aime hoşgeldin babişinin d.günü kutlu mutlu olsun.Senin içinde hayırlısı olsun kuzum
Canım ne kadar gençmiş baban maşallahh
benimki 65 yaşında ama ben onu 18lik delikanlısın babişkomm diye seviyorumm kaydirigubbakcemile3
Allah uzun ömürlerr versin babalarımızaa :Saruboceq:
İnşallah herşey istediğin gibi dilediğinn gibi olur aimecimm Allah yolunuzu bahtınızıı açık etsinn inşallahhhhhh :Saruboceq:
Aime canım hoşgeldinn
dualarımız senile
hasretlik ne kadar zordur bilirim gönlünce olur inşallah
aime canım dualarım seninle inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz
babacığınında doğumgünü kutlu olsun
hepimizin annelerine babalarına Allah uzun ve sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah:Saruboceq:
aime hosgeldn
aa sen salonu tutmussun kıss zemuszemushayırlı olsun tatlım inş. herşey hayal etiğin gibi olur:Saruboceq:
ben kendi memleketimde ailemin tuttuğu salonu hiçç beğenmedimm ama geri dönüş yok mafoldumben
oyyy kimbilir ne kaa güzel çıkmışınızdır :kedi:
hevın hepsı çirkinnn çirkinnnn :smiley-cool::dilcikar:
küsüm sana:dilcikar:
bı gıdıyon kac gun gelmıyon hıcbısekılde ulasamıyom
neyse bıdahakı geldığınde nişan olur artıkkaydirigubbakcemile3saol cnm askım sefkılım sen ne ettın kocan ne edıy
iyi günlerde kullan hevinn
kızlar bugün stüdyo albümümüzü alıyoruzzzzzz
hevin hepside harika güle güle kullan
hevincimmm çok güzel hepsi güle güle kullan tatlımmm
özelden bana msj atarmısın alışveriş yaptığın yeri benimkine söyliyimde o da alsın ordan
Bu arada bi kac parca aldım onlarıda eklemek istedim:
kızlar bugün stüdyo albümümüzü alıyoruzzzzzz
ii gunlerde kullan hewıncımmm
hevın hepsı çirkinnn çirkinnnn :smiley-cool::dilcikar:
arsima eklicek misin resimleri????? gerci dügün resimlerinden anlasiliyor herseyin harika oldugu, eminim stüdyo resimlerinizde harikadir
hepsi cok güzel canim cicilerinin
'' cicekli esyalarim
Bunun tepsisini, 6 tane fincani, iki tanede kesme seysini aldim ''
buna bayıldım hevin opuyorumnanaktan iyi gunlerde kullanman dilegiyle a.s.
aa sen salonu tutmussun kıss zemuszemus
bende salonda gec kalmısım yaa kaydirigubbakcemile3 benım tek şansım memleketımdekı dugunun bayramda olması :lepi::lepi: yok bende hiç yer bulamazdım sanırım :1no2:
ailenın tuttugu salon için uzulme tatlım yaa .. sen o zaman gelınce eglenmene bak bosver gerisini kafana takıpta üzme kendini bakem
sen sadece o gun gelınlıgın içinde prensesler gibi oldunu dusun ve o anın keyfını çıkart opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ama cok üzüldüm gercekten kısmet ayagıma kadar geldi ama olmadi :çok üzgünüm:
suyu ters bı sekılde iç
anladın mı bılmım ancak böle dıyebıldımm
croiselle
bi bardak su al bi yudum al ağzına
beklet onu ağzında bardağı yukarı kaldır altına bak
sonra normal dur ve suyu yut
geçecektir umarım
ilaç kullanmanı istemiyorsa pre olabülür
ah be gülüm napim is güc cok yoruluyorum su sıralar,
bugün calısmadık ondan buralardayım ama bos bırakmamaya calıscam bari nisanına yetiseyim bitanem dimi Şeniz
Allah'a sükür isler acılmaya basladı calısıyorlar böcügüm, ama tabi önce borclar ödencek sonra dügün tarihi belirlenecek, daha cok var anlıcagın (1 sene) senağlama
sagol bitanem, seninde hayırlı ugurlu olsun dügünün öne alınmıs coook sevindim hihoyyyt
yazıyorum gülüm hemen
sagol bitanem Şeniz
kızlar bu arada hatırlarsınız belki, benim dügün ertelenmeden önce hani ev bakıyordum ya, su an oturdugumuz evin 100 metre ilersinde bir ev vardı cok istiyordum olmamıstı ama, hem anneme cok yakın diye istiyordum hemde cevremden uzak olmayayım diye, ama olmamıstı ya sonra.
neyse zaten dügünde ertelendi ev bakmayıda bıraktım, ise bakın ki dün evsahibi misafirlige geldi agzımı aradı evi hala istiyormuyum diye, sonra cok üzüldü dügünün ertelendgini duyunca bana vercekti evi kocasıyla konusmuslar anlasmıslar dedim simdi tutamam bir sene kira ödeyemem diye, ama cok üzüldüm gercekten kısmet ayagıma kadar geldi ama olmadi :çok üzgünüm:
hevın cok beğendım nan
tepsı falan cok cıvıl cıvıl onluk süper tencere setınde cok guzel
hayrlı gunlerde koçişine yemek yap emı
turkıyeye gelınce banada yap
oyyy çok dert etme kuzum
üzücü bişe ama belkim 1 yıl sonra gene gelir kısmet ayağına
belki daha iyisi gelir
hele bi aşkın gelsin yanına Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?