Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

elbiselerin çok güzelmiş cnm,yaa bende artık balayı için ciciler almak istiom yaaa

Öff bende daha çıkmadım bugün bakındım en azından fikir edindim yarın çıkayım bari :uhm: Anam parada suyunu çekti napcezz :roflol:

Daha manikür pedikür yaptırıcam,çırt çırt yaptırıcam öff öfff ne bu bitmez işmiş :bbo:
düğün olsada kurtulsak yafs :umursamaz:

sulfatçım , balayı için aldığın ciclerin çok hoş çok beğendim opuyorumnanaktan en çokta yeşil - beyaslı elbiseni hihoyyyt
güle güle giy tatlım hepsinidekaydirigubbakcemile5

buketçim çalışıomusun izindemisinn

cnm izne ayrıldım ben

hşgeldin cnm benim.bende cırtcırt yaptırcam yarın röfle falan.manikür pedükğr olayına girmicem 18 tl verdim zaten takma tırnağa

cnm izne ayrıldım ben

hşgeldin cnm benim.bende cırtcırt yaptırcam yarın röfle falan.manikür pedükğr olayına girmicem 18 tl verdim zaten takma tırnağa

canım o takma tırnağın çok güzeldi benim normalde tırnaklarım uzun. benim bile içim gitti.
canım sen onları kestin mi hiç her tırnağa oluyormu acaba benim tırnaklarım küçük biraz büyük gelirmi ki :uhm:

Bende takma tırnak alıcam düğün günü taktırıcam ama yinede manikür pedikür şart tatile gidicez ya :uhm:

Buket tırnakların markası ne bide ne kadara aldın CADIARZU

buket kuzucum balayına nereye gidiceksiniz ?

nasipse antalya club alibey cnm

yok cnm kesmedim içinde 36 parça var her tırnağa göre secion ama mesela uzun gelirse kesebilirsinde
Bende takma tırnak alıcam düğün günü taktırıcam ama yinede manikür pedikür şart tatile gidicez ya :uhm:

Buket tırnakların markası ne bide ne kadara aldın CADIARZU

ya manikür okde pedükür diyince tüylerim diken diken oluo sebebini bilmom

cnm markası nailene üzerinde bu yazıyo 18.5 tl verdim maalesef ama gerçekten diğerlerinden farklı yoksa 5e 8ede vardı.umarım düşüm beni rezil etmez

Bugün kuaförümde söyledi anlattım seninkini oda vermiş o kadar para kazıklandı sanmış ama diyor bi taktım.1 hafta çıkmadı tırnağımdan temizlik yaptım o kadar saç yıkadım ama banamısın demedi çıkmadı dedi kaydirigubbakcemile3 üstündeki oje çıkmış ama tırnaklar çıkmamış kaydirigubbakcemile3
Bende alıcam onlarda :kedi:

kısslar ne kadar şanslısınız yaa 6 gününüz kalmışş:asigim:
birde bnmkine bakınnnnnnnn:çok üzgünüm::a015::gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…