Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

burcuuuu senin bu halinle ben yanyana gelsek warya beşiktaş oluruz direk kaydirigubbakcemile3

tahminlerim doğru yani burcuş, üzerinde gözününde canlandırdım bile bence güzel olucak.

kalçası biraz geniş duruyordu tubişim yaa her halde ona canım sıkıldı ama kadın toparlıycam orayı dedi bakalım görücez... :1rolleyes:
arsim attım kuşum Şeniz

ayyy ayyy evinizi yesinler sizin.
nelerde hazırlamış kocişine, hamarat kızımız.
tuu tuuu maşallh canımcım size

mandılın takwımını duseltsene canım benım

burcunun resımlerı patlama yaptııı herkes burda

p_nr, aldo, baberko+, badatta, burcuözge+, densem, eccu+, esmy+, ikraaa, karalahana+, Kömür Prenses, ladybirddaisy, mandilin+, parpalm+, psoriasis, reyhan85, Selen_Ay, sirrus, tubiS+, uğur böcüğü+, yasmin85

kalçası biraz geniş duruyordu tubişim yaa her halde ona canım sıkıldı ama kadın toparlıycam orayı dedi bakalım görücez... :1rolleyes:
arsim attım kuşum Şeniz

iğne ile tutturulduğu içinde tam anlayamazsın. beğenmediğin yerleri söylediysen düzelir.

burcum mutlulugunuz bır omur boyu sursun hep bole mutlu olun opuyorumnanaktan
amin canım hepimizn ki inşallahh :Saruboceq:
uyyy cok kıskandım ben yaa mafoldumben
ayy neden böcüküm bak seninkide çok yakınnn :1hug:

ayyy ayyy evinizi yesinler sizin.
nelerde hazırlamış kocişine, hamarat kızımız.
tuu tuuu maşallh canımcım size
asıl bu geceden sonraki gece daha cici mamişler yaptım beşamelli tavuk falan yaptım ama onun resmi yok. genel anlamda aşkımla birlikte yapıyoruz ama çok yardımcı oldu bana ordayken. :asigim:
masadaki yemekleri görünce acıktığımı hissettim.
gel ben sanada yaparım kuzum benim Şeniz
burcu sızın nıkah oldu sende hala bekar yazıyy nıe:1ninca:
canım evli yazdım bir ara bu sefer ee düğün olmadıysa neden evli yazıyor şimdi evlimisin bekarmısın diye sorular geldi bende düğüne kadar öyle yazsın dedm a.s

:roflol::roflol::roflol::roflol:

pınarcım takvim yapıcam ama üşeniyorum akşama yaparım :)

burarada kızlar kocişten foto istedim bulmuş bitane minik fotolardan eklimmi ?
dur öğle yemeğini gideyimde dönünce ekleyeyim.

burcucum ya süperrr..Allah bizede göstersin o günleri inşallah :Saruboceq:
Allah nazarlardan saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…