Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

mafoldumbenoffffff offf :gitme:
bugun cok üzgunum ve arkdasımın nıkahı varr hıc gıdesım yok
ama gtmem lzım 3te bjk nıkah daıresınde ve grupla gıdıyoruz süprısler olcak herseydn onemlısı hıc oynayasım falan yok

bktbb;7805255]Bugün işte son günüm :kedi:[/QUOTE]
:gitme: :gitme: senağlama senağlama

eccu kelebekler içimi açtı valla çok güz<eller canım.mutfağınada çok yakışmışlar...güle güle kullan.

esma eve bayıldım.dekorasyon dergilerinden fırlamış gibi çok hoş.herşeyi çok güzel...

buket canım inş hrşeyin iyi olur,için huzurlu özletme çabucanak gel oldumu bacım....Şeniz

komşum RABBIM mutlu mesut etsın yolun acık olsun cnm
bugunde düğünü olan tum arkdaslarıma mutluluklar dılıyorumm
tırnaklar süper olmuş

esma ev süper

eccu kelebekler harıka

esmacım yeşil dediğim yer burası işte

cnm orası mutfak

Düğündaşım Bugun Artvindeyiz...:lepi:
:gitme:
saol canım uyguladıgın yüzeyin pürüzsüz olması şart sanırım betacım senağlama
Hımm bi tane alıp denemek lazım bende çok istiyordum benim yatak odası kırmızı yaa beyaz kelebekler yapıştıracaktım ama duvar pürüzlü saten değil :sinifsinif:
kızlar kuzenım evınden resımler ben cok begendım her zamankı gıbı yınee beyaz koltuk almamakla nasıl hata yaptıgımı anladım
eklıyorum

Esmaa kız ev çok modern olmuş otel odaları gibi :kedi:
Bende yatak odasındaki o şeyi jenaratöre benzettimm kaydirigubbakcemile3

günyadın kızlar

eccu
kelebekler çok hoş bende düşünüyorum salonumdaki meşhur kolon için alıcam.

esma kuzeninin evi gerçekten çok hoşmuş ya renkler nasıl farklı bir hava katıyor öyle maşllah

buket takma tırnak çok hoş yaa bende alıcam bende düğün gecesi sonrası ojeyi nasıl temizliyicem diye korkuyodum bu kolay olur bence çıkarması yinede ben alıp deniyim bi ara.
Takma kiprik almayı düşünüyorum bide ne dersiniz kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…