Kızlar bugün yatak örtüsü almak için çıktım ama gönlüme göre bişey bulamadım. Hep fırfırlı modeller var ben onları sevmiyorum, sade olanlar varı onlar da çok basitti. En sonunda şık bir pike takımı aldım yatak örtüsü yerine. İçinde nevresimi de var, yani hem nevresim takımı, hem pike takımı, bir de havluları var. Çok içime sindi o nedenle yatak örtüsünden vazgeçtim
Yastığı
Pike ve nevresimin görünümü
Havlusu
Bu da yakından görünüş
puket bugun gelinliğini alcaksın dimi hadi inşallh güzel haberlerle dön yaz burayaa.. opuyorumnanaktan
beta sen naptın bakim?
burciş seninde son 7 güncüğün kaldı kuzum herşey yolundadır inşallh..yerimseniben
ışılım, canım bunların heycanıda başka tabi,için kığpır kıpırdır bilmezmiyim canım benim. tedirgin olma, stres yapma yeter, herşey gönlünce olacak eminim. zemuszemus
ve son 7 günü kalan ben değilde bir başkası sanki...
nedense hiç inanamıyorum...
rüya gibi....
bak o duygu aynı bendede var sanki benim değil başkasının düğünü ve hiç heyecanlı değilim anlam veremiyorum:sm_confused:
Kızlar bugün yatak örtüsü almak için çıktım ama gönlüme göre bişey bulamadım. Hep fırfırlı modeller var ben onları sevmiyorum, sade olanlar varı onlar da çok basitti. En sonunda şık bir pike takımı aldım yatak örtüsü yerine. İçinde nevresimi de var, yani hem nevresim takımı, hem pike takımı, bir de havluları var. Çok içime sindi o nedenle yatak örtüsünden vazgeçtim
Günaydın kızlar,
aime, nasılsın?
artık sık sık giriyorsun topiğe.
Günaydın kızlarr....
bende şimdi koltuk yıkıycam ve evinde düğün hazırlığı bitmiş olacakkkk...
bir taraftanda şiir yazmaya çalışıyoruz. sonra aşkım onları kartonlara geçirecek.
sonra cuma gelin arabamızı ayarladık. üstüne koyacağımız peluşları sipariş ettik dün internetten:))) üstünde vilmayla fred çakmaktaş olacak arabanın:) vilmaya duvak takıcaz:))) sonra cuma aşkım br baloncuyla anlaşmış ben evden çıkarken gökyüzüne 150 balon uçurucaz. son havadisler bunlar kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?