Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

croiselle
bi bardak su al bi yudum al ağzına
beklet onu ağzında bardağı yukarı kaldır altına bak
sonra normal dur ve suyu yut
geçecektir umarım

ilaç kullanmanı istemiyorsa pre olabülür

aime hoşgeldin babişinin d.günü kutlu mutlu olsun.Senin içinde hayırlısı olsun kuzum

hosbulduk canim benim... cok sagol canim güzel dileklerin icin opuyorumnanaktan

canim ben 23 yasimdayim, babam 50 yasinda, aramizdaki yas bence normal... ama annem genc 41 yasinda )) CADIARZU

güzel dualarin icin coook tsk ederim

Aime canım hoşgeldinn
dualarımız senile
hasretlik ne kadar zordur bilirim gönlünce olur inşallah

cook sagol ablacim benim...
6 aydir görmüyorum.
persembe davetiyesini cikarticagiz, sonra birde vize islemi var tabi :Saruboceq:insallah hersey yolunda gider

amin, annelerimiz babalarimiz hic eksik olmasin hayatimizdan
her biri cok kiymetli degil mi?

hosbulduk canimm, nasilsin???

kizlar ben simdi eve gidiyorum... hepinize iyi aksamlar diliyorum...

hayırlı olsun tatlım inş. herşey hayal etiğin gibi olur:Saruboceq:
ben kendi memleketimde ailemin tuttuğu salonu hiçç beğenmedimm ama geri dönüş yok mafoldumben
aa sen salonu tutmussun kıss zemuszemus
bende salonda gec kalmısım yaa kaydirigubbakcemile3 benım tek şansım memleketımdekı dugunun bayramda olması :lepi::lepi: yok bende hiç yer bulamazdım sanırım :1no2:
ailenın tuttugu salon için uzulme tatlım yaa .. sen o zaman gelınce eglenmene bak bosver gerisini kafana takıpta üzme kendini bakem
sen sadece o gun gelınlıgın içinde prensesler gibi oldunu dusun ve o anın keyfını çıkart opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ah be gülüm napim is güc cok yoruluyorum su sıralar,
bugün calısmadık ondan buralardayım ama bos bırakmamaya calıscam bari nisanına yetiseyim bitanem dimi Şeniz
Allah'a sükür isler acılmaya basladı calısıyorlar böcügüm, ama tabi önce borclar ödencek sonra dügün tarihi belirlenecek, daha cok var anlıcagın (1 sene) senağlama

iyi günlerde kullan hevinn

sagol canımm

kızlar bugün stüdyo albümümüzü alıyoruzzzzzz

:lepi:

hevin hepside harika güle güle kullan

sagol elisaam :1hug:

hevincimmm çok güzel hepsi güle güle kullan tatlımmm

özelden bana msj atarmısın alışveriş yaptığın yeri benimkine söyliyimde o da alsın ordan

sagol bitanem, seninde hayırlı ugurlu olsun dügünün öne alınmıs coook sevindim hihoyyyt
yazıyorum gülüm hemen

ay kızlar bizim burda en lüks, büyük şehirlerde orta halli olabilecek bi salon açıldı adı binbirgece düğün salonu :)
3500 istiyorlarmış herkes çoksunuyor burda
en fazla 2500 verirler burda salona o da vasat yani

'' cicekli esyalarim

Bunun tepsisini, 6 tane fincani, iki tanede kesme seysini aldim ''

buna bayıldım hevin opuyorumnanaktan iyi gunlerde kullanman dilegiyle a.s.

hepsi cok güzel canim cicilerinin

sagol bitanem Şeniz

kızlar bu arada hatırlarsınız belki, benim dügün ertelenmeden önce hani ev bakıyordum ya, su an oturdugumuz evin 100 metre ilersinde bir ev vardı cok istiyordum olmamıstı ama, hem anneme cok yakın diye istiyordum hemde cevremden uzak olmayayım diye, ama olmamıstı ya sonra.
neyse zaten dügünde ertelendi ev bakmayıda bıraktım, ise bakın ki dün evsahibi misafirlige geldi agzımı aradı evi hala istiyormuyum diye, sonra cok üzüldü dügünün ertelendgini duyunca bana vercekti evi kocasıyla konusmuslar anlasmıslar dedim simdi tutamam bir sene kira ödeyemem diye, ama cok üzüldüm gercekten kısmet ayagıma kadar geldi ama olmadi :çok üzgünüm:

'' cicekli esyalarim

Bunun tepsisini, 6 tane fincani, iki tanede kesme seysini aldim ''

buna bayıldım hevin opuyorumnanaktan iyi gunlerde kullanman dilegiyle a.s.

sagol abbam, cok severek begenerek aldım onları opuyorumnanaktan

tatlım aklıma geldiğinde üzülüyorum çünkü hayallerimdeki gibi bir salon diil mafoldumben
hayallerimdeki gibi olanlar hem bize çok büyük gelir , hem de çok uçuk fiyatları var zatenfasla misafir olmaz çünkü 2 ayrı şehirde olucağı için düğünümüz. sadece bizim tanıdıklarımız akrabalarımız olucak. düğün + kına.
Ama adapazarında tutulan salon nası bilmiyorumCADIARZU nişanlım güsel diyor bakalım görüces:1rolleyes:

ya 2 tane düğün listesi var ben birinde varım birinde yokum ilgilenenlere duyuruyorum lütfen beni ekleyin bu sanırım 5. söyleyişim

hevın cok beğendım nan
tepsı falan cok cıvıl cıvıl onluk süper tencere setınde cok guzel
hayrlı gunlerde koçişine yemek yap emı
turkıyeye gelınce banada yap

suyu ters bı sekılde iç
anladın mı bılmım ancak böle dıyebıldımm

croiselle
bi bardak su al bi yudum al ağzına
beklet onu ağzında bardağı yukarı kaldır altına bak
sonra normal dur ve suyu yut
geçecektir umarım

ilaç kullanmanı istemiyorsa pre olabülür

canlarım ikinizinkinide yaptım geçti ama hangisinden dolayı bilmiyom :lepi:

canım benim çok sağol Şeniz

hayatım kızmet değilmiş demekki Allah yuva kurana yardım ediyor bak görürsün daha iyileri çıkacak inşallah
hele bi aşkın gelsin yanına Şeniz

hevın cok beğendım nan
tepsı falan cok cıvıl cıvıl onluk süper tencere setınde cok guzel
hayrlı gunlerde koçişine yemek yap emı
turkıyeye gelınce banada yap

böcügüm beni bilirsin ben cok tereddüt ederim biseyi almadan önce,
ama bu son aldıklarımı hic düsünmeden kendi himayeme aldım :lepi:
oyy insallah bebisim, senin istedigin yemek olsun restoranlarda yediklerinin bin katını yaparım sana (yemek yapmayı bilmesemde) :roflol:

oyyy çok dert etme kuzum
üzücü bişe ama belkim 1 yıl sonra gene gelir kısmet ayağına
belki daha iyisi gelir

insallah Arsimam, benimde tek temennim o, annemden uzak olmak istemiyorum insallah yine buralarda bulurum bir ev :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…