bende çok özledim vallahii:1hug:
dualarım seninle kuzum inş her ey güzel olur :Saruboceq:
böcükkk sana bir haberim varr
bu gün çiçekçi bir ablamız var diyordum ya oo aradı mandal buldum toptancım getirdi istiyormussun alayım mı dedi. bende tesadüf çarşıdayım hemeen gittim tabi aldım 200 tane. 100 tanesi 15 tl idi. 200 adedini 30 tlye aldık anlayacağınız. çok sevinçliyim o işde halloldu. bu gün ayrıca o daha evvel resmni eklediğim dilek balonlarından da siparş ettik... geriye şiirlerin yazılması kaldı sadece birde gidip pastamızı görücez o kadar. yarın içinde gelinlikçim aradı. provaya çağıırdı. %90 ı bitti her şey yolunda gderse bu hafta sonu teslim bile edebilirim dedi. vallahi dua edin benim için oda yolunda giderse varya dünyalar benim olacak... çok heycanlıyım... bu günlük havadisi bu kadar yarın provaya gitmeden uğrarım iyi geceler şekerlerr....
aime21 canım yapamıcam herhalde yaa((((
iyi geceler kızlar.yoğunluk nedeniyle 2-3gündür siteye uğrayamıyorum inşallah kaçırdığım önemli birşey yoktur.sabah inşallah ankaraya gidiyoruz.çeyizimi yerleştirmeye. sizden dua istiyorum arkadaşlar herşey çok güzel ve kolay bir şekilde olsun diye... sizleri bol bol öpüyorum en kısa zamanda görüşürüz inşallah.
günaydin glcnnn nasil heyecanli misin?????Günaydın...son iki gün yerimseniben
Günaydın kızlar... Bugün işte son günüm ve çook yoğunum günlerdir.. Yarın kına gecem var yaaaa
bide biz resimleri seçmeye gittiiğimizde 75 te 12 sectik
kıza çok dil döktük onları jpeg ver bize olmaz dedi hoşşik
dün benimki dediki ara sor hazırmı gidip alayım
nese aradım kız dediki ben abiye geldiğinde söledim bitince arıcam die dedi
orayamı geldi dedim evet dedi
allah allah dedim
ben galiba pot kırdım o zaman çerçeveyide sölemim kahve rengi sectiğini hiç sölemim dedi
evet çerçeveyi söleme dedim
benimkini aradım meğersem öğlen gitmiş ora almak için hazır değilmiş kız arıcakmış
kızda sandıki bana süprüz edecekti o bozdu
neyse benimki almaya gitmiş kıza demiş süprüzü bozdun ben ona süprüz edecektim fln madem öle ver bana bütün resimleri :roflol: ve 75 inide almış jpeg olarak :)
ama cd karışmış orada kaldı akşam annemlerde bakınca anladık
şuan slayt hali var sadece bizde jpegleride alacak bugün inşallah :)
Günaydin kizceler,
dün gece hirsizlar babamin arabasini parcalamislar. ok sinirlendim...Salaklarklava:
canim anca okudum gecmisi... okuyana kadar zaten ögle tatilim bitiyoaime seni görüyorum canım nasıl oldun gel yukarlara??
kızlar gitmeden sizlere allahısmarladık diyim dedim. birazdan yola çıkacağız. hepinize çok teşekkür ederim. buarada kızlar takvim meselesi konuşulmuş takvim içinde bulunduğumuz günü sayıyor.yani yarından başlamıyor saymaya bugünden sayıyor... öptüm sizleri kızlar hoşçakalın
yes yes nişan için dilim pasta aldım benbunebu ne zaman düğün şimdi???
hani sen dilim pasta almıştın canım dimi??
hadi mutluluklar dilerim :))):teytey:kızlar gitmeden sizlere allahısmarladık diyim dedim. birazdan yola çıkacağız. hepinize çok teşekkür ederim. buarada kızlar takvim meselesi konuşulmuş takvim içinde bulunduğumuz günü sayıyor.yani yarından başlamıyor saymaya bugünden sayıyor... öptüm sizleri kızlar hoşçakalın
selam herkeze bu heycanı hepinile yaşamak istedim yarın kınam var :) :)
arsima kız senin zate pembe elbisen var başka renk diktirsen yaa
Arsima canim, Kinamdan bir resim ekledim senin icin
nerden buldunuz o balonlardan
kızlar çanta aldım sonunda 30 liraya:)nasıl?
Bu ara kirmizili benim
bişi dicem onlar uçunca nereye kadar uçuo yangın fln çıkarmasın
kızlar gitmeden sizlere allahısmarladık diyim dedim. birazdan yola çıkacağız. hepinize çok teşekkür ederim. buarada kızlar takvim meselesi konuşulmuş takvim içinde bulunduğumuz günü sayıyor.yani yarından başlamıyor saymaya bugünden sayıyor... öptüm sizleri kızlar hoşçakalın
amin canım inş.:Saruboceq: tabi kırmamak lazım, hayat gerçekten kısa, sonra pişman olacağımız kırgınlıklar kavgalar olmamalı.. kıldan tüyden huzursuzluk çıkarmamak lazım, tabi karşılıklı..gaso çok geçmiş olsun canım kısa zamanda şifası bulunur umarım hastalığın.
sağlığımızın kymetini bilmeliyiz ufak tfek şeyler için üzülmemeliyiz aslında çok kızıyorum kendime bu konuda hemen sinir oluyorum ve karşımdakini kırabiliorumm (öz. aşkımı).
tabi şeker ne demek :) hepimiz sevincimizi hüznümüzü koşa koşa gelip buraya yazıyoruz, olmazsa eksiklik gibi hissediyoruz galiba artık..kizlar benim aklima takilan bir kac sorum var.... iliskim ile ilgili... ama bunlari uzun uzun yazmak istiyorum... aksama eve gittigimde sizinle paylasmak istiyorum.... düsüncelerinizi benimle paylasirsaniz cok sevinirim...
güle güle git güle güle gel inş. canım :gitme:kızlar gitmeden sizlere allahısmarladık diyim dedim. birazdan yola çıkacağız. hepinize çok teşekkür ederim. buarada kızlar takvim meselesi konuşulmuş takvim içinde bulunduğumuz günü sayıyor.yani yarından başlamıyor saymaya bugünden sayıyor... öptüm sizleri kızlar hoşçakalın
buket evinemi gittin öğlen arasında
takvimim olmuşmu ing.yazıyo nediyor anlamadım bilen varsa yardım till we nedemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?