:roflol: sorma allah halıme acıdı hee 3 4 yıldaha olsa nolurdu o lsıte bılmım artık
listede bana neden hiç yer wermiyonuz yaaa mafoldumben
söle bakım nereye yazak
densem ben sana 302 puan bırden verdım kıymetımı bıl haa cok kıymetlıdır puanım:roflol:
densem yukarı bak bakım olmuşmukaydirigubbakcemile5
sana vermışım cakal daha yok sen kazana dustunyuhh nasıl verdin okadarını yaff opuyorumnanaktan
sen dıyene kadr benım cekmıyodu ama:mymeka:hem uykum geldi benim de hemde canım deli gibi kadayıf tatlısı çekti off offff:sinifsinif:
daha 10 fırın ekmek yemek lazım 300 lü puanlara
Ellerine sağlık toprağım Şenizparpalm .!.:kızlar betanın takvimini günceledim bir bakın yanlış olan varsa düzeltelim işte listemizin en son hali
beta ben sız benı lsteye koymadınız zmn demıstım yazın benı en alta dıe bak süprıs edıverdım işte :roflol:
darkangel nan 22 yasında evde mı kalınırmış sımdık sen ne dımek ıstıyom ben daha çitirim masallahedaya dıosan o evde kalmaktan son anca kurtuldu
opuyorumnanaktanherkeze merhaba burcu evin çok güzel olmuş güle güle oturun.
esmy pike takımın çok neşeli cıvıl cıvıl.
böcük sanada hayırlı olsun.
2 gun kaldı
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
2 gun kaldı
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar elektrik süpürgesi hakkında sizlere bir bilgi vereyim
misal 2200 watt ya da 2000 watt filan deniyor ya, ben bu zamana kadar bunun çekiş gücü sanıyordum ama meğerse bu elektrik sarfiyatıymış :S emiş gücü bambaşka bişeymiş
o yüzden wattları düşük olanı ama emiş gücü yüksek olanı alırsanız elektrikten kar edersiniz
bu tip süpürgelerde ilk alışta biraz pahalılar malesef :S ama sonradan kar sağlıyor işte
buna uygun bi süpürge dyson lar var mesela
bende şarzlı süpürgemi tefal güvencesinde diye rowenta aldım ama bilmiyorum nasıl çıkacak :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?