Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sen almanyaya gittin kınanı yaptın geldin
maşallah

neyse en azından bişey çıkmış oldu aradan

bu arada pek de güzelmişsin sen he:jeyyar:

Ay ay ay ck sevindirik oldummmmm sositososito Temizlik dahada hizli biter simdi sositososito

Ben Almanyada Yüksek lisansi daha yeni bitirdim cnm. Zaten burdayim su an yani daha.

jtosık gecmıs olsun cnm balonlar cok guzelmışş

gazwoman abla demekı kacrdım alla alla hemen bakcemm cnm benım saolasunnn

ya zaten alyansımın düştü
alyansımın taşları zirkon mu ne
elimin içkısmında kalan yerden bi taş kırılmış
ben de başkaları da kırılmasın diye onu hep iç kısımda tutuyorum napim
bi ara gidip düzelttircem ama şimdi kırılarn hep kırılır öyle deil mi?
param olunca küçük gerçek pırlantalar taktırırım ben

bu gidişle ne zaman param olur onu bilemiyorum tani:çok üzgünüm:

yok yok ben beendim damadı
akrabalarla işiniz bitsind e gelsin bi de benim elimi öpsün
bak ben ne zorluk çıkarıoyurm ona
ablanı yengeni mumla artcam sana:umursamaz:

hadi kolay gelsin:lepi:

hee ben de ist.de araba soyuldu falan sandım
neyse gel çabıh o zaman buraya

bi de ne dicem kızlar yaaaa

şu çeyiz listesi mi ne vardı ya
hangi topicte yazıyodu onlar

ay ama bak bi yakışmadı mı bana 24 ekim
ne güzel de durdu delikafadulden
çok şık durdu kaydirigubbakcemile5

gazwoman abla demekı kacrdım alla alla hemen bakcemm cnm benım saolasunnn
canım, ben tekrar kısa bir özet geçeyim,çook çok sevdiğim abim gibi biri var, küçük kızına bir teşhis kondu, hastalığın en sinsi ve tehlikeli tipi, hızla yayılma riski var, zamanla konuşma gibi yetilerini kaybetme riski yüksek, her nöbette beyin ölümü riski yüksek, ilaçla tedavi şansı %20 dünyalar tatlısı bir kız lütfen duanı esirgeme sen de..

Son düzenleme:
ay geçmiş olsun
allah o küçük kızın hakkınd aen hayırlısı neyse onu versin inşallah
düşünce gücüne çok inanıyorum
herkes iyi düşünsün ki iyi olsun inşallah

yapabileceğimiz birşey var mı peki?

atıyorum kan bağışı olur bişey olur
hastalığı tam yazmamışsın o yüzden soruyorum?

böcük hemşom bende derimki boşver nişanı o kadar masraf etme

evde yapın nişanınızı oraya harcayacağınız parayı, evinizin eksiklerini yaparsınız

benimde sözüm olacak sonra nişan olacak, herşeyi aldırıcam ama nişanda evde kendi aramızda sadece biraz daha akraba katılımı ile olacak, ona yapacağımız masrafı mobilyalarımızı düzeceğiz, kınamda da düğünümde de bol bol oynayacağım :)

x_v_b hayırlı uğurlu olsun

edaaaa sen hemen de gidiyon demi daha nişanlanalı ne kadar olduu :)

Gasoline canım dualarım o küçük melekle inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur çok üzüldümmafoldumben

Allah yardımcıları olsun keşke elimizden bişe gelse dua etmek dışında mafoldumben

orası bellı deıl işte bana bağlı nışan dersem seneye yaza kalcak yanı 1 yıl gıbı yok dersem bu yıl sonu yada 2010 nısan gıbı
Böcükcüm okdar tutmaz yani tutarda minimuma indirmeye calışın bence yada nişan yapmayın nisan da filan evlenirsen belki tesadüf düğündaş oluruk kaydirigubbakcemile2

gecmiş olsun :sinifsinif:

jülide çok güzel sanırsam kıyafetin bindallı ne o üzerindeki boydan bi fotonu koysana canım??

ewt benimde cok hoşuma gitti maşallah yakışmış

edaaaa sen hemen de gidiyon demi daha nişanlanalı ne kadar olduu :)

yavrucum biz zaten herşeyi en sona bıraktık
seri olarak nişan nikah olayına girelim dedik

araya yaz girmese 1 ay sonra bile evlenirdik anlicaaan

dün akşam annemle eşyalarıma baktık wallahi birtek misafirlik çatal bıçak takımım
hani süzgeç rende gibi uvur zuvurum (ufak ev aletlerini de ekle buraya tabi)
onun dışında da mobilya halı perdem eksik
geri kalan herşeyim var allaha şükür
para olsa ve yaz olmasa bu ay sonuına bile evleniriz anlicaan

canım maalesef ameliyat gibi bir çaresi de yok, sadece ilaç tedavisinin işe yaraması için dua ediyoruz.. yeni çıktı zaten, ve nöbetler sıklaşmaya başladı ( Rabbimden hayırlısıyla şifa dilemekten başka yapabileceğimiz birşey yok çünkü verenin de alanın da O olduğunu biliyoruz. Rabbim şifasından şifa versin inş..:Saruboceq:

Gasoline canım dualarım o küçük melekle inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur çok üzüldümmafoldumben

Allah yardımcıları olsun keşke elimizden bişe gelse dua etmek dışında mafoldumben

allah şifasını versin
canlar çok sağolun, samimiyetinizden , samimi dualarınızdan dolayı Allah hepinizden razı olsun inş.

gaso çok geçmiş olsun canım kısa zamanda şifası bulunur umarım hastalığın.

sağlığımızın kymetini bilmeliyiz ufak tfek şeyler için üzülmemeliyiz aslında çok kızıyorum kendime bu konuda hemen sinir oluyorum ve karşımdakini kırabiliorumm (öz. aşkımı).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…