Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Evet tatlım yaaa, nişanlımla beraber gittik. ınş. doktorun hesaplarına göre ve hapa başlayınca adetim düğünden önceki haftaya denk gelcekmiş. Böyle bişey olursa sevinçten deliririiiimmmmmmdelikafadulden Düğün, balayı herbişeycik güzel geçer :kedi:

Hangi topikte yaaa, merak ettim gelinliği

kuzucuklarr burcuş yatıyor rüyasında beyaz gelinliği içinde salına salınaa düğün mekanına giriyor...
vee tüm KK daşları elleriyle tempo tutuyor
nasıl rüya ama:)))))))))))
hadi baş başşş

benim de adet günüm o güne denk geliyor....:kedi:doktor ne önerdi?

Canım öncelikle doktora nişanlımla gittik. Bi süre bebiş düşünmüyoruz dedik :kedi:. Ultrasonla rahim ve yumurtalık muayenesi yaptı. Ve herşey çok iyi, hiçbir problem yok dedi. Sonra ne zaman en son adet oldun dedi? Valla dedim 2 aydır 4-5 gün öne geliyor. Mayısta 11 inde haziranda 8 inde oldum dedim. Hemen adetin ilk günü doğum kontrol hapına başlıcaksın dedi. Zaten onun hesaplarına göre temmuzun son haftası ben adet olmuş olcakmışım. Zaten doğum kontrol hapı kullancaksın geciktirici kullanamazsın. İkisi bambaşka şeyler hormonların allak bullak olur dedi :bbo:

Bir de tam zamanında gelmişsin, bi ay önce başlaman gerekiyor dedi. Bir de bi güzellik yaptı ssk karşılamıyormuş verdiği hapı. Polikistik over diye yazarak bana 1 yıllık heyet raporu verdi. 1 yıl boyunca ssk dan alırsın dedi :dance:

kızlar selammmmmmmmm hepinizi çok özledim işlerim çok yoğun giremedim epeydir...
mandilinimmmmmmmmmm hoş geldin..bir geçmişe bakem bari:))

sulfatcım ii yapmışsın dr a gitmekle...
betacım saçların cici olmuş
böcükcüm oww hayırlı alışverişler sana
mandilinim ben göremedim resimlerini((
hepinizii çok öptüm

Canım sende düğün tarihlerimiz ve adet tarihlerimiz aynı gibi:)
Bende gittim ve ultrason yaptırdım herşey normal dedi.Adetin ikinci günü ilaça başla dedi
Sana hangi hapı önerdi.Bana yasmin al dedi en az yan etkisiolan oymuş biraz araştırdım sitede bende keşke onu verse diyordum.
Adetin ikinci günü gidip tahlil yaptırıcam horman vs. onu niye verdi bilmiyorum ama iyi oldu genel kontrol olur.
Benimde adetim düğün gününde geliyordu 7 ağustos ama 21 gün ilaç kullanınca bıraktıgım 7 gün içinde hasta olup biticem muhtemelen kınada bitmiş olacak.
Tek korkum ise kilo almak..
Çünkü bildiğim kadarıyla bir iki kilo kadar şişlik yapıyor ama ben düğün arifesi kilo almak istemiyorum

benim bildiğim kadarı ile hemen kilo aldırmıypr canım.
düğüne kadar almazsın korkma.
bende o günler geldiğinde gidicem ama çok korkuyrm yaa kullanmaya sanırım hep aynı saatlerde içmek gerekiyormuş ya unutulursa:)

kızlar bu arada albüm yaptım :)

cnm sen ne güzel zayıfsın kilo problemin olmaz
inş dediğin gibi olur kilo almam okonuda bildiğim aynı saatte değilde aynı zaman diliminde içmek gerektiği.Sabah akşam yada öğlen gibi

hmm anladım canım bende aynı saatte biliyordum ama tabi araştırmadım yoksa hep onu düşünüyrm ben unuturum çünkü.
teşk. ederim canım bu arada evet pek kilo problemim olmuyor kaydirigubbakcemile3
ne bulsam onu içiyrm valla olsun die ama olmuyoor

Son düzenleme:

Bana da yasmin verdi canım ama bana ilk gün başlıcaksın dedi. Ayrıca saat olarak da aynı zaman dilimi değil aynı saat dedi. Örneğin akşam 8 mi her akşam 8 de içiceksin Benim yakın zamanda hormon tahlilim olmuştu zaten, ona gerek kalmadı herşey normal çok şükür. Vala son dönemde kilo veriyorum ben, verdiğim 2 kilonun yerine yine 2 kilo alırım en fazla kaydirigubbakcemile3 Kafam rahat etti en azından. Şuan durmadan adet olmak için dua ediyorum. hiç bu kadar çok gelmesini istememiştim :roflol:

Hemşom, sen de burdaymışsın. Yazdıklarımı okursun zaten, sana ayrıntılı yazarım sonra. Çıkıyorum şimdi herkese iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…