yakın zamanda evlenicek ark.lar rica etsem benimde adımı ayakkabılarının altına yazarmı acaba :)
ay topikin birinde okudum şimdi biri gelinlik modelleri eklemiş. benim tarzda ben bayıldım ben hariç sadece 2 kişi beğenmiş :roflol: heres ne o öyle gelinlikten çok abiyeye benziyor falan demiş şaşırdım... :roflol:
en zor işi hlletmişsin kuzum hadi geçmiş olsun :1hug:
kuzum ben zevkle yazardım ama benim ayakkabımın altı siyah:çok üzgünüm:
olsun tatlım yaa yaz sen yine de zeynep diye yaz
siyahta olsa gözükür o farketmez :)
çok teşekkür ederim canım bu arada opuyorumnanaktan
benim de adet günüm o güne denk geliyor....:kedi:doktor ne önerdi?
Canım öncelikle doktora nişanlımla gittik. Bi süre bebiş düşünmüyoruz dedik :kedi:. Ultrasonla rahim ve yumurtalık muayenesi yaptı. Ve herşey çok iyi, hiçbir problem yok dedi. Sonra ne zaman en son adet oldun dedi? Valla dedim 2 aydır 4-5 gün öne geliyor. Mayısta 11 inde haziranda 8 inde oldum dedim. Hemen adetin ilk günü doğum kontrol hapına başlıcaksın dedi. Zaten onun hesaplarına göre temmuzun son haftası ben adet olmuş olcakmışım. Zaten doğum kontrol hapı kullancaksın geciktirici kullanamazsın. İkisi bambaşka şeyler hormonların allak bullak olur dedi :bbo:
Bir de tam zamanında gelmişsin, bi ay önce başlaman gerekiyor dedi. Bir de bi güzellik yaptı ssk karşılamıyormuş verdiği hapı. Polikistik over diye yazarak bana 1 yıllık heyet raporu verdi. 1 yıl boyunca ssk dan alırsın dedi :dance:
benim bildiğim kadarı ile hemen kilo aldırmıypr canım.
düğüne kadar almazsın korkma.
bende o günler geldiğinde gidicem ama çok korkuyrm yaa kullanmaya sanırım hep aynı saatlerde içmek gerekiyormuş ya unutulursa:)
kızlar bu arada albüm yaptım :)
Canım sende düğün tarihlerimiz ve adet tarihlerimiz aynı gibi:)
Bende gittim ve ultrason yaptırdım herşey normal dedi.Adetin ikinci günü ilaça başla dedi
Sana hangi hapı önerdi.Bana yasmin al dedi en az yan etkisiolan oymuş biraz araştırdım sitede bende keşke onu verse diyordum.
Adetin ikinci günü gidip tahlil yaptırıcam horman vs. onu niye verdi bilmiyorum ama iyi oldu genel kontrol olur.
Benimde adetim düğün gününde geliyordu 7 ağustos ama 21 gün ilaç kullanınca bıraktıgım 7 gün içinde hasta olup biticem muhtemelen kınada bitmiş olacak.
Tek korkum ise kilo almak..
Çünkü bildiğim kadarıyla bir iki kilo kadar şişlik yapıyor ama ben düğün arifesi kilo almak istemiyorum
parpalm düğün ne zaman cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?