Arsicim kina elbisen gayet şik bence gri takimini gunduz dugunune gayet uygun elbisenide nikahta giyebilirsin. takim elbise daha resmi gibi geldi bana o yuzden dugune uygun olur benim nacizane fikrim
arşı cıceklı pıtı pıtı seker bı elbısen yok mu
kız o gri değil pembe gibi değişik bişe :)
+ şuda var o diktirdiğim takım eşimin düğünde giyeceği takım elbisesinede çok uygun
hani çiftiz yakın olak hesabı :)
hani resmi olan nikahamı düğünemi onu kestiremedim bende şeker ya
melek cnm hangı ay olur mesela ben nısan ayını ıstıyom en sevdığım ay cunku doğum gunum o ayda:roflol: masallah sanada 9 ay gecmıs eskımışsın
valla canım bizimki askerliğe bağlı ne zman bitirirse o zman aralıkta giderse temmuz gibi olur benim düğünde.sen nişan takmadın daha demi
var hatta benimkide çok seviyi onu ama eccük kalın :)
yok cnm salı gunu sözlendım resımlerımıde ekledım:kedi: albumlerde topıc actım
benımkının askerlığı yok yanı yaptı oyuzdenn o derdımız yok cok şükür
kac yasında enıste ve sen
ben hep sizi okuyorum.safyalar hemen geçio.yazamıyorum.akşamdan kaşama takılırım buraya artık.bende çeyize yeni başladım.çeyizo larak günlük kaşık çatalım 3 tanede tuzluğum var henüz.:roflol:ve eylül sonuna evlilk düşünüyoz.allah yardımcımız olsun.:Saruboceq:
tubis allah napmasın nasıl unuttun kız ne yazcağnıkaydirigubbakcemile3
aksam olsaydı cok daha kolaydı denız kenarıda serın olur derrdım ama sımdık bılemedımkı
napsan:sinifsinif:
ya ben masa üstümdeki herşeyi kaldırdım tek tuşla
ama nereye bastığımı bilemiyorum
bi fikri olan var mı???
@Tubii canım kınada giyeceğin elbise nedense diğerlerinin yanında daha dikkat çekici geldi bacım
belki elbisenin rengi tam belli olmadığınadırfisfisfis
masa üstünü gizlemi yaptınki
arsima bravo sana ınan bende dun kınada gelınn eltısını gordum aynı kızla aynı terz elbıse takısı ayakkabı rengı aynıydı ben hıc sevmem öle seylerii
ogece gelının gecesı onun gıbı olmaya gerek yok
dımı
arsi ekeldıgın elbiseleri goremedım ben
ben en iyisi
kınada onu
nikahta diktirdiğimi
düğünede uygun bişe alam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?