sen almanyaya gittin kınanı yaptın geldin
maşallah
neyse en azından bişey çıkmış oldu aradan
bu arada pek de güzelmişsin sen he:jeyyar:
ya zaten alyansımın düştüsaol cnm benım beğenmene sevıdnımmm aksam gelırse daha resım eklıycem oraya hafıza kartı onada gıttı
nan verememde kabataslak hesap ettmıstım
nee ıkı gunde taşımı düştu nan çakma olmsın o
off of gecım cok zor
hadi kolay gelsin:lepi:Kizceler ben temizlik yapiim biraz, malum sonra kayinvalide gelecek, ben daha yatagimi bile yapmadim :kedi: Vermez sonra oglusunu bana sositososito
Sonra yine ugrarim, belki size bir kac resim eklerimAma akilli olursaniz
Öptüüümmmm
çok şık durdu kaydirigubbakcemile5ay ama bak bi yakışmadı mı bana 24 ekim
ne güzel de durdu delikafadulden
canım, ben tekrar kısa bir özet geçeyim,çook çok sevdiğim abim gibi biri var, küçük kızına bir teşhis kondu, hastalığın en sinsi ve tehlikeli tipi, hızla yayılma riski var, zamanla konuşma gibi yetilerini kaybetme riski yüksek, her nöbette beyin ölümü riski yüksek, ilaçla tedavi şansı %20gazwoman abla demekı kacrdım alla alla hemen bakcemm cnm benım saolasunnn
ay canım umarım iyileşir dua edelim hepimiz
ay geçmiş olsunçok şık durdu kaydirigubbakcemile5
canım, ben tekrar kısa bir özet geçeyim,çook çok sevdiğim abim gibi biri var, küçük kızına bir teşhis kondu, hastalığın en sinsi ve tehlikeli tipi, hızla yayılma riski var, zamanla konuşma gibi yetilerini kaybetme riski yüksek, her nöbette beyin ölümü riski yüksek, ilaçla tedavi şansı %20dünyalar tatlısı bir kız lütfen duanı esirgeme sen de..
yaa sız öle dıyorsunuz ama evde olmaz nedn mı
sırf onlar ve bızım aıle ıle 3 odaya ancak sığdık
coğu yakın akrabalarımız cağırmadıkkı
onlar öle evde ıstemezler bence horon evde tepılmezkı:roflol:
nışanlık bohcalar mekan davetıye derken en az en az 5bın gtcek ee altınlar nerde kaldıı
Böcükcüm okdar tutmaz yani tutarda minimuma indirmeye calışın bence yada nişan yapmayın nisan da filan evlenirsen belki tesadüf düğündaş oluruk kaydirigubbakcemile2orası bellı deıl işte bana bağlı nışan dersem seneye yaza kalcak yanı 1 yıl gıbı yok dersem bu yıl sonu yada 2010 nısan gıbı
Günaydin kizceler,
dün gece hirsizlar babamin arabasini parcalamislar. ok sinirlendim...Salaklarklava:
Bugünde Kaynanam gelecek. Ona icli köfte ögretecegiz ;=)
Gecen gün Kina icin sarki arayan kisiler vardi. Acayip Kinalari oldu mu? fisfisfis
Bu ara ben Kinamdan o Dilekbalonlarindan ucurdum. Burcucum tekrar sagol bebisim opuyorumnanaktan
Cok güzel oldu, herkesde begendi, coooook sevkliydi.
jülide çok güzel sanırsam kıyafetin bindallı ne o üzerindeki boydan bi fotonu koysana canım??
edaaaa sen hemen de gidiyon demi daha nişanlanalı ne kadar olduu :)
canım maalesefay geçmiş olsun
allah o küçük kızın hakkınd aen hayırlısı neyse onu versin inşallah
düşünce gücüne çok inanıyorum
herkes iyi düşünsün ki iyi olsun inşallah
yapabileceğimiz birşey var mı peki?
atıyorum kan bağışı olur bişey olur
hastalığı tam yazmamışsın o yüzden soruyorum?
Gasoline canım dualarım o küçük melekle inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur çok üzüldümmafoldumben
Allah yardımcıları olsun keşke elimizden bişe gelse dua etmek dışında mafoldumben
canlar çok sağolun, samimiyetinizden , samimi dualarınızdan dolayı Allah hepinizden razı olsun inş.allah şifasını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?