Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

gasolıne gordum senı çık orataya we anlat sewgulun ne aldıııı sana :)
:))) nike ayakkabı almış, ama biraz kötü hissetti kendini çünkü ilk arabaya bindiğimde ayağımdaki ayakkabıyı gördü(geçen haftasonu aldım onun haberi yoktu), güzel mi dedim, güzel ne zaman aldın dedi, geçen hafta sonu aldım, markası ne bunun dedi(tam görünmüyordu şofor mahalinden), puma dedim, hııı dedi. bununla beraber ikinciye %20 indirim vardı birtane de nike aldım dedim. Baktım bozuldu :))) aşkım kendine alışveriş yaptığından niye benim haberim yok falan dedi kızar gibi. Aşkım ne alakası var, her aldığım şeyi sana söylemiyorum ki zaten dedim ama niye kızdığını anlamadım tabi :)))) neyse daha sonra hediyeyi verirken çok uyuzsun aşkım dedi, neden dedim, aç paketi anlayacaksın dedi, açtım anladım :))))))) nike ayakkabı almış :roflol: bir çığlık attım, çok hoşuma gitti çünkü delikafadulden ben ayakkabı severim de birazcık kaydirigubbakcemile3

değiştirme kartı var bu arada, zaten numarası küçük geldi, değiştirmeye gidicem, belki başka bişey alırım.

Son düzenleme:

aferım sana neden solemeden gıttın ayakkabı almaya :) lmaz:
süper walla canım ıı gunlerde kullan tatlım

arkadaşlar bende bugün bernardodan misafir badaklarımı aldım.tam olarak hepsinin görüntüsünü bulamadım ama model olarak bu.... 12 subardağı, 12 şarap bardağı, 6 adet limonata bardağı ve bir de aynı burdakşnden karaf. model olarak nasıl ? beğendinizmi ? çok daha güzel modeller var ama onlar yaldızlıydı ben makineye girsin diye sırf cam almayı tercih ettim

bunu da eve aldık.ben mikrodalgada patlamış mısır yapmaya bayılıyorum da.tchibo dan aldım. mikrodalgada patlamış mısır pişirme kabı :)

ayy bende burda görüorum kızlar özeniyorum valla... daha nişanım var 1 ay sonra evliliğede 2 yıl var ama diyorum ki 2 yılda evi ben çeyizciye döndürürüm ala ala laelaelaelaelae ama ne güzel şeyler var ... 2 yıl boyunca ufak ufak aldığımı düşünsenize...

slm arkadaslar,
hafta sonum biraz yogun gecti takip edemedim burayi...
birinci okunmamis mesaja git dedim 5580 e götürdü beni oysa ben en son 5494lerde kalmistim :uhm:
neyse aradaki farki en kisa zamanda kapatmaya calisicam....

betacim hepsi birbirinden güzel zemuszemus

Günaydin kizceler

Bende dün neler aldim, bi bakin. Bulasik sabunu Sagdakini

Bide Mixer aldim

canim güle güle kullan
bulasik sabunu cok sirinmis opuyorumnanaktan

Nikah fidani daha kalici birsey bence. Herkes o fidani büyütürse ne güzel olur
Ben beyaz kilif yaptirdim. Tabi simdik daha almadik. Agustosta teslim alacagiz.

cok güzel bir düsünce canim tebrik ediyorum seni...
biz daha önce evlenen ciftlere zeytin agaci hediye etmistik...
ama senin düsündügün sekil hic aklima gelmedi, cok orijinal bir fikir.... tskler paylasimin icin a.s.

kızlar geçen gün yeni birşeyler almıştım paylaşmak istedim bakalım beğenicekmisiniz

hepsi cok güzel güle güle kullan

ayrica gasolin dogum günün tekrar kutlu olsun....

müebbetsevdam evin cok güzel canim... sicacik bir yuva olmasini diliyorum

banada bu hediye geldi.. bilmem ise yarar mi?

limon sIkma aleti

güzelim bence ne kadar alırsan o kadar kardasın demektir.bunu bugün daha iyi anladım.bir kaç ay önce 15 e aldığım ürün bugün 25, 30 a aldığım ürün 55 tl olduğunu görünce iyikide almışım diyorum

artık annemde gizli işten çıkışta çeyizcilerde soluğu alırım kaydirigubbakcemile3

ayıpsın songacım, yapalım hemen, bardak takımın hoş görünüyor, çok yaldızlı şeyleri ben sevmiyorum, o yüzden senin ki hoşmuş, güle güle kullan inş..
patlamış mısıra da ben zaten bayılırım, bu da büyük kolaylık olur heralde , güle güle kullan :)

Hemşom herşeyin bir harikaaa Hele kalem çok şirin ben de böyle kalem istiyorum anı defteri için. Sepet de çok güzelmiş. Onu da mı sen süsledin hazır mı yoksa? Hepsini güle güle kullan, dağıt, imzala kaydirigubbakcemile3

Müebbetsevdam, evin çok çok güzel olmuş Ben özellikle mutfağına bayıldım tam istediğim tarzda. Herşey pırıl pırıl çok hoş. ıyi günlerde eskitin hepsini Şeniz

Songa canım çok güzelmiş aldıkların. Bana da lazım misafir bardak takımı. Ne kadara aldın canım? Ben de bernardoda bikaç model beğendim ama henüz alamadım. ıyi günlerde kullan

ay canim kusura bakma bende yeni gördüm

bardaklarin cok güzelmis canim... cok $Ik duruyorlar.
patlamis misirla pek aram yok... ama kullanisli bir seye benziyor patlamis misir kabin...

kocisinle film keyfi yaparken bol bol patlatirsin zemuszemus

teşekkür ederim canım

teşekkür ederim sulfatcım.şuandan bir kampanya var bernardoda.her 100 tl lik alışverişe 25 tl çek veriyorlar.bu çek sayesinde 250 tl ye aldım. daha önce hesapladığımda 400 tutmuştu. sende almayı düşünüyorsan bu kampanyayı değerlendir derim.çok uyguna geliyor çünkü.ben çay bardağı almadım çünkü ayrı bir çay seti almıştım 12 li.o yüzden gerek görmedim

kizlar ben yine kaciyorum malum yarin yine is basi, hazirliklar var

hepinize iyi aksamlar

haftanizin mükemmel gecmesini diliyorum simdiden

Aaa iyi oldu öğrendiğim canım, bakayım hemen ben de. Çay setim var benim de çay bardağı almıcam. İyi yapmışsın sen de kaydirigubbakcemile5

kizlar ben yine kaciyorum malum yarin yine is basi, hazirliklar var

hepinize iyi aksamlar

haftanizin mükemmel gecmesini diliyorum simdiden

Güle güle canım, amin hepimiz için inş. mükemmel bir hafta olsun Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…