atıyım annem Şeniz şimdi başkalarınıda ekliycem onları kaçırma Şeniz
sırtı epey açık. a.ssütyenin 5 parmak altı diye ölçük dün :roflol:
tahminlerim doğru yani burcuş, üzerinde gözününde canlandırdım bile bence güzel olucak.
burcuuuu senin bu halinle ben yanyana gelsek warya beşiktaş oluruz direk kaydirigubbakcemile3
uyyy cok kıskandım ben yaa mafoldumben
kalçası biraz geniş duruyordu tubişim yaa her halde ona canım sıkıldı ama kadın toparlıycam orayı dedi bakalım görücez... :1rolleyes:
arsim attım kuşum Şeniz
amin canım hepimizn ki inşallahh :Saruboceq:burcum mutlulugunuz bır omur boyu sursun hep bole mutlu olun opuyorumnanaktan
ayy neden böcüküm bak seninkide çok yakınnn :1hug:uyyy cok kıskandım ben yaa mafoldumben
asıl bu geceden sonraki gece daha cici mamişler yaptım beşamelli tavuk falan yaptım ama onun resmi yok. genel anlamda aşkımla birlikte yapıyoruz ama çok yardımcı oldu bana ordayken. :asigim:ayyy ayyy evinizi yesinler sizin.
nelerde hazırlamış kocişine, hamarat kızımız.
tuu tuuu maşallh canımcım size
gel ben sanada yaparım kuzum benim Şenizmasadaki yemekleri görünce acıktığımı hissettim.
canım evli yazdım bir ara bu sefer ee düğün olmadıysa neden evli yazıyor şimdi evlimisin bekarmısın diye sorular geldi bende düğüne kadar öyle yazsın dedm a.sburcu sızın nıkah oldu sende hala bekar yazıyy nıe:1ninca:
mandılın takwımını duseltsene
burcunun resımlerı batlama yaptııı herkes burda
p_nr, aldo, baberko+, badatta, burcuözge+, densem, eccu+, esmy+, ikraaa, karalahana+, Kömür Prenses, ladybirddaisy, mandilin+, parpalm+, psoriasis, reyhan85, Selen_Ay, sirrus, tubiS+, uğur böcüğü+, yasmin85
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?