Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

böcük sende benim gibi cok varlikli insanlarin gelini oluyorsun kaydirigubbakcemile3 aman can sagli huzur olsun agiz tadi olsun.. ilk baslarda bunu nekadar problem etmistim kendime artik etmiyorum şakkıdı

hepsi birbirinden şık ve güzel.güle güle kullan

yok bacı ne varlığı o pek yok ama koca bı yureklerı var

bende saka olsun diye dedim baci.. nisanlimin aileside cok mütevasi bir hayatlari var

ama nisanimiz aslanlar gibi oldu dügünümüzde allahin izniyle.. yetisemedikleri yerde imdada yetisiyoruz, hersey madiyat demek degil. Cok sükür huzurumuz yerinde önemli olan bu

ne guzel darısı bıze ınş
bız gıttık kendı kafamıza gore oda cok acelecı olduğu için yuzuklerı aldık ama cok korktum ya takamazsak dıe oda cok korktu sımdık cok şükür dıyoruz artık
gerıye kaldı nışan düğün allahım yardım eder ınş
bıseyler eksık olrsada alırız allah sağlık versn
aılesınden annesını cok merak edıomm

kızlar çaycım nasıl sizce ben alırken beğenerek aldım çok hoşuma gidiyor görüntüsü ama annem çok dikkat etmen lazım diyor cam olduğu için demliği..

çok güzel canım.bu ürün çok iyi diye duydum hatta bir arkadaş daha aldı diye hatırlıyorum.demlik cam olunca biraz dikkat lazım tabi ama sen dikkat edersin zaten güzelim :)

ayy balayı elbiseleri süper süper.. bende alıcam yaaaaa hep çeyiz için alınıyo bşylerr ..

çok güzel canım.bu ürün çok iyi diye duydum hatta bir arkadaş daha aldı diye hatırlıyorum.demlik cam olunca biraz dikkat lazım tabi ama sen dikkat edersin zaten güzelim :)
ederim inşallah tatlımmmkaydirigubbakcemile3

morçilek kullanıcısından alıntı Mesajı göster
kızlaaaaar ben geldımmmm
evlendımmmm .baaşım göğe erdi :)

yaaa ne güzel hayırlı olsun canım bende başım göğe ersin istiyoruuuumm :asigim:

sulfatcım ıı gunlerde kullan tatlım

sulfatçım aldıkların çok güzelmiş cnm. böcük 38'e büyük diyorsan benimkini duy 40 nümero

sulfat, cicilerini güle güle giy elbiseni çok sewdim.
birsürüüü cici götürün balayına kızlar emi

sulfat cicilerin cok seker... güle güle giyin canim[/FONT][/COLOR]

iyi günlerde kullan şeker
çok ciciler

Hepinizeayrı ayrı teşekkür ederim kızlar Şeniz

:roflol::roflol::roflol:

hepsi birbirinden şık ve güzel.güle güle kullan

Teşekkürler canım Şeniz

selam sulfat naber cnm

İyiyim tatlım, sen nasılsın? Perde baktık bugün. Yatak odası hariç seçtik hepsini. Ama günü yine tartışmayla bitirdik :roflol:

elbiselerin çok güzelmiş cnm,yaa bende artık balayı için ciciler almak istiom yaaa

Teşekkür ederim balım. Benim uzuuuun bi aradan sonra aldığım ilk şeyler bunlar. Haftaya daha kapsamlı bakmak istiyorum. Şort filan almam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…