Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

buketttt ne kadar sahici olmuş kız kaydirigubbakcemile3 eskiden uzun takma tırnaklar vardı şimdi frenchlileri çıkmış :jeyyar:

GÜNAYDIN kızlar Eccu kelebeklerin süper olmuş :lepi: Böcükcüm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun :Saruboceq:

Günayydınnnn günaydınnn günaydınnnnnn hihoyyyt
KK'nın en güzel gelin adaylarıı opuyorumnanaktan

Saçımı beğenen tüm arkidişlere kucak dolusu öpücüklerrr Şeniz
Bugün foto çekineyimde yüzüme gitmişmi bide ona bakınn kaydirigubbakcemile3
Hoş gören ne kadar doğal güzel olmuş diyor zemuszemus

Eccu kebeleklere bayıldımmm opuyorumnanaktan BEnde alıcam ama benim duvarlar tırtıklı yapıştırmada sorun yaşarmıyım kii :uhm:

Bukett takma tırnakların güzel görünüyor.Ama bak sana tavsiye çok yapıştırınca tırnağına yapışıyor ve çok zor çıkıyor.Tırnak yüzeğinide soyup çıkarabilirsin dikkat et sıcak suda beklet öyle çıkar yerimseniben Az yapışkan kullanırsanda düğünde heran düşebülürr ve sen koçişine tırnak aratabilirsinn kaydirigubbakcemile3

Bi arkdaş duaa istemişş Allah yardımcısı olsun işi rast gittsinn :Saruboceq:

Yaa düğünee son 1 hafta kaldıı karnımda Kebelekler dans ediyorr zemuszemus

Bugün nikah şekerlerimizi teslim alıcazz inşallahh :Saruboceq: Bide nişanlıma ayakkabı garibim ben hazırım o daha hazır değill kaydirigubbakcemile3

Bugun 4 temmuz.Düğün tarihimin bugun olmasını istedik hiç bir özel sebebi yoktu aslında. sonra düğün yapacağımız yerin bugun dolu olduğunu öğrendik kısmet değilmiş 12 temmuza yer bulduk :) Boşuna demiyorlar kiminle nezaman evleneceğin kaderinde yazılıdır ve asla değişmez. kaderimize 12 temmuz yazılmış...
Bugun evlenen arkadaslarıma bir önür mutluluklar diliyorum opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

Günaydın düğündaşım hoşgeldinnn
saol kuzum tavsiyeler için kızda öle dedi sıcak suda beklet.ben zaten önce kına gecesinde denicem bi rezillik yaşanırsa düğünde takmamalkisalkisalkis

tırnaklar kalkık duruo çünkü yapıştırmadım öylece koydum üzerine
cok hoş olmus cnm bnmm
günaydın kızlarr..yarın kuran kursu öğreticiliği için yeterlilik belgesi sınavına gireceğim şanslar dileyin....
iyi sanslarrr

Selam güzeller opuyorumnanaktan

Bugün doktora gittim jinekoloğa. Doğum kontrol şeysini de hallettim. Ayrıca adetim bu gidişle düğün günü veya balayını bulcak onu konuştum. İyi oldu gitmem
ee ne ddedı doktor cnmm

birde mor bi bornoz gordum superdi kızlarr

nurlar içinde yatsın inşallah canım

anammmm ben bunlara bayıldım bende istiom

eccu kelebekler çok cici
ha bide hepicinize günaydınnnn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…