:))) nike ayakkabı almış, ama biraz kötü hissetti kendini çünkü ilk arabaya bindiğimde ayağımdaki ayakkabıyı gördü(geçen haftasonu aldım onun haberi yoktu), güzel mi dedim, güzel ne zaman aldın dedi, geçen hafta sonu aldım, markası ne bunun dedi(tam görünmüyordu şofor mahalinden), puma dedim, hııı dedi. bununla beraber ikinciye %20 indirim vardı birtane de nike aldım dedim. Baktım bozuldu :))) aşkım kendine alışveriş yaptığından niye benim haberim yok falan dedi kızar gibi. Aşkım ne alakası var, her aldığım şeyi sana söylemiyorum ki zaten dedim ama niye kızdığını anlamadım tabi :)))) neyse daha sonra hediyeyi verirken çok uyuzsun aşkım dedi, neden dedim, aç paketi anlayacaksın dedi, açtım anladım :))))))) nike ayakkabı almış :roflol: bir çığlık attım, çok hoşuma gitti çünkü delikafadulden ben ayakkabı severim de birazcık kaydirigubbakcemile3gasolıne gordum senı çık orataya we anlat sewgulun ne aldıııı sana :)
gasoline doğum günün kutlu olsun nice yaşlara
:))) nike ayakkabı almış, ama biraz kötü hissetti kendini çünkü ilk arabaya bindiğimde ayağımdaki ayakkabıyı gördü(geçen haftasonu aldım onun haberi yoktu), güzel mi dedim, güzel ne zaman aldın dedi, geçen hafta sonu aldım, markası ne bunun dedi(tam görünmüyordu şofor mahalinden), puma dedim, hııı dedi. bununla beraber ikinciye %20 indirim vardı birtane de nike aldım dedim. Baktım bozuldu :))) aşkım kendine alışveriş yaptığından niye benim haberim yok falan dedi kızar gibi. Aşkım ne alakası var, her aldığım şeyi sana söylemiyorum ki zaten dedim ama niye kızdığını anlamadım tabi :)))) neyse daha sonra hediyeyi verirken çok uyuzsun aşkım dedi, neden dedim, aç paketi anlayacaksın dedi, açtım anladım :))))))) nike ayakkabı almış :roflol: bir çığlık attım, çok hoşuma gitti çünkü delikafadulden ben ayakkabı severim de birazcık kaydirigubbakcemile3
Nikah fidani daha kalici birsey bence. Herkes o fidani büyütürse ne güzel olur
Ben beyaz kilif yaptirdim. Tabi simdik daha almadik. Agustosta teslim alacagiz.
kızlar geçen gün yeni birşeyler almıştım paylaşmak istedim bakalım beğenicekmisiniz
evet işte benim yaptığım eşşeklik :)))aferım sana neden solemeden gıttın ayakkabı almaya :)lmaz:
süper walla canım ıı gunlerde kullan tatlım
ayy bende burda görüorum kızlar özeniyorum valla... daha nişanım var 1 ay sonra evliliğede 2 yıl var ama diyorum ki 2 yılda evi ben çeyizciye döndürürüm ala ala laelaelaelaelae ama ne güzel şeyler var ... 2 yıl boyunca ufak ufak aldığımı düşünsenize...
ayrica gasolin dogum günün tekrar kutlu olsun....
arkadaşlar bende bugün bernardodan misafir badaklarımı aldım.tam olarak hepsinin görüntüsünü bulamadım ama model olarak bu.... 12 subardağı, 12 şarap bardağı, 6 adet limonata bardağı ve bir de aynı burdakşnden karaf. model olarak nasıl ? beğendinizmi ? çok daha güzel modeller var ama onlar yaldızlıydı ben makineye girsin diye sırf cam almayı tercih ettim
bunu da eve aldık.ben mikrodalgada patlamış mısır yapmaya bayılıyorum da.tchibo dan aldım. mikrodalgada patlamış mısır pişirme kabı :)
ayıpsın songacım, yapalım hemen, bardak takımın hoş görünüyor, çok yaldızlı şeyleri ben sevmiyorum, o yüzden senin ki hoşmuş, güle güle kullan inş..
patlamış mısıra da ben zaten bayılırım, bu da büyük kolaylık olur heralde , güle güle kullan :)
Müebbetsevdam, evin çok çok güzel olmuşBen özellikle mutfağına bayıldım tam istediğim tarzda. Herşey pırıl pırıl çok hoş. İyi günlerde eskitin hepsini Şeniz
Songa canım çok güzelmiş aldıkların. Bana da lazım misafir bardak takımı. Ne kadara aldın canım? Ben de bernardoda bikaç model beğendim ama henüz alamadım. İyi günlerde kullan
teşekkür ederim sulfatcım.şuandan bir kampanya var bernardoda.her 100 tl lik alışverişe 25 tl çek veriyorlar.bu çek sayesinde 250 tl ye aldım. daha önce hesapladığımda 400 tutmuştu. sende almayı düşünüyorsan bu kampanyayı değerlendir derim.çok uyguna geliyor çünkü.ben çay bardağı almadım çünkü ayrı bir çay seti almıştım 12 li.o yüzden gerek görmedim
kizlar ben yine kaciyorum malum yarin yine is basi, hazirliklar var
hepinize iyi aksamlar
haftanizin mükemmel gecmesini diliyorum simdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?