Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım bugün nişanlımla bir araştırma yaptık ve ben en son bosh da karar kıldım arçelik çok pahalı geldi açıkcası aynı kalite ürünleri daha pahallıya satıypr hepsini birlikte alalım dedim elekt. süpürgesinide beyaz eşyalarla birlikte alıcaz.boshtan almayı düşünüyorum..

kızlar birde nofrost çok elektrik çekiyormuş.doğru mu?

gözlerın boşluğa dalıp gıder sahıpsız bakışların benım olsun ısterımm mafoldumben

gule gule kulln
enlıgh home beım ıcn cok ayrı yerı var benımde cok nevrsım takımım var ona aıt
banyo ıcn kucuk ve buyuk havlular alcam süperler salon ıcın takım ve yemek ıcın masa örtusu ve pecetelerıde ordan alcam bıraz pahalılar ama olsun

slm kızlar bu masa örtüsünü çok beyeniyorum ama mutfak masasına olurmu acaba alsammı karar veremedim
alıp kullanan varmı hiç memnunmusunuz

cnm burcu arkadsımız almıştı cok memnun daha kullanmadı ama oda mutfak ıcn almıştı yanlış hatrlamıyosam bence süper

bence al süperr
canım canın sıkılırsa sohbet edıyoz gelmek ıstersen
evlılık hazrlığda sohbet yerınde sonbahar topıcındeyız

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
bktbb

kimsecikler yok. bu gecede kepenkleri ben kapıyorum. her yeri kontrol edip sıkı sıkı kapattık.
Sabaha Tükkanı açacak olan arkadasa şimdiden günaydın ve kolay gelsin opuyorumnanaktan

Günaydıınn, geçmişi okumaya başlamadan günaydın diyeyim dedim, bugün doğum günüm:kedi:
öğlen aşkımla buluşucaz. Bakalım ne almış kaydirigubbakcemile3
Dün akşam bir düğüne gittim, muhteşem boğaz manzarasında , mekan güzeldi valla açık havada efil efil oohh :)) teyzem d.günü hediyemi dün verdi, elbisemle takayım diye, pırlanta kolye almış canım benim, kuzenlerim geldi onlar çeyize çalışmışlar kaydirigubbakcemile3 resmini birara eklerim onların da :))
neyse bir iki gündür bakamıyordum epey birikmiştir sayfalar, okuyam da gelem, tekrar Günaaydınnopuyorumnanaktan

Günaydın kızlar.
dün gece ankaradan döndüm.çeyiz işi bitti şükür.şimdi fotoları albüme atıyorum evimize bekliyoruz sizleri

M.Sevdam bekliyoruz opuyorumnanaktan
ayrıca KKdan gelen doğum günü mesajı çok tatlıymış, şöyle başlıyor ,
"Merhaba Gasoline,

Gelemedik ama unutmadık da;

Bugün bizi göremeseniz de bilin ki yanınızdayız...

.........................."
teşekkürler :)

Esmaaa, kuzeninin evine bayıldım ya, renkler falan süper olmuş:lepi:

ben bi kahvaltı edim gelim:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…