Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

böcük, buket, sonbahar14 teşekkür ederim kızlar. Şeniz
meleks, birde sayfayı yenile anlamadım bende kafamçokkarıştı

arsima beni güldürdün allahta seni güldürsün bacım.iş yerindeyim görürü görmez
güldüm burdkiler suratıma tuhaf tuhaf bakıyor hakaydirigubbakcemile3yaklarsa rendeye vuracak ama yakalarsaaaaaa

Son düzenleme:
mandilin göremedim canım sen sil istersen sorun olmasın.başka zman eklediğinde görürüm artık
kusura bakma sneide uğraştırdım opuyorumnanaktan

yine olmuyor göremiyorum valla.

kısmet tabi canım benim düğünde öyle olabilir bahar
yada yaz baklaım herşeyin hayırlısı

sen nışanlı mı sözlumusun cnm
böcük seninkide bundanmı yoksa ???

yok cnm resmını koydum aslında ama kımbılır nerde daha az aralıkları ama böle sade bısey

kızlar şimdi en yakın tarihte kim evleniyor?

rica etsem benimde adımı yazarmı ayakkabısının altına da:):)

kızlar benim beğendiğim yemek takımı bu alacağımda en önde küçük tabak var ya ondan diğerlerinin başka motifleride var benimki böyle sade.

misafir için bu alıcam.sadelikten yana olduğum için her zaman diğerleri bana çok ağır geliyor evimide sade yapmayı düşünüyrm bunlarda sade olsun dedim.

sizce nasıl?

ve sürprizim canlarım....
kapalılar topiğini karıştırırken rastladım.mızmız arkadaşımız başıyazmalının kınasına gitmiş.
onun yorumundan alıntı yaptım....
başıyazmalının kınasından....
oda dönmedi ne yaptı acaab...

zeynep bence çok şık durur masada .. düşünsene kontras peçeeteler ve bardaklar... sadelik herzaman zerafeti getirir..

melek cnm hangı ay olur mesela ben nısan ayını ıstıyom en sevdığım ay cunku doğum gunum o ayda:roflol: masallah sanada 9 ay gecmıs eskımışsın

bende sana kaydirigubbakcemile5

:kedi::kedi::kedi:

ayy ne güzel olmuşş
saol lkahanam süper bi sürpriz oldu buuu

inşallh yazmalıda çoook mutludur şimdi..
arsi kaynının düğününde ne giyceksin? Beyaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…