Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

müebbetcim rabbim ağız tadıyla mutlulukla sağlıkla oturmayı nasip etsin. herşeyin çok çok güzel olmuş özellikle mutfağına bayıldım geniş geniş çok güzel

amin inşallah canım arkadaşım.çok teşekkür ederim canım. mutfağımdan çıkmayı hiç istemedim zaten dönüp dolaşıp oraya giriyordum opuyorumnanaktan rabbime sonsuz şükürler bu sevinçleri de gösteriyor

evet tatlım bu yeni zamanların kıymetini bil çok çabuk geçiyor zaman insan sevdiğiyle oluncaopuyorumnanaktan

aynen öyle canım ya. geçen hafta sevdiğimle 6 gün geçireceğim diye günleri sayıyordum şimdi 6 günü bitirdik bile. zaman çok çabuk geçiyor. isteme söz olalı 11 ay oldu sanki dün gibi herşey :asigim:

bana şimdilik müsade canım.almanyadan teyzemler geldi kahvaltı yapacağız. evimizi beğendiğine çok sevindim canım.öpüyorum seni

Günaydın

Gasoline tatlım, doğum günün kutlu olsun. Gelecek yılki doğumgününü mutlu yuvanda eşinle birlikte kutlamanı diliyorum :asigim:

Son düzenleme:
günaydınnnn

GAsoline dogum gunun kutlu olsun nıce mutlu senelere

m.sewdam ewın çok gusel olmus mutlu gunlerde oturman dılegıyle

GAsolinee doğum günün kutlu olsun..
Bugünde size işyerinden yazıyorum bu hafta full calıştımmafoldumben aksam bköye gitcem hem üst baş hemde çeyizlik alcam :jeyyar: ama hava cok fena kapadı deminde sağanak yağmur yağdı.saat 5 e kadar hava acılır diye tahmin ediyorum :Saruboceq:

Müebbet Sevdam evin çok ciciolmuş
Banyon pembiş pembiş özellikle sepetin çok cici
Banyo bataryanı görüp çok beğenmiştim gerçekten çok hoş bir dizayn
Köşeli dolap fikri çok mantıklı
Mutfağın çok ferah ve hoş omuşş gamzeninde dediği gibi yeni ev gibisiyok ama buzdolabını ters koymuşsunuz laelaelaelaelae (tamam kabul berbat bi espri)
Salonun çok değişik farklı olmuş.ilk defa siyah koltuk gördüm KK da. ama çok asil durmuş
Oturmaodan sıcacık olmuş amma çok minderin var yollasana banada biriki tane perdeleride şirin olmuş
kısacası tertemiz pırılpırıl harika bir ev. Ağız tadıyla gülegüle oturun inşallahh

evimin resimlerine yorum yapan ve beğenen bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim.çok sağolun kızlar.daha güzelleri sizlerin olsun zemuszemus

buketcim çok teşekkür ederim canım.inşallah canım. daha güzelleri sizlerin olsun. banyo bataryasını ben şelale istemiştim nişanlım almadığını normal aldığını söylemişti bende gelen paketleri açarken gördüm :) yatak odama normal dolap olmadığı için böyle yaptırdık. yatak büyük olunca dolaptan iptale gittik... buzdolabının ters olduğunu bende söylüyorum ama dinlemiyorlar kaydirigubbakcemile3 kırlentlerime gelince orası yastık dövüşü odası oldu diyoruz

Son düzenleme:

gasoline bende kutluyorum canım doğum gününü bi tanem .hayırlı ömürler inş...

baberko bizde bekliyoruz valla yağmur dinsin diye .beylikdüzü pazarına gitcektik ama çok yağıyor.ama süper ya valla.bereket bereket.....

baberko bizde bekliyoruz valla yağmur dinsin diye .beylikdüzü pazarına gitcektik ama çok yağıyor.ama süper ya valla.bereket bereket.....[/B][/QUOTE]

ay ben gaziosmanpaşa da oturuyorum burda gram yağmur yok valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…