Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

glsnüm canım çok güzelmiş nikah şekerleriniz hayırlı uğurlu olsun inşallah.güle güle dağıtın. o güzel cici kalemle de inşallah güzel şeylere imza atarsınız

jülide çok iyi bir fikir canım.

m.sevdam evin çok güzel mutfağın harika kuşum.

allah mesut etsin arkadaşım dArısı bekarlara olsun

çok teşekkür ederim canım.mutfağımız bende çok seviyorum. gerçi her odamı ayrı seviyorum :asigim:

gasoline doğum günün kutlu olsun

yine şahane şeyler yaptırmışsın canım yaa

ay bi bakim dedim gidiom şimdi akşama düğüne gidicem süsleneyim belki koca bulurum:)
hadi iyi akşamlar

slm kızlar bu masa örtüsünü çok beyeniyorum ama mutfak masasına olurmu acaba alsammı karar veremedim
alıp kullanan varmı hiç memnunmusunuz

evet canım biz evde kullanıyoruz bunun bordolusunu.bende çeyizime krem renklisini almıştım.tavsiye ederim

güzelim çok şık bir elbise giymelisin.o tip yerlerde acayip havalı insanlar oluyor.muhakkak kuaföre git şekerimmmm

Kızlar aksam alışverişe gitcemya ykm kartım yok isteyince hemen veriyolarmı bide hemen işletebiliyomuyum

evet evet hemen verirler.zaten kartı hemen veriyorlar.indirimi de yapıyorlar.ama ne kadar çok para ödersen o kadar indirim oluyor.geçen gün 20 tl lik alışveriş yaptım 1 tl falan indi.

canım senınle tarıhlerımız aynı senın nişanın
benımde kısmetse sözum olcak :)))))

baberko o zaman iyidir canım gerçi görmeden alamam bende

benimki almış birtane bakalım nasıl

evlenene kadar kötü olursa mecbur alıcaz birtane daha tostu seviyoz bizde

kızlar ben tost makinesini arçelik aldım.hatta bir anneme bir bana almıştık.evdekini kullandık tabi ve fiyaskooooo.hiç doğru dürüst kızartmıyor. sonunda hem anneme hem de bana sinbo aldık :) ucuz ve kalitesiz deniyor ama çok güzel tost yapıyor :)

canım benim tefal tost makinam kullanmadım tabi daha nasıldır bilmem ama simbo fritözüm var
evde de king ya da simbo kullanıyrz gayet güzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…