.hisar aldım çok güzeller..
el süpürgemi fakir almıştım ben .evdede aynısından var çok memnunuz:))
songacım saol cvbın için güle güle kullan buarda :) ben ya rowenta ya da phılıps alcam ikisinin arasında kaldım :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?