Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bunun içi en yii çözüm liste tutmak şunu aldım bunu aldım diye...n

heehe napıyım canım ya huyum kurusun
işte hiç kimsenin göremediği şeyler bi anda gözüme çarpıyor
zaten senin gelin başına da baktım canım kendime fikir için
bakalım Allah nasip ederse kendi düğünümde nasıl olacak

canım orda ayna varmı gördüğüm kadarıyla gözüme çarpmadı ama bence değişik şekilli birayna koy derim konsolun üstüne
çünkü ayna ortama feraklık getirir, açar genişletir
tablo biraz daha kapar gibi ama ev ve zevk senin sen nasıl istersen onunla bütünleştir
sadece bizim mağazada görüyorum ayna ile çok daha güzel oluyor yemek odaları
bizim mağaza da bi ayna şekli vardı dur bi ekleyim
hoşuna gider mi bilemicem ama

kendi evinizdemi kaldınız burcu yoksa eşinin yaşadığı evdemi marmariste

çok mu meraklı bir soru oldu bu
:roflol: kendi evimizde kaldık kuzum. o giyinme odası yaptığımız yerde yattı :roflol: sen şimdi onuda merak edersin :roflol: daha iyi oldu alıştım evime :1rolleyes:
burcu özge evin çok ferah güle güle kullan eşyalarını....
teşekkür ederim :1hug:
egzantrik kızsın vesselam koltuk ayakları nekaaa orjınal

koltğun ayaklarına vurulup aldım desem inanırmısın sırnaşık şey

bunun içi en yii çözüm liste tutmak şunu aldım bunu aldım diye...n

evet canım doğru söylüyrsun tutuyrm artık geç kalmış olsamda:)

burcunun evi çok güzel çok modern çok beğendim canım benim daha 2 yılım olsa da fikir alıyrm kızlar sizden çok beğendim allah mutlu mesut etsin

eklersen çok sevinirim canım. ayna bende düşündüm ama sonra böyle üçü bir araya getirilip birleşince bütünlük kazanan tablolar daha orjinal geldi bana. şimdi vaktim yok daha sonra örnek eklerim a.s

burcuu evine bayıldım maşallaahh süper valla cok ferah ve cok zevkli. ayrıca perdelerine bayıldım fikir olarak calabilirmiyim.:1rolleyes:

burcum utandırdın beni ya onu sormak değildi amacım tatlışım evine alışmişsın birde heves oluyor insanda kendi evinde kalmak :kedi:

burcu koltuklar süper mutfak süper sen süpersınn süpersınnnn :roflol: ayy böle bı sarkı vardıı melodısı yanı

hem sen benı tebrık etmedın mafoldumben

mrb kızlar size bir şey sormka istiyorum.salon için sizce
beyaz ton mobilyamı kullanışlı ve şık olur yoksa kahve
ton mobilyamı yardııııımCADIARZU fikirlerinizi bekliyorum kızlar.

cnm
BEN CE KAHVENIN ACIK RENK TONLARI VE BEYAZ IKISI GUZEL UYUMLU AMA SİYAH ALMA BENCEE

cnm
BEN CE KAHVENIN ACIK RENK TONLARI VE BEYAZ IKISI GUZEL UYUMLU AMA SİYAH ALMA BENCEE

bende hep siyah beyaz düşünüyrdum ama burcuözge nin kilere bayıldım açık renk çok hoş durmuş aydınlık ferah yapmış
siyah evi karartabilir belki koyu kahve olabilir

biliyorum buketcim onları gördüm ama gözüm doymadı heryerini görmek istiyorummmm kaydirigubbakcemile3

Burcucum tüm detaylarıyla çok sevdim evini
Dediğim gibi o yeşil çok yakışmız. yaz evi olmuş.
koltuklarında çok rahata benzio.
mobilyaların çok kibar ve spor
gümüşlüğün canı resimde kırık gibi çıkmış.kırıldıysada nazarınız olsun
Mutfağında çok kullanışlı bence

hem oraya hemde mutfak masamı koydugum köşeye sengözlerimebaksanab

masanın olduğu yeride düşünmüştüm güzel olur die opuyorumnanaktan

burcuuuu, evin çok güzel olmuş balım.
duvar rengini merak ediyordum yeşil olduğu için güzel olmuş ve eşylar çok güzel görünüyor walla çok zevkli ve becerikli hatunsun.
mobilya rengin ise benim hep aklımda olan renk çok istemiştim o renk olmasını ama alamadık malesef sen iyi günlerde mutluluk ve huzurla kullan.
mutfak dolaplarının içleri nerede, yatak odasının içleri nerede onca eşya aldın yerlşemişte göreydik hepisicini.

buket nire çtlak kız göz yanılmasıdır inşlh aman

anammm 1000 msjm olmuş

Son düzenleme:
ya kızlar burda öyle bi liste warmı bilmiyorum ama ben bişey düşündüm.hani çeyiz listeleri warya,alınması gerekenler yazıyo iyi güzel hoş ama bide öncelik sırasına göre bi liste olsa süper olmazmı???yokmu bi gönüllü bunu yapabilecek?? :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…