Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

buketcim tırnaklar güzel olmuştaa,yani eğer senin tırnakların güzelse hiç takma derim tahriş ediyo bunlar tırnakları...
bu arada herkeslere günaydın opuyorumnanaktan

GÜnaydın herkese
eccum super olmuş kelebekler

eccu kelebekler çok cici
ha bide hepicinize günaydınnnn:)

eccu bende stickerler bayılıyorum ama kiracı olduğumuz için yapamıyorum mafoldumben

saolun canlarım daha daha güzelleri sizlerin olsun inşAllah..
buketcim kiracı olmandan kasıt maddi açıdan mı diyorsun yoksa duvarda yapışkan olacağı içinmi?uygulandıktan sonra çok rahat geri çıkabiliyorlarmış. 2.si normal fiyatlarından çok uyguna aldım eğer düşünürsen linki atabilirim cicim mesela ben bu kelebekleri 27 TL ye aldım:kedi:

saolun arkadaslar...
takma tırnaklara oldumolası heves etmişimdir... kaydirigubbakcemile2

buketcim tırnaklar güzel olmuştaa,yani eğer senin tırnakların güzelse hiç takma derim tahriş ediyo bunlar tırnakları...
bu arada herkeslere günaydın opuyorumnanaktan

cnm tırnaklarım güzel uzatıp törpüleyincede seviyorum güzel oluo ama inan cnm hiç tırnak uzatmak istemio

yok cnm maddi açıdan değilde elalemin duvarlarını batırmak istemiom.Sanırım esmada yanlış takıp çıkarmış ve iz yapmış. senmi demiştin kız esma???
saolun arkadaslar...
takma tırnaklara oldumolası heves etmişimdir... kaydirigubbakcemile2

bende kaydirigubbakcemile3

valahi hyatımda bir kere takma tırnak taktım bin pişman oldum. bir tanesi olmadık yerde düşüverdi.:roflol: diğerleri uzun ojeli o kısa ve ojesiz iğrençtiiiii:roflol:

kızlar kuzenım evınden resımler ben cok begendım her zamankı gıbı yınee beyaz koltuk almamakla nasıl hata yaptıgımı anladım
eklıyorum

yok baberkocum Allah'ın izniyle 27 temmuzda işbaşı yapıcam

Esma kuzenini evi çok hoş olmuşta oturma odasının duvarı varya morlu yeşilli çok renkli geldi bana bi orayı sevemedim.mutfak ve salonu çok hoş olmuş tam genç evi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…