- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
oyy canım benimm :1hug: teşekkür ederim ŞenizBende mafoldumben
Maşallah burcucum ne güzelözellkle evinizde ilk yemeğiniz olan resim cok güzel cıkmış
iğne ile tutturulduğu içinde tam anlayamazsın. beğenmediğin yerleri söylediysen düzelir.
amin canımburcucum ya süperrr..Allah bizede göstersin o günleri inşallah :Saruboceq:
Allah nazarlardan saklasın
Burcuuu gelinliği koyy noolurrrr
Şeniz
oyy canım benimm :1hug: teşekkür ederim Şeniz
canım söyledim evet ama şimdi gene teyzem aradı. burcu benim içime sinmeyen bir şeyler var yarın olmadı gene gidelim konuşalım yapmak zorunda dedi. şimdi geinlikçiyi arıycam yine kafamçokkarıştı
Ama siz kalabalik olan plaj bölümündeysiniz. Askeri yeri. Orman gibi bir yerin icinde, degil mi? Bizim sitede bir komutan vardi. Oda bizi götürdü. Orada yosun fazlaydi benim son gittigimde :umursamaz: Ben hiiiiiiic sevmem. Demek degistikuzu bizim bu fotolarda hep içmelerde. ama ben askeri kampın denizini tek geçiyorummm... incekuma falan 5 basar. yok böyle bir koy. zaten sadece skeriye tahsis edildiğinden çok temiz kalmış bayıldım tek kelimeyle suyuna denizine. ama içmelerde harika. dur devamı geliyor fotoların
aman senın nıkahın oldu alla alla evlı yzardım ben olsam hııh soranlarda sorsun dursunn hııhhh
baberko senınlede bugun hep aynı seylerı hıssedıyok:roflol: ben acım mesela senn
canımmm :1hug: teşekkür ederimm vallahi aşk bambaşkaaa:asigim:burcu resimleriniz çokk güzell yaa ne güzel bir aşk ...hep böle güzel bakın birbirinize canım...
bu gün gitmemiz imkansız kuzum :çok üzgünüm: aradım pazartesi gel drapelerin kasnakta onlarıda monta edeyim bir giy gör o zaman ekleme yapmak istersen hallederiz daha çok var panik yapma falan dedi...müsaitseniz yarına bırakmayın bugün gidin. aklınızda durmasın. istediklerinizi söyleyin ertelemeden gidin.
ben sorun yaşadım ya böyle birinin istediği olmayıcna çok sinir oluyorum.
yapamayacaksan baştan diyeceksin.klava:
yokk kuzum o dediğin lojmanların olduğu yer olmalı ben aksusamdaki kamptan bahsediyorum. ayy bende yosundan ve deniz anasından nefrett ederim.. hiç yosun mosun yokk şahane br yer balısım :1hug:Ama siz kalabalik olan plaj bölümündeysiniz. Askeri yeri. Orman gibi bir yerin icinde, degil mi? Bizim sitede bir komutan vardi. Oda bizi götürdü. Orada yosun fazlaydi benim son gittigimde :umursamaz: Ben hiiiiiiic sevmem. Demek degisti
buketim esinledniğim modelleri ekliyim istersen bir kaç gelinliği birleştirdim aynı gelinlikçiye anlattığım gibi anlatabilirim... a.spardon burcucuk ben ekledin kaldırdın sandımm
vallahi sen söyledinde eklemek aklıma geldi balım :1hug:mandıln eklemedı buket
burcu bunlarca dok hoş cnm ıykı kardesın varmısta cekmıs resımlerı
Burcu diğer resimler çok şeker. hep böyle mutlu olun inşallahhh
Burcu canim, resimler coook tatli. Cooook mutlu olursunuz insallah
Bende agustosun ortasinda Marmariste olacam. Görüsürüz belki ;=)
burcu sen benım söz resımlerıme bakmadın mafoldumben
Anladim canimyokk kuzum o dediğin lojmanların olduğu yer olmalı ben aksusamdaki kamptan bahsediyorum. ayy bende yosundan ve deniz anasından nefrett ederim.. hiç yosun mosun yokk şahane br yer balısım :1hug:
Tamam söz canim ;=) Ohooooo hamarat kiz seni zemuszemusbiz 26 teemmuzda dönmüş olacağız balı. yani ağustosta orda olucam :1hug: bir frsat ayırırsan gel evimi yakından gör resim çeker ekleriz KK ya çatlar kızlarda :roflol: sonra cuma sana pasta falanda yaparım kahve çay ikram ederim 1 saatcik bile olsa zaman ayırırsın belki :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?