Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

baberko seninde düğünün seneye mi?
Allah nasip ederse benimde seneye ama kışın yapıcaz diye inat etmezlerse

nisan ya da mayıs ama ewt belli değil (

rowenta alan arkadaşları hatırlıyorum ama niklerini aklıma getiremedim canım yaaaaaaaaaa.philips hakkında ise hiç bir fikrim yok.ama elektrikli süpürgemi philipsten aldım.en son çıkanı

kimlerdi acaba :uhm: phılıpste iyi marka benm el blenderim phılıps güle güle songacım

kızlar elektrik süpürgesi hakkında sizlere bir bilgi vereyim
misal 2200 watt ya da 2000 watt filan deniyor ya, ben bu zamana kadar bunun çekiş gücü sanıyordum ama meğerse bu elektrik sarfiyatıymış :S emiş gücü bambaşka bişeymiş
o yüzden wattları düşük olanı ama emiş gücü yüksek olanı alırsanız elektrikten kar edersiniz

bu tip süpürgelerde ilk alışta biraz pahalılar malesef :S ama sonradan kar sağlıyor işte
buna uygun bi süpürge dyson lar var mesela

bende şarzlı süpürgemi tefal güvencesinde diye rowenta aldım ama bilmiyorum nasıl çıkacak :S

songacım saol cvbın için güle güle kullan buarda :) ben ya rowenta ya da phılıps alcam ikisinin arasında kaldım :uhm:

Baberko canım benimki philips bundan çeyiz yerleştirirken kullandık çekiş gücü mükemmel torbasız haznesi var orda birikiyor tozlar sen çıkarıp döküyorsun bu kadar yerimseniben Ufak aksesuarlarıda üzerinde kapak var orada..Ayrıca sapıda ayarlanabilir istediğin kadar uzayıp kısalabiliyor yerimseniben

nisan ya da mayıs ama ewt belli değil (

daha benim sözüm bile olmadı canım yaa
ama sevgilimin annesi bir ara ona ocakta :1shok: filan yaparız düğünü çok uzatmaya gerek yok demişler
bende dedim kışın düğün müğün istemem ben
bakalım hele istemeye bi gelsinlerde ne zaman olacaksa bi karara varılır artık

Buda şarjlı süpürgem bunuda kullandım gayet pratik ve çekiş gücü iyi..Ykmde indirimdeydi 50 TL ye almıştım..
Dışarıda 80 TL falan galiba..:uhm:

burcu canım evin çok güzel olmuş allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin gardolabın tam istediğim gibi aynı renk aynı model yerimseniben

böcük canım allah tamamına erdirsin kurtuldun evde kalmaktan:tomato:

Burçişimm bende evini gördüm sonundaa tam senlik bi ev olmuşş opuyorumnanaktan
Sıcacık misler gibi çok şekerr zemuszemus Yatak odanın perdesine bittim ne kadar hoş olmuşş yatak örtünle çok güzel durmuşş,mutfak kavanozların hepsi çok cici opuyorumnanaktan

Benimde kayınvaldem yılbaşı sonu diyodu iş ciddiye binince laf değişti

Buda şarjlı süpürgem bunuda kullandım gayet pratik ve çekiş gücü iyi..Ykmde indirimdeydi 50 TL ye almıştım..
Dışarıda 80 TL falan galiba..:uhm:

cnm cok güzelmiş güle güle kullan

betacım senin bu el süpürgenin mavi rengi varmı benim baktığıma cok benzettimde bide sarj göstergesi var dimi

arkadaşlar hepinize tünaydın
hayırlı günlerrrrr

burcu evin süper
özellikle mutfağın
bayılıyorum öyle açık mutfaklara

yeşil renk ne kada rhoş durmuş ki hiç tahmin etmezdim beğeneceğimi

ve selenaya katılıyorum
bence konsol üzerine ayna salona daha deirnlik verir
sen orjinal kızsın
atıyorum iki tablo arası bi ayna bile yapabilirsin belki
o sana kalmış tabi
ama ben de mesela salonuma ayna plalıyorum allah biliyor ya

off ben de istiyorum artık yaaa

Benimde kayınvaldem yılbaşı sonu diyodu iş ciddiye binince laf değişti

aman değişse benim hesabıma gelir vallahi canım kaydirigubbakcemile3 kış düğünü sevmem ben
yaz daha iyi
ama benim sevgilim annesinin değilde akrabasının yanında kaldığı için bir an önce kendi evi olsun diye uğraşıyorlar

kızlar haftaya bende bakıcam elektrikli süpürge ama bu konuda hiç bir bilgim yok
şarjlı süpürge almayı düşünmedim ama yukardaki hoş gülü güle kullan canım iyi günlerde

c
Şeniz Heyecanlımısın kuzumm kaydirigubbakcemile5

Evett yaa aynı gün buketle aynı heyecanları yaşıcazz opuyorumnanaktan
Walla ne bileyim pek düşünmemeye çalışıyorum ama az kaldıı diyince millet heyecan basıyor kaydirigubbakcemile3 :kedi:

ı ıhh bende hiç heyecan yok nie böle :çok üzgünüm:
sadece mutluyum çok

anladım cnm kışı bende sevmem hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…