kızlar fotolarını eklemek isterdim ama ben hemen kaldırıyrm kutulara. ama yarın çekebilirsem dondurma kaselerimi çekerim aldım ama eve geldim açmadım hemen kaldırdım.bazen kutuya kaldırdığım için hatırlamayıp tekrar tekrar aldığım oluyor bişeyi sarımsak ezici gibiii:):) kaydirigubbakcemile3
kız selenay sende moda elestırmenlerı gıbı cıktn valla benm gelın basımı cok begendıle hatat gelınlıgımn ustuyla aaltında renk farkı var gıbıydı herkez dedı o farkı hiç ama hiç dikkat bile cekmedi dediler
örtüyü perdemin kumaşundan özel yaptırdım. başkada örtü sermiyorum zaten :1rolleyes:
daha aksesuar eksiğim var onsol için bir tanem. kafamda cici fikirler var. birde tablo alıcaz konsol üstüne bakalım bitince cici olacak inş:1rolleyes:
:roflol: kendi evimizde kaldık kuzum. o giyinme odası yaptığımız yerde yattı :roflol: sen şimdi onuda merak edersin :roflol: daha iyi oldu alıştım evime :1rolleyes:kendi evinizdemi kaldınız burcu yoksa eşinin yaşadığı evdemi marmariste
çok mu meraklı bir soru oldu bu
teşekkür ederim :1hug:burcu özge evin çok ferah güle güle kullan eşyalarını....
egzantrik kızsın vesselam koltuk ayakları nekaaa orjınal
bunun içi en yii çözüm liste tutmak şunu aldım bunu aldım diye...n
heehe napıyım canım ya huyum kurusun
işte hiç kimsenin göremediği şeyler bi anda gözüme çarpıyor
zaten senin gelin başına da baktım canım kendime fikir için
bakalım Allah nasip ederse kendi düğünümde nasıl olacak
canım orda ayna varmı gördüğüm kadarıyla gözüme çarpmadı ama bence değişik şekilli birayna koy derim konsolun üstüne
çünkü ayna ortama feraklık getirir, açar genişletir
tablo biraz daha kapar gibi ama ev ve zevk senin sen nasıl istersen onunla bütünleştir
sadece bizim mağazada görüyorum ayna ile çok daha güzel oluyor yemek odaları
bizim mağaza da bi ayna şekli vardı dur bi ekleyim
hoşuna gider mi bilemicem ama
mrb kızlar size bir şey sormka istiyorum.salon için sizce
beyaz ton mobilyamı kullanışlı ve şık olur yoksa kahve
ton mobilyamı yardııııımCADIARZU fikirlerinizi bekliyorum kızlar.
buketcimm inş senin evinide görmek kısmet olurr..bilemiyorum yanii lülülülülülü
cnm
BEN CE KAHVENIN ACIK RENK TONLARI VE BEYAZ IKISI GUZEL UYUMLU AMA SİYAH ALMA BENCEE
hem oraya hemde mutfak masamı koydugum köşeye sengözlerimebaksanab
biliyorum buketcim onları gördüm ama gözüm doymadı heryerini görmek istiyorummmm kaydirigubbakcemile3
dolapların içini bilem çekçem sana söz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?