Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bu arada beta beni de listeye yazıversene yaaa

24 ekim diye

sevgilimin haberi yok ama olsun
ben kendi kendime belirledimkaydirigubbakcemile3

Baloncuklari ben gitti gidiyor sayfasinda 3 Liraya buldum, ama belki yasadiginiz sehirdede vardir.
Burcuözgede aldi

Bu ara kirmizili benim

24 ekim diye

hehe sende bi alemsin

Arsima canim, Kinamdan bir resim ekledim senin icin

O seyleri ucururken

O seyler ucutuktan sonra

bişi dicem onlar uçunca nereye kadar uçuo yangın fln çıkarmasın

gazwoman apla resımlerımı gordun mu:kedi:
gördüm kuzucum, yorum da yaptım hatta, çok tatlı olmuşsunuz, Allah tamamına erdirsin, Rabbim hep sağlıkla mutlulukla huzurla yaşatsın sizi Şeniz
ama sen de benim dua istediğim mesajı kaçırdın galiba, sen güzel dua ediyosun aslında ama etmedin

kandırıkçılaaaaaaarrrr lmaz:
valla sevindim, süper olmuş, 63 tane jpeg resim, yoktan senin oldu, ay süper :lepi:

böcük naptın kuzum 6-7 falan, evde sade birşey yapın, kendi aranızda eğlenin, onlar da horonlarını düğünde etsinler canım, yazık günah, 3bin liraya halı perde bir-iki beyaz eşya falan alırsınız. Ama yine de hayırlısı tabi ,bakarsınız artık duruma göre :)

takvimde hala 4 hafa 2 gün diyo daha dün 1 ay diyodufisfisfis
senin ki hafta gösteriyor ya o yüzden, aslında doğru, dün 1 aydı yani 31 gün. Bugün 4hafta(7x4=28 gün)+2gün=30gün. Yani aslında doğru, ama sen gün görmek istiyorsun anladığım kadarıyla o yüzden gün gösteren bir takvim yap kuşum.:içelim:

selam herkeze bu heycanı hepinile yaşamak istedim yarın kınam var :) :)
tebrikleeeerr :teytey: a.s. kaydirigubbakcemile2 zemuszemus :lepi:sositososito hihoyyyt

24 ekim diye

:roflol: :roflol: benim gibi :)))

serseri klava:

Sagol canim
Ama kpimizda video kamera vardi. Bugün polis gelecek inceleyecek. Biz baktim, adam salak, resmen kameraya bakiyo kaydirigubbakcemile3

Sigorta zaten ödeyecek zararini, ama ugrasacagiz iste.
ay iyi bari yakalansın

hoş yakalansa sanki ne olacak 2 aya yine serbest o da maksimum 2 ay
ama uğraştıracaklar boşuna
tekrar tekrar geçmiş olsun şekercim

selam herkese bu heycanı hepinile yaşamak istedim yarın kınam var :) :)
ay hadi hayırlısıyla çok güzel geçsin inşallah

Arsima canim, Kinamdan bir resim ekledim senin icin
ay ne kadar güzelsiniz ya

bu arada daha 1 aydan çok varken düğüne
neden bu kadar erken kına yaptın ki sen???

Kiz pitircik 500 m'ye kadar cikiyo. Ormanlik alanda yapmamak lazim.Cogu yerde yangin cikarmislar bile.
Canim dügün icin süüüüüüüppperrrr canikom alkisalkisalkis

Kiz pitircik 500 m'ye kadar cikiyo. Ormanlik alanda yapmamak lazim.Cogu yerde yangin cikarmislar bile.
Canim dügün icin süüüüüüüppperrrr canikom alkisalkisalkis

heee anladım canım,tehlikeli biraz yani şey yapsan nasıl olur bi ip bağlıcan yere sabitlicen tepede dursunlar:))
saol çanta için canım
he bide ben sana söledimmi ayakkabının altına adımı yaz die:))

ay ne kadar güzelsiniz ya

bu arada daha 1 aydan çok varken düğüne
neden bu kadar erken kına yaptın ki sen???
Ay canim cok tsk'ler :kedi:
Kinam almanyadaki akrabalar icin yaptik cnm. Yani Kinam Almanyada, dügünümde türkiyede olacak ;=) Aileme göre hareket ettik yani. Kimsenin gönlö kalmsain diye
Teyzelerimin coooooook emekleri var benim üstümde :kedi:

heee anladım canım,tehlikeli biraz yani şey yapsan nasıl olur bi ip bağlıcan yere sabitlicen tepede dursunlar:))
saol çanta için canım
he bide ben sana söledimmi ayakkabının altına adımı yaz die:))
muhahahaha
Seninkinide yazim cnm. Ayakkabim KK ile doldu kaydirigubbakcemile3 Valla kuzenlere yer kalmadi Hatirlat bana ama tekrar

saol cnm benım beğenmene sevıdnımmm aksam gelırse daha resım eklıycem oraya hafıza kartı onada gıttı
nan verememde kabataslak hesap ettmıstım
nee ıkı gunde taşımı düştu nan çakma olmsın o
off of gecım cok zor

tebrikleeeerr :teytey: a.s. kaydirigubbakcemile2 zemuszemus :lepi:sositososito hihoyyyt

:roflol: :roflol: benim gibi :)))
ay ama bak bi yakışmadı mı bana 24 ekim
ne güzel de durdu delikafadulden

heee
sen almanyaya gittin kınanı yaptın geldin
maşallah

neyse en azından bişey çıkmış oldu aradan

bu arada pek de güzelmişsin sen he:jeyyar:

nişan ile düğün arasa baya varsa böcük nişanı yap dışarıda istediğin gibi ama yakın zamansa bence günah yani

orası bellı deıl işte bana bağlı nışan dersem seneye yaza kalcak yanı 1 yıl gıbı yok dersem bu yıl sonu yada 2010 nısan gıbı

Kizceler ben temizlik yapiim biraz, malum sonra kayinvalide gelecek, ben daha yatagimi bile yapmadim :kedi: Vermez sonra oglusunu bana sositososito

Sonra yine ugrarim, belki size bir kac resim eklerim Ama akilli olursaniz

Öptüüümmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…