kızlar beta,sulfatt,bukett
aaa tubişim sendemi burdasın Şenizhoşgeldin glsnnn
ayy kızlar ya çok az düğünee sizin yaa,
nasıl heyecan durumları
elbiselerin çok güzelmiş cnm,yaa bende artık balayı için ciciler almak istiom yaaa
buketçim çalışıomusun izindemisinn
Ben geldimm
Öff bende daha çıkmadım bugün bakındım en azından fikir edindim yarın çıkayım bari :uhm: Anam parada suyunu çekti napcezz :roflol:
Daha manikür pedikür yaptırıcam,çırt çırt yaptırıcam öff öfff ne bu bitmez işmiş :bbo:
düğün olsada kurtulsak yafs :umursamaz:
cnm izne ayrıldım ben
hşgeldin cnm benim.bende cırtcırt yaptırcam yarın röfle falan.manikür pedükğr olayına girmicem 18 tl verdim zaten takma tırnağa
hşgeldin cnm benim.bende cırtcırt yaptırcam yarın röfle falan.manikür pedükğr olayına girmicem 18 tl verdim zaten takma tırnağa
buket kuzucum balayına nereye gidiceksiniz ?
canım o takma tırnağın çok güzeldi benim normalde tırnaklarım uzun. benim bile içim gitti.
canım sen onları kestin mi hiç her tırnağa oluyormu acaba benim tırnaklarım küçük biraz büyük gelirmi ki :uhm:
Bende takma tırnak alıcam düğün günü taktırıcam ama yinede manikür pedikür şart tatile gidicez ya :uhm:
Buket tırnakların markası ne bide ne kadara aldın CADIARZU
nasipse antalya club alibey cnm
ya manikür okde pedükür diyince tüylerim diken diken oluo sebebini bilmom
cnm markası nailene üzerinde bu yazıyo 18.5 tl verdim maalesef ama gerçekten diğerlerinden farklı yoksa 5e 8ede vardı.umarım düşüm beni rezil etmez
o markadanmı gülsün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?