Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Arsicim kina elbisen gayet şik bence gri takimini gunduz dugunune gayet uygun elbisenide nikahta giyebilirsin. takim elbise daha resmi gibi geldi bana o yuzden dugune uygun olur benim nacizane fikrim

kız o gri değil pembe gibi değişik bişe :)
+ şuda var o diktirdiğim takım eşimin düğünde giyeceği takım elbisesinede çok uygun
hani çiftiz yakın olak hesabı :)

hani resmi olan nikahamı düğünemi onu kestiremedim bende şeker ya

bence dugune gayri resmi bi elbeseyle gitme kaydirigubbakcemile3 ya abiye yada bu takim elbisen olsun bence tatlim.. elbiseni kafamda cok canlandiramadim

ha bide kendinden desenli çiçekli büzgülü yakalı bi elbisem var
ama beyaz o altından pembiş çıki

melek cnm hangı ay olur mesela ben nısan ayını ıstıyom en sevdığım ay cunku doğum gunum o ayda:roflol: masallah sanada 9 ay gecmıs eskımışsın

valla canım bizimki askerliğe bağlı ne zman bitirirse o zman aralıkta giderse temmuz gibi olur benim düğünde.sen nişan takmadın daha demi

valla canım bizimki askerliğe bağlı ne zman bitirirse o zman aralıkta giderse temmuz gibi olur benim düğünde.sen nişan takmadın daha demi

yok cnm salı gunu sözlendım resımlerımıde ekledım:kedi: albumlerde topıc actım
benımkının askerlığı yok yanı yaptı oyuzdenn o derdımız yok cok şükür
kac yasında enıste ve sen

tubis allah napmasın nasıl unuttun kız ne yazcağnıkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
yok cnm salı gunu sözlendım resımlerımıde ekledım:kedi: albumlerde topıc actım
benımkının askerlığı yok yanı yaptı oyuzdenn o derdımız yok cok şükür
kac yasında enıste ve sen

gördüm resimlerini canım çok yakışmıştınız allah sonunuzu getirsin bir yastıkta kocatsın.ben 22 yaşındayım enişte 24 .bizim askerlik sorunuz var ya daha çüçük bizmkikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

anam ne ettin sen :1shok:
onca şey nasıl alınır bi anda çok yorulursun bence ve bişeyler eksik kalabilir
ben olsam kesin stresten ölürdüm
benim sözüm olacak düğün büyük ihtimal seneye ve eşyaların çoğunu toparlamama rağmen hala stres stres :sinifsinif:

Allah yardımcın olsun da bir gün daha erteleme başla şimdiden bence

@Tubii canım kınada giyeceğin elbise nedense diğerlerinin yanında daha dikkat çekici geldi bacım
belki elbisenin rengi tam belli olmadığınadırfisfisfis

ya ben masa üstümdeki herşeyi kaldırdım tek tuşla
ama nereye bastığımı bilemiyorum
bi fikri olan var mı???

masa üstünü gizlemi yaptınki
arsima bravo sana ınan bende dun kınada gelınn eltısını gordum aynı kızla aynı terz elbıse takısı ayakkabı rengı aynıydı ben hıc sevmem öle seylerii
ogece gelının gecesı onun gıbı olmaya gerek yok
dımı

fibulacım karacanın çeyiz kampanyasından aldım.yemek takımı.tencere seti ,kaşık çatal takımı hepsi toplam 1.300 aldım canım .bende çok karasız kalmıştım ama çoğunluk karaca dedi onu aldım kısmet kullanıp görcezopuyorumnanaktan

aynen öle şekercim
ama işte insanlar tuhaf çekememezlik olunca yapıyorlar böle

arsi ekeldıgın elbiseleri goremedım ben

tüh

ben en iyisi
kınada onu
nikahta diktirdiğimi
düğünede uygun bişe alam

yani canım sonuçta sana para harcama yolu göründü ama
düğünde giyeceğin şey önceki giydiğin kıyafetlerinin de üstünde olmalı
bi dee ne de olsa eltisin
yeni gelin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…