baberko seninde düğünün seneye mi?
Allah nasip ederse benimde seneye ama kışın yapıcaz diye inat etmezlerse
rowenta alan arkadaşları hatırlıyorum ama niklerini aklıma getiremedim canım yaaaaaaaaaa.philips hakkında ise hiç bir fikrim yok.ama elektrikli süpürgemi philipsten aldım.en son çıkanı
songacım saol cvbın için güle güle kullan buarda :) ben ya rowenta ya da phılıps alcam ikisinin arasında kaldım :uhm:
nisan ya da mayıs ama ewt belli değil(
daha benim sözüm bile olmadı canım yaa
ama sevgilimin annesi bir ara ona ocakta :1shok: filan yaparız düğünü çok uzatmaya gerek yok demişler
bende dedim kışın düğün müğün istemem ben
bakalım hele istemeye bi gelsinlerde ne zaman olacaksa bi karara varılır artık
Saol canım benim artık çeyiz bitti size fikir olur diye ekledim kaydirigubbakcemile3cnm cok güzelmiş güle güle kullan
betacım senin bu el süpürgenin mavi rengi varmı benim baktığıma cok benzettimde bide sarj göstergesi var dimi
Benimde kayınvaldem yılbaşı sonu diyodu iş ciddiye binince laf değişti
Evet canım mavisi varmış ama ben görmedim.Şarj göstergeside olması lazım..CADIARZU
c
Şeniz Heyecanlımısın kuzumm kaydirigubbakcemile5
ay kızlar aynı gün evleniosunuz ve 11 gün kalmışşşşşşş...ben bayılırım ya o gün..heyecanı azaltmak için bişi yapmak lazım bence..ay ben heyecanlandım..inşallah ikinizinde güzel geçeropuyorumnanaktan
Evett yaa aynı gün buketle aynı heyecanları yaşıcazz opuyorumnanaktan
Walla ne bileyim pek düşünmemeye çalışıyorum ama az kaldıı diyince millet heyecan basıyor kaydirigubbakcemile3 :kedi:
aman değişse benim hesabıma gelir vallahi canım kaydirigubbakcemile3 kış düğünü sevmem ben
yaz daha iyi
ama benim sevgilim annesinin değilde akrabasının yanında kaldığı için bir an önce kendi evi olsun diye uğraşıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?