Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

1) zarif
2) fulya
3) sinem
4) pınar
5) seray
6) damla
7) lahana
8) duygu
9) duygu
10) nihal
11) buket
12) reyhan
13) özlem
14) yeliz
15) densem
şimdik olaya bi el atmak istiorum bu böcük zaten sözlendi artık onun bu listene ne işi var sırayı evlenemeyenlere versin artık aaaa:jeyyar:

o yüzden en evde kalmış olarak 1 numara olmak benim hakkım
arz ederim:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

ÇOK güzelmişşşş elbisen
:kedi:

süper yaaaaaaaa
elbisenin kumaşı çok hoş çokta yakışmış sana
yöresel kıyafette çok güzelmiş
bu arada kına nerede oldu
Kücük bir dernek evinde oldu. Cok güzel bir yerdi. Yemekleri kendimiz yaptik. Ben Malatyali oldugum icin, Malatyaya ait yemekler. Kaynanam bide Bosnak böregi yapti. Süüüpper olmustu...
Kinam almanyada oldu. Akrabalarimin hepsi Istanbula gelemiyecek. Onlara göre hareket ettik yani. Teyzemlerin hepsinin benim üstünde emegi vardir.

allam sen sabır öğlen burda kavga cıktı düşünün 80 kişi var 5 kişi bırbırıne gırdı şok olduk yemekhanede bıde sandalyeler havada uçustu
patron 2 kısıyı kovdu
kavga devam ettı sımdık 2 kişi daha gıttı
anamm noluyo bu ınsanlara yaa

kızlarrrrr storway ürünleri satan bi yer biliyomusunuzzzz??? ay nolur bilen warsa sölesin harika bişe buldum yaaa kaydirigubbakcemile2

ayyyyyyyyyyyyy ne guzell kına elbısenn ıyıde sende hala bekar yazıyoo ben bısı anlamadım hee

bizde kınada kendimiz bişeyler hazırlayıp ikram etmiştik
yorucu oluyor ama tatlı yorgunluk bunlar
hım ben burada zanetim şeker
tabiki gelemeyecekler için orada bişiler yapmak lazım

ayyyyyyyyyyyyy ne guzell kına elbısenn ıyıde sende hala bekar yazıyoo ben bısı anlamadım hee
Benim Kinam düünden bir ay önce oldu cnm
Dügün Istanbulda, Kinam Almanyada oldu

bizde kınada kendimiz bişeyler hazırlayıp ikram etmiştik
yorucu oluyor ama tatlı yorgunluk bunlar
hım ben burada zanetim şeker
tabiki gelemeyecekler için orada bişiler yapmak lazım
Coooook yorulduk. Sarma, Köfte, Icli Köfte, Mercimekli köfte, PIlav, Salata, Tatlilar, Cörekler derken....

hhee sımdık anladım bende dıom nan resım ekledı kınam kırmızı ben falan dıo alla alla dıom düğün olmadıkı hala bekar yazıyo
saol aydınlatttın benı :roflol:

Kıslar meyaba...
Bir ara buldum kaçtım yine size :kedi:

Burcumözgem gelmiş hoş gelmiş, evini de çok hoş etmiş de gelmiş opuyorumnanaktan
Arsimacım senide çok beğendim çok şirinsin, çok güzelsin, Allahım gülen yüzünü hiç soldurmasın:Saruboceq:
Böcükcan sana da hayırlı olsun, çok mutlu ol :Saruboceq:
Jülide sende çok tatliş olmuşsun darısı düğüneyerimseniben

Kızlar acele ile okudum kaçırdığım varsa kusura kalmayın

kızlar yaa wodafone kullanan var mı
sımdık benım ondanda
askım sınırsıza gectı dün ancak aksama aktıf olcak ayda 55 tl sınırsız ev tellerı ve tum wodefonelularla
acep dıom sadece 55 tllık konusmak mı bedava yoksa toplam 55 mı nette hersey dahıl dıo ama bırı banan 55 tl konus sonrasını sen gene öduyon dedı de kafam karıstı

Sagol canim, darisi bütün Kinagecesi olmamis müstakbel gelinlerimize :lepi:

hhee sımdık anladım bende dıom nan resım ekledı kınam kırmızı ben falan dıo alla alla dıom düğün olmadıkı hala bekar yazıyo
saol aydınlatttın benı :roflol:
Ne demek, her zaman yine sırnaşık şey

sonunda arada bende dayak yıycem ona yanıyom
nerde cokluk orda mokluk hesabı ama yıllardr burda kavga olmamıştı böle
Aman kiiizzz dikkatli ol lmaz:

bende sadece kendımı aramızdayı secmıstım 35 mı neydı rakam
sectıgın tarıfyeı konusursan okadar gelıyor yanı 55 lik konuscan dıye bişey yok

ama arada baska yerlerıde aradıgın ıcın
faturan sısıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…