Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

baberko bizde bekliyoruz valla yağmur dinsin diye .beylikdüzü pazarına gitcektik ama çok yağıyor.ama süper ya valla.bereket bereket.....[/B]

ay ben gaziosmanpaşa da oturuyorum burda gram yağmur yok valla[/QUOTE]

bi görsen .zaten en son bakırköye geliyor yağmur.ama ne güzel oluyor camdan izlemesi oyyy içim doydu valla...

selam kızlar müebbet sevdam evin çok tatlı maşllah ya mutfağına bayıldım çok ferah kocaman.Güzel günlerde otur cnm herşeyin çok güzel

kızlar ya bişey sorcam bizim çarşamba günü şirketin düzenlediği motivasyon yemeği varmış suadada (galatasaray adası) sizce nasıl bişey giysem kot üstüne şık badimi ya da elbisemi. o tip yerlere gitmediğim için bilemedim mafoldumben tabi bide nişanlımda olcak yoksa gitmicem

Amanınn kızçelerrr gelmişş hihoyyyt
Herkese süper harika pazarlarr opuyorumnanaktan
tamam pıtırcık ben derim
he kızlar hadi bana bi liste yapınnn
aynı listeyi burcu ve betada kullanır
En son liste hangisi ?
kızlar felaket yağmur yağıyo bugünkü gelnilerin sansına berekettir ama yine de yazık :gitme:
Ayy ne güzel izmirede yağsa keşke çok sıcak burası kafamçokkarıştı
kızlar mobilyalrınızı kaç ay önce aldınız?
Biz 2 ay öncesinden aldık iiyikide erken almışız anca gelebildi bide eksik parçasıydı yok hasarlıydı epey bi uğraştırıyorlar sizde imkanınız varsa erkenden alın yoksam düğüne kadar çok uğraştırmasınlar yerimseniben
Sigunef canım o masa örtüsünün aynısından aldım ben ama yuvarlak olanını almışım yanlışlıkla kaydirigubbakcemile3 Ama kare masaya bile olduu bence her boyu masaya göre olur gözün kapalı alabilirsin renkleri zaten harika yerimseniben

Müebbetsevdam
evine bayıldım herşey mis gibi çok güzel mutfak kocaman,çeşmene dicek sözüm yok :lepi: salon oturma odan hepsi ayrı ayrı güzel..Allah huzurla mutlulukla sağlıkla oturmayı nasip etsinn :Saruboceq: Şeniz

Eğlenceli olacaksa dediğin gibi şık bi kot üstüne şık bi payetli bluz altına topuklu ayakkabı aydınlık güzel bir gece makyajı saçlar kalın su dalgası şeklinde süper olur kanımca yerimseniben

selam kızlar müebbet sevdam evin çok tatlı maşllah ya mutfağına bayıldım çok ferah kocaman.Güzel günlerde otur cnm herşeyin çok güzel

çok teşekkür ederim canım.ufak tefek eksikler var ama acelesi yok diye üstüne olmadık. inşallah düğüne kadar nişanlım halledecek.

teşekkür ederim canım.batarya herkesi mestetti hepsini öyle mi alsak napsak kaydirigubbakcemile3 evimi beğendiğiniz için hepinize teşekkür ederim kızlar inşallah ileride daha net olarak fotolar çekip eklerim bu biraz aceleye geldi.allah tüm bekarlara nasip etsin kızlar

bende en son bu liste var düğündasım

1.yeliz
2:Zarif
3.Reyhan
4.Deniz
5.nereus
6.Bahar
7.Gülcan
8.pınar
9,sinem

Kızlar aksam alışverişe gitcemya ykm kartım yok isteyince hemen veriyolarmı bide hemen işletebiliyomuyum

SELAM KIZLAR DÜN ÇEYİZİMİ GÖTÜRDÜK .AMA BEYAZ EŞYALARIM KURULMADIĞI İÇİN MUTFAĞIMI TAM OLARAK YERLEŞTİREMEDİK. YATAK ODAM ÇOK GÜSEL OLDU . GÖRENLERİN ÇOK HOŞUNA GTTİ. YATAK ÖRTÜSÜNÜ SERİLİ GÖRÜNCE BAYAĞI İÇİME SİNDİ . . zemuszemus

Ay ne güzel canim Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…