baberko bizde bekliyoruz valla yağmur dinsin diye .beylikdüzü pazarına gitcektikama çok yağıyor.ama süper ya valla.bereket bereket.....[/B]
En son liste hangisi ?tamam pıtırcık ben derim
he kızlar hadi bana bi liste yapınnn
aynı listeyi burcu ve betada kullanır
Ayy ne güzel izmirede yağsa keşke çok sıcak burası kafamçokkarıştıkızlar felaket yağmur yağıyo bugünkü gelnilerin sansına berekettir ama yine de yazık :gitme:
Biz 2 ay öncesinden aldık iiyikide erken almışız anca gelebildi bide eksik parçasıydı yok hasarlıydı epey bi uğraştırıyorlar sizde imkanınız varsa erkenden alın yoksam düğüne kadar çok uğraştırmasınlar yerimsenibenkızlar mobilyalrınızı kaç ay önce aldınız?
kızlar ya bişey sorcam bizim çarşamba günü şirketin düzenlediği motivasyon yemeği varmış suadada (galatasaray adası) sizce nasıl bişey giysem kot üstüne şık badimi ya da elbisemi. o tip yerlere gitmediğim için bilemedim mafoldumben tabi bide nişanlımda olcak yoksa gitmicem
selam kızlar müebbet sevdam evin çok tatlı maşllah ya mutfağına bayıldım çok ferah kocaman.Güzel günlerde otur cnm herşeyin çok güzel
Müebbetsevdam evine bayıldım herşey mis gibi çok güzel mutfak kocaman,çeşmene dicek sözüm yok :lepi: salon oturma odan hepsi ayrı ayrı güzel..Allah huzurla mutlulukla sağlıkla oturmayı nasip etsinn :Saruboceq: Şeniz
Eğlenceli olacaksa dediğin gibi şık bi kot üstüne şık bi payetli bluz altına topuklu ayakkabı aydınlık güzel bir gece makyajı saçlar kalın su dalgası şeklinde süper olur kanımca yerimseniben
bende en son bu liste var düğündasım
1.yeliz
2:Zarif
3.Reyhan
4.Deniz
5.nereus
6.Bahar
7.Gülcan
8.pınar
9,sinem
hemen veriolar cnmmm
SELAM KIZLAR DÜN ÇEYİZİMİ GÖTÜRDÜK .AMA BEYAZ EŞYALARIM KURULMADIĞI İÇİN MUTFAĞIMI TAM OLARAK YERLEŞTİREMEDİK. YATAK ODAM ÇOK GÜSEL OLDU . GÖRENLERİN ÇOK HOŞUNA GTTİ. YATAK ÖRTÜSÜNÜ SERİLİ GÖRÜNCE BAYAĞI İÇİME SİNDİ . . zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?