Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

aman senın nıkahın oldu alla alla evlı yzardım ben olsam hııh soranlarda sorsun dursunn hııhhh

baberko senınlede bugun hep aynı seylerı hıssedıyok:roflol: ben acım mesela senn

Şeniz
Bende mafoldumben
Maşallah burcucum ne güzel özellkle evinizde ilk yemeğiniz olan resim cok güzel cıkmış
oyy canım benimm :1hug: teşekkür ederim Şeniz
iğne ile tutturulduğu içinde tam anlayamazsın. beğenmediğin yerleri söylediysen düzelir.

canım söyledim evet ama şimdi gene teyzem aradı. burcu benim içime sinmeyen bir şeyler var yarın olmadı gene gidelim konuşalım yapmak zorunda dedi. şimdi geinlikçiyi arıycam yine kafamçokkarıştı

burcucum ya süperrr..Allah bizede göstersin o günleri inşallah :Saruboceq:
Allah nazarlardan saklasın
amin canım inş herkes bu mutluluğu yaşar... :1rolleyes:
Burcuuu gelinliği koyy noolurrrr

bebişim orda foto çekmedim o yüzden koyamam. şu an öyle fikre ihtiyacım var ki yemin ederim fotom olsa yemişim süprizini der ekler sizden fikir alırdım... :bbo:
ama muhtemelen yarın gene gidicez şimdi arıycam gitmişken fotosunu çekerim bu fedaa.s

burcu resimleriniz çokk güzell yaa ne güzel bir aşk ...hep böle güzel bakın birbirinize canım...

müsaitseniz yarına bırakmayın bugün gidin. aklınızda durmasın. istediklerinizi söyleyin ertelemeden gidin.
ben sorun yaşadım ya böyle birinin istediği olmayıcna çok sinir oluyorum.
yapamayacaksan baştan diyeceksin. klava:

Ama siz kalabalik olan plaj bölümündeysiniz. Askeri yeri. Orman gibi bir yerin icinde, degil mi? Bizim sitede bir komutan vardi. Oda bizi götürdü. Orada yosun fazlaydi benim son gittigimde :umursamaz: Ben hiiiiiiic sevmem. Demek degisti

mandıln eklemedı buket
burcu bunlarca dok hoş cnm ıykı kardesın varmısta cekmıs resımlerı

Burcu canim, resimler coook tatli. Cooook mutlu olursunuz insallah
Bende agustosun ortasinda Marmariste olacam. Görüsürüz belki ;=)

burcu resimleriniz çokk güzell yaa ne güzel bir aşk ...hep böle güzel bakın birbirinize canım...
canımmm :1hug: teşekkür ederimm vallahi aşk bambaşkaaa:asigim:
bu gün gitmemiz imkansız kuzum :çok üzgünüm: aradım pazartesi gel drapelerin kasnakta onlarıda monta edeyim bir giy gör o zaman ekleme yapmak istersen hallederiz daha çok var panik yapma falan dedi...
yokk kuzum o dediğin lojmanların olduğu yer olmalı ben aksusamdaki kamptan bahsediyorum. ayy bende yosundan ve deniz anasından nefrett ederim.. hiç yosun mosun yokk şahane br yer balısım :1hug:

pardon burcucuk ben ekledin kaldırdın sandımm
buketim esinledniğim modelleri ekliyim istersen bir kaç gelinliği birleştirdim aynı gelinlikçiye anlattığım gibi anlatabilirim... a.s

mandıln eklemedı buket
burcu bunlarca dok hoş cnm ıykı kardesın varmısta cekmıs resımlerı
vallahi sen söyledinde eklemek aklıma geldi balım :1hug:

Burcu diğer resimler çok şeker. hep böyle mutlu olun inşallahhh

sağol şekercimmm Şeniz

Burcu canim, resimler coook tatli. Cooook mutlu olursunuz insallah
Bende agustosun ortasinda Marmariste olacam. Görüsürüz belki ;=)

biz 26 teemmuzda dönmüş olacağız balı. yani ağustosta orda olucam :1hug: bir frsat ayırırsan gel evimi yakından gör resim çeker ekleriz KK ya çatlar kızlarda :roflol: sonra cuma sana pasta falanda yaparım kahve çay ikram ederim 1 saatcik bile olsa zaman ayırırsın belki :1hug:

Burcucum resimler harika cnm her gününüz böyle güsel ve aşk dolu geçsin inş..:Saruboceq:
mandilin resimleri ben görmeden kaldırma sakınnnnnnzemuszemus

yokk kuzum o dediğin lojmanların olduğu yer olmalı ben aksusamdaki kamptan bahsediyorum. ayy bende yosundan ve deniz anasından nefrett ederim.. hiç yosun mosun yokk şahane br yer balısım :1hug:
Anladim canim Gittin mi ki Ince kuma? Orda bir tane Restaurant
var o yolun üstünde. Böyle tas ile cevreli. Cooookkk güzel. Oraya gittin mi?
:asigim:

Tamam söz canim ;=) Ohooooo hamarat kiz seni zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…