buketttt son 8 başka yokkkkkopuyorumnanaktan
buketttt ne kadar sahici olmuş kız kaydirigubbakcemile3 eskiden uzun takma tırnaklar vardı şimdi frenchlileri çıkmış :jeyyar:
Bukett takma tırnakların güzel görünüyor.Ama bak sana tavsiye çok yapıştırınca tırnağına yapışıyor ve çok zor çıkıyor.Tırnak yüzeğinide soyup çıkarabilirsin dikkat et sıcak suda beklet öyle çıkar yerimseniben Az yapışkan kullanırsanda düğünde heran düşebülürr ve sen koçişine tırnak aratabilirsinn kaydirigubbakcemile3
cok hoş olmus cnm bnmmtırnaklar kalkık duruo çünkü yapıştırmadım öylece koydum üzerine
iyi sanslarrrgünaydın kızlarr..yarın kuran kursu öğreticiliği için yeterlilik belgesi sınavına gireceğim şanslar dileyin....
ee ne ddedı doktor cnmmSelam güzeller opuyorumnanaktan
Bugün doktora gittim jinekoloğa. Doğum kontrol şeysini de hallettim. Ayrıca adetim bu gidişle düğün günü veya balayını bulcak onu konuştum. İyi oldu gitmem
Eccu kebeleklere bayıldımmm opuyorumnanaktan BEnde alıcam ama benim duvarlar tırtıklı yapıştırmada sorun yaşarmıyım kii :uhm:
nurlar içinde yatsın inşallah canımbugun hıc yazasım yokk mafoldumbenmafoldumben
barışımı kaybetmenın acısını yasıyorumm bugun ölum yıldonumu nolur bı fatıha okuyunn
mekanın cennet olsunnn surmelı gözlummm
senı cokk sevıyorummmm :gitme::gitme:
pıtırcık sana eve gidince markasını veririmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?