kızlar haftaya bende bakıcam elektrikli süpürge ama bu konuda hiç bir bilgim yok
şarjlı süpürge almayı düşünmedim ama yukardaki hoş gülü güle kullan canım iyi günlerde
tamam canım teşk. ederim bakmaya çıktığımda özellikle dikkat edicem dediğin markalara kızlar birde ben markaya pek önem vermiyrm aslında beyaz eşyanın ya da küçük ev eşyalarının şans işi olduğunu düşünüyrm çok iyi markalar bile kısa sürede bozulabilirken markası daha düşük olanlar uzun süre kullanılabiliyor. belki yine çok markalı bişey bakmam sadece beyaz eşylarımı arçelik düşünüyrm kullanan oldumu arçeliği
öncelıkle aminn canımkızlar aranızda eşi ya da sevgilisi denizci olarak askere giden var mı ??
denizci olarak gitmek için neler yapılması gerekiyor??
hani bi kurs falan gerekiyorsa isim olarak da yardımcı olabilirseniz çook çook sevinirim..
hepinizi Allah kavustursun sevdiklerinize..
:1hug: ayy ayy benımı onerdın kıss opuyorumnanaktanmervebu abba nın nişanlısı eşi daha doğrusu denizci gelir bugn ona sorabilrisin ...
hayırlı olsun kuzucummm ... Allah tamamına erdirsin :Saruboceq::Saruboceq:bekle bekle bekle 9:15te geldıler ana benım herıf yok:1shok:15 dk sonra oda geldı ben öluyom heycandan
bende bi abboowww diyim.. :) kıss masallahayy dahasını sız sorun anlatım cunku hala ınanamıyorum
askımın bana attığı msjlar cok mutlu ettı
bugn ıstendende terfı ettı
allahım hersey süperdı
babam nışan ne zmn demış babası sız ne zmn uygunsanız demıs sanırım ama telden konuscaklarmış
babam dıo yeme ıcme ceyıs al düğün olabılır heran dıo abboww dedım yok daha neler
ben ben ben :lepi::lepi::lepi: eşim ordu /perşembeli hihoyyythihoyyytmükemmel biyer yaaaaa.. resım ekleyebılrısem bende koyacagım.. bi tarafta deniz diğer tarafta orman harikaa biyer cennet cennet opuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydın kızlar
anaa kimler Ordu gelini burdaaa
yakında bende Ordu gelini olcam inş bu ayın sonuna sözümüz var
nişanda olacak tatlım insallah.. teknolojinin nimetlerinden yararlanmıssınız işte ceptende olsa annenden istemısler seni kuzumm zemuszemuszemuszemusannemle benımkıyle odaya gecınce teldede konustuk ama fazla konusamadn ağladı off annemde olsaydı keskem yaamafoldumben
hoşgeldınn canımm opuyorumnanaktaneett kızlar sabah geldik ama sadece arsinin resmlere bakıp gönül rahatlığı içinde yattım. az önce kalkıp tekrar KK ya geldim. :) artık evdeyim....
selam kızalr
burcu gelmiş hoşgelmiş evin çok şirin cnm güle güle otur inş
böcük hayırlı olsun canım sözün.alllh tamamına erdirsin.Ayrıldığın gün sözlenmen çok anlamlı ya herşeyde bir hayır vardır seninki çok büyük bir örnek allahtan umut kesilmez sözüne.Maşallah cnm
parpalm benim 7 ağustos cnm
moralim çok bozuk kızlar ya nişanlımla hep kavga ediyoruz son zamanlarda aramız çok kötü.kendimi çok çaresiz hissediyorum
kızlar dugun salonunu tuttuk bugün ..
Allahtan bayramın3.gunu olunca heryer bosmus :roflol: :roflol:
Ay kızlar 2 gun sonra nıkahım ve kınam bitmiş oluo
1 hafta sonra da düğün var
ay hakkınızı helal edın ben bı nıkahlanıp gelııımmmmm
elisaam bizde evde arçelik kullanıyrz.annemde memnun set üstü ocağım dahil hepsini arçelik düşünüyrm beyaz alıcam hepsini sadece mini fırın aldım o da bilinen bir marka değil açıkcası ama çok pahallıda değil çünkü ilerde mikrodalga fırın alıcam o yüzden fazla para harcamak istemedim. küçük ev aletlerimin hepsi king tost makınası tefal su ısıtıcısı philips fritözömde başka marka ama unuttum :) ben almadım onları nişanlım almıştı orda kaldı unuttum.
kızlar dugun salonunu tuttuk bugün ..
Allahtan bayramın3.gunu olunca heryer bosmus :roflol: :roflol:
hayırlı olsun canımopuyorumnanaktan
hayırlısı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?