Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

mandilin resim eklicen şimdi ben göremicem kaldırma hemen tamammı

burcuş, gelinlikçilerin hepsi aynı panik yapma olucak. ama bilmiyorlar ki onlar için iş bizim için ise hayatımızdaki en önemli şey olduğunu. inşallah gittiğinde herşey dikilmiş olurda daha net karar verirsin. Ama güzel olucak bence. opuyorumnanaktan

kuzum inş yaa bakalım elimizden geleni yapıcaz...
:1rolleyes: pazartesi iyi haberlerle dönerim umarım a.s

burcuözge allah mutluluğunuzu daim etsin canım. çok yakışıyorsunuz eşinle.
herşey çok güzel geçer inş.
gelinliğininde güzel olucağına eminim

Burcuuummm NAsıl bir şekerliktir o öyle, hem plajda hem masada, nasıl güzel görünüyorsunuz, Rabbim nasip etsin de hep öyle aşk dolu bakın birbirinize..

burcuözge allah mutluluğunuzu daim etsin canım. çok yakışıyorsunuz eşinle.
herşey çok güzel geçer inş.
gelinliğininde güzel olucağına eminim

Burcuuummm NAsıl bir şekerliktir o öyle, hem plajda hem masada, nasıl güzel görünüyorsunuz, Rabbim nasip etsin de hep öyle aşk dolu bakın birbirinize..

aha şimcik utanmaya başlıyorummm :kedi: başladımmm
amin cankosumm:1rolleyes:
bizimkisi bir aşk hikayesiiiii :sm_cool:

bısey dıycemmm:kedi:
aksam benımkı kaşlarını aldr dedı
hatta onada halası demıs kaslarını aldrsın cok daha guzel olcak dıe
ama benım zaten ıkı tel kaşım
hemde cok korkuyom cırkın olurum dıemafoldumben

bir erkeğinde böyle şeylere karıştığını ilk duyuyorum.... :bbo:
ay vallahi aşkısım gelip bana kaşlarını aldır dese ilk önce onunkileri yolar sonra kendikilerimi alırım :roflol::roflol::roflol::roflol:
bir arkadaşımada nişanlısı kollarınada ağda yapsana demişti duyduğumda böyle olmuştum :1shok:

bocugum nıe bu kadar korkuyosun sen ya bıseycık olmas .kaş ınsanı çok degıstırıyooo dene bence

bırde halası nıe karısıyokı anlamıs degılım

Abooowwww bunu nasil derler? Ben öyle resimlerde asiri olan bir kas görmedim yani.

Son düzenleme:

bende ilk duyuyorum, böcünkü neysede bir kadın söylemiş sözlüsüne ama burcuş senin arkadaşına denmesi benide aynen böle yaptı :1shok:

böcük valla bende arkadaşlar gibi şok oldum sözlün nasıl söylemiş öyle bir şeyi ama bundan daha tip erkelerde görmüştüm :)

bende de kaş yok ama ben bile aldırınca yüzümün hali öyle değişiyor ki :) bi aldır dene derim ben

@burcu resimlerinizi gördüm gerçekten birbirinize öyle aşkla bakan gözleriniz var ki Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inş

hakketen yaaa. Bu ne ya? Niye karisir ki insanlar böyle seylere. Böcük sende desene:
Sende 30 kilo versen daha güzel olursun zemuszemus
yada:
Yüz ameliyati sana coook güzel gider de zemuszemus

varya canım burda siz söyleyinceye kadar ben öyle bir bakışın falan farkında değildim. hani böyle gündeik fotolar gibi geliyordu. siz diyince bir inceledim gerçektende aşkımız okunuyor gözlerimizden :1rolleyes: bunun farkına varmamı sağladığınız için teşekkür ederim :1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…