Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Beta hepsi çok şirin ya mükemmel olmuş kalemi senmi yaptın canım?
Ben tüylü kalem alalım nikah kıyılırken onunla imza atalım dedim nişanlıma oda istemem o ne dedi
çok tatlı ama benim çok hoşuma gidiyor
Benda anı defteri yaptım kendim çok tatlı oldu memlekette kaldı düğünden sonra ancak resim çeker eklerim.

Songa çok iyi almışsın cnm benimde ihtiyacım var bende mutlaka uğrayıp alayım teşekkür canım:)

songa canım çok güzel aldıkların, iyi günlerde kullan hepsini

tost makinasını öğrenci evinde çok kullnadık bizde gerçekten güzel pişiriyorr..

songacım bende eğer 6 limonata bardağı almasam 12 şarah kadehi 12 su bardağı bide karaf alsam nekadara mal olur sence tahminen cnm?

teşk. ederim canım

Son düzenleme:

çok şıklar canım güle güle kullan

1.yeliz
2:Zarif
3.Reyhan
4.Deniz
5.nereus
6.Bahar
7.Gülcan
8.pınar
9.sinem
10.ayşegül
11.tuba(la....)

betaa bukeeet m.sevdaam ayakkabı terlik kına düğün, ne giyerseniz ne bulursanız; altına, çok hafif, bastırmadan, mümkünse kurşun kalemle yazılacak, bol bol yürünüp silinmesi için gerekirse kolbastı yapılacak, son derece ehemmiyet arz eden kısmet listemiz :))))

Son düzenleme:

canım çok güzel oluyor insan evine küçük küçük şeyler alsa bile çk mutlu oluyor. benimde 2 yılım var ama alınması gereken şeyleri alıyrm mutfak için. birde her zaman sadelikten yanayım modası geçecek şeyleri almamaya dikkat ediyorum.
fiyatlarına da tabii:)

benide ekleyin kızlar listeye yaa
1.yeliz
2:Zarif
3.Reyhan
4.Deniz
5.nereus
6.Bahar
7.Gülcan
8.pınar
9.sinem
10.ayşegül
11.tuba(la....)
12.zeynep

ben ekledim kızlar kendimi rica etsem yazarmısınız

amin canım çok teşekkür ederim.allah herkese böyle mutfak nasip etsin. çok şükür hayallerimde ki mutfağıma sahip oldum :1rolleyes:

bardak takımın süper
çok zarif ve asil duruyo yaaa :lepi: nede güsel yakışır sofraya kaydirigubbakcemile5 güle güle kullan cnmŞeniz ne kadara aldın kuzum bu takımı :uhm:

arkadaslar bendede ayakkabi alinina yazmak icin bir isim listem var
7 tane arkadas var.. isimleri dügün günü mü yazacagim önceden de yaza bilirimiyim simdi mesela?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…