çok güzel pitircik herseyin duzeliyor olmasina inan cok sevindim tatlimkaydirigubbakcemile5
vardılar mı dıe aradım cnm aramasam ayıp olurdu
ananem okadr yolu ılaclarla geldı yol tutuyomus babamsa cebındekı son kurusu belkı bılete verdı
ben cok safım yaa bısey dıycem ama sakın seslı gulmen
dunn 12de bındıler arabaya ben hıc aramadım bu saatı bekledım nıe mı ınmedıler dıe matematığım harbı zayf ya nasıl mezun oldum bılmıyom 18 saatlık yolu 42 saat sandım herhall baba dıom vardınız mı kızm sbh 6da geldukk:roflol:
kızlaaaaar ben geldımmmm
evlendımmmm .baaşım göğe erdi :)
H.sonu çeyiz alışverişi yerine balayı için birkaç bişey aldım. Uzun bir aradan sonra kendim için alışveriş yapmak çok keyfiliydi. Nasılsa çeyiz dışında da herbişey ekliyoruz diye eklemekte sakınca görmüyorum kaydirigubbakcemile3
Hem beli lastikli uzun etek, hem de göğüs kısmı lastikli straplez elbise olan etek-elbise karışımı bişey Anneme uzun etek deyince şok oldu kadın zaten, sen hiç uzun etek giymezsinki diyor :roflol:
songacım karafının modelini çok beğendim ben
hepsini güle güle kullan
off bi de bardak işi var di miii
yok bacı ne varlığı o pek yok ama koca bı yureklerı var
bernardonun kampanya nezamana kadardı kızlar
kızlar ben küçük ev aletlerine bakıyorumda siz naptınız aldınızmı tefali araştırıyorum şimdi
bende saka olsun diye dedim baci.. nisanlimin aileside cok mütevasi bir hayatlari var
ama nisanimiz aslanlar gibi oldu dügünümüzde allahin izniyle.. yetisemedikleri yerde imdada yetisiyoruz, hersey madiyat demek degil. Cok sükür huzurumuz yerinde önemli olan bu
kızlar çaycım nasıl sizce ben alırken beğenerek aldım çok hoşuma gidiyor görüntüsü ama annem çok dikkat etmen lazım diyor cam olduğu için demliği..
ederim inşallah tatlımmmkaydirigubbakcemile3çok güzel canım.bu ürün çok iyi diye duydum hatta bir arkadaş daha aldı diye hatırlıyorum.demlik cam olunca biraz dikkat lazım tabi ama sen dikkat edersin zaten güzelim :)
morçilek kullanıcısından alıntı Mesajı göster
kızlaaaaar ben geldımmmm
evlendımmmm .baaşım göğe erdi :)
sulfatcım ıı gunlerde kullan tatlım
sulfatçım aldıkların çok güzelmiş cnm. böcük 38'e büyük diyorsan benimkini duy 40 nümero
sulfat, cicilerini güle güle giy elbiseni çok sewdim.
birsürüüü cici götürün balayına kızlar emi
sulfat cicilerin cok seker... güle güle giyin canim[/FONT][/COLOR]
iyi günlerde kullan şeker
çok ciciler
ohh ne güzel bi kısmını atlatmışsın
peki niye düğün bi hafta sonra
benim kaynımında öyle geçtiğimiz hafta sonu kına nikah oldu bu cumarteside düğün olacak inşallah
yoksa sen benim eltimmisin :roflol:
hepsi birbirinden şık ve güzel.güle güle kullan
selam sulfat naber cnm
elbiselerin çok güzelmiş cnm,yaa bende artık balayı için ciciler almak istiom yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?