hehe sende bi alemsinbu arada beta beni de listeye yazıversene yaaa
24 ekim diye
sevgilimin haberi yok ama olsun
ben kendi kendime belirledimkaydirigubbakcemile3
gördüm kuzucum, yorum da yaptım hatta, çok tatlı olmuşsunuz, Allah tamamına erdirsin, Rabbim hep sağlıkla mutlulukla huzurla yaşatsın sizi Şenizgazwoman apla resımlerımı gordun mu:kedi:
kandırıkçılaaaaaaarrrrneyse benimki almaya gitmiş kıza demiş süprüzü bozdun ben ona süprüz edecektim fln madem öle ver bana bütün resimleri :roflol: ve 75 inide almış jpeg olarak :)
ama cd karışmış orada kaldı akşam annemlerde bakınca anladık
şuan slayt hali var sadece bizde jpegleride alacak bugün inşallah :)
böcük naptın kuzum 6-7 falan, evde sade birşey yapın, kendi aranızda eğlenin, onlar da horonlarını düğünde etsinler canım, yazık günah, 3bin liraya halı perde bir-iki beyaz eşya falan alırsınız. Ama yine de hayırlısı tabi ,bakarsınız artık duruma göre :)bugun kımsenın konuşası yok sanırım
aksam askım dıo nışan yapmayalım 6 7 bın ona harcamayalım esya alalım düğün edek dıo ben ne etcem yaa
olmaz dedım pekı dedı tmm nışan yaparız ozmn düğünde bıraz gec olur falan dedı kafamı karstrdı bee kuzenı falanda konustu benımle offff amann
senin ki hafta gösteriyor ya o yüzden, aslında doğru, dün 1 aydı yani 31 gün. Bugün 4hafta(7x4=28 gün)+2gün=30gün. Yani aslında doğru, ama sen gün görmek istiyorsun anladığım kadarıyla o yüzden gün gösteren bir takvim yap kuşum.:içelim:takvimde hala 4 hafa 2 gün diyo daha dün 1 ay diyodufisfisfis
Cantan cok tatli canim, ama neye kullanacaksinHani dügünde biraz koyu kacar kaydirigubbakcemile3
tebrikleeeerr :teytey: a.s. kaydirigubbakcemile2 zemuszemus :lepi:sositososito hihoyyytselam herkeze bu heycanı hepinile yaşamak istedim yarın kınam var :) :)
:roflol: :roflol: benim gibi :)))bu arada beta beni de listeye yazıversene yaaa
24 ekim diye
sevgilimin haberi yok ama olsun
ben kendi kendime belirledimkaydirigubbakcemile3
serseribeta ben sız benı lsteye koymadınız zmn demıstım yazın benı en alta dıe bak süprıs edıverdım işte :roflol:
darkangel nan 22 yasında evde mı kalınırmış sımdık sen ne dımek ıstıyom ben daha çitirim masallahedaya dıosan o evde kalmaktan son anca kurtuldu
ay iyi bari yakalansın
Sagol canim
Ama kpimizda video kamera vardi. Bugün polis gelecek inceleyecek. Biz baktim, adam salak, resmen kameraya bakiyo kaydirigubbakcemile3
Sigorta zaten ödeyecek zararini, ama ugrasacagiz iste.
ay hadi hayırlısıyla çok güzel geçsin inşallahselam herkese bu heycanı hepinile yaşamak istedim yarın kınam var :) :)
ay ne kadar güzelsiniz yaArsima canim, Kinamdan bir resim ekledim senin icin
Kiz pitircik 500 m'ye kadar cikiyo. Ormanlik alanda yapmamak lazim.Cogu yerde yangin cikarmislar bile.
Canim dügün icin süüüüüüüppperrrr canikom alkisalkisalkis
Ay canim cok tsk'ler :kedi:ay ne kadar güzelsiniz ya
bu arada daha 1 aydan çok varken düğüne
neden bu kadar erken kına yaptın ki sen???
muhahahahaheee anladım canım,tehlikeli biraz yani şey yapsan nasıl olur bi ip bağlıcan yere sabitlicen tepede dursunlar:))
saol çanta için canım
he bide ben sana söledimmi ayakkabının altına adımı yaz die:))
kızlar selam
off çok yoğunum
ay sonlarından ve ay başlarından nefret ediyorum!!!
böcük fotolarını göredüm süper güzelsin maşallah
seninki de ne güler yüzlü ya ne güzelll
ay nişana o kadar para verilir mi beee
bi de bana dersin paran çok diye
kızlar bu işler ne zormuş ya
dün sabah maaşı hesabımda görmemle
yerini bulması bir oldu
ay sonunu nasıl getircem
hiçbir fikrim yok
bi de alyansımın taşı kırılmış canım sıkıldı ya
muhahahaha
Seninkinide yazim cnm. Ayakkabim KK ile doldu kaydirigubbakcemile3 Valla kuzenlere yer kalmadiHatirlat bana ama tekrar
ay ama bak bi yakışmadı mı bana 24 ekimtebrikleeeerr :teytey: a.s. kaydirigubbakcemile2 zemuszemus :lepi:sositososito hihoyyyt
:roflol: :roflol: benim gibi :)))
heee
Ay canim cok tsk'ler :kedi:
Kinam almanyadaki akrabalar icin yaptik cnm. Yani Kinam Almanyada, dügünümde türkiyede olacak ;=) Aileme göre hareket ettik yani. Kimsenin gönlö kalmsain diye
Teyzelerimin coooooook emekleri var benim üstümde :kedi:
nişan ile düğün arasa baya varsa böcük nişanı yap dışarıda istediğin gibi ama yakın zamansa bence günah yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?