Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

aa ölemi ben sandımkı sizde öyle olur dıyosun
oks sımdı anladm ya

vallahi benimde artık izin istemeye yüzüm kalmadı. önceden bahanesi evlilik hazırlığıydı ama bütün kredilerimi harcadım artık.. sanırım her nufustan olabilir. Çünkü bi gerekçeleri yok gibi.

bgün öğle tatilinden sonra uğrayalım madem öle

uyy kım ne derse desın olm okadr ayakta durup öpusmek kolay mı sende sevmıyon arsıde ben severım yeterkı para gelsın :roflol:

para göz seni

ay böcük heryerin oldu örtü çapıt heaa

:roflol::roflol::roflol:
boğar seni o çapıtlarla kız sus

braun´un rende de yapan blenderi varya görüntü olarak muftak robotunu andiriyor hani.. aranizda benim gibi alanlar var. Blenderinden memnunum ama az önce kasar rendelim dedim sip sak olur nasilsa dedim ama dedigim gibi olmadi rende aparati cok dandik duruyor hic begenmedim :-(

uyy k babamı aradım k valıdem ıle konustum cok heycan yaptım laa
anane bana durmadann canunu sevdıumm dıo ayy yerım onu :kedi:

ya böcük niye aradın
vardınız mı diye mi
bven daha ne sevgilimin babasını aradım ne d eannesini
ama bugün kızkardeşim sevgilimi aradı
doğumgünü de bugün
hazır aramışken annem de almış telefonu

benimki beni bi aradı
bi heyecan bi heyecan
oğlum diyorum sakin ol
numaranı ben verdim zaten ahahhaha

duydum canım duydum

ama sen bana bişeycik yapmazsın di miiiiklava:

hadi kızlar ben kaçtım öptüm hepinizi ayrı ayrı baiii

selam kızlar..
bugün bende aradım kayınvaldemi dün gece düğüne gitmişlerdi sordum naptınız die.
gelin nasıldı gzl olmuş mu dedim:)
çarşamba d.günü gitcem müsaitmi die sordum eskiden konuşurken heycan yapıyordum ama artık hiç heycanlanmıyrm:)

vardılar mı dıe aradım cnm aramasam ayıp olurdu
ananem okadr yolu ılaclarla geldı yol tutuyomus babamsa cebındekı son kurusu belkı bılete verdı
ben cok safım yaa bısey dıycem ama sakın seslı gulmen

dunn 12de bındıler arabaya ben hıc aramadım bu saatı bekledım nıe mı ınmedıler dıe matematığım harbı zayf ya nasıl mezun oldum bılmıyom 18 saatlık yolu 42 saat sandım herhall baba dıom vardınız mı kızm sbh 6da geldukk:roflol:

eda ıyıkı doğdun dıycem ama bılıyom adamı doğduğuna pısman etcenn:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…