Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

günaydın kk güzelleri bir haftayı daha ortaladık haftasonuna ramak kaldı ..........

günayin.... cok uykum var mirmirmirmir

Kilo aldim :çok üzgünüm:

puket bugun gelinliğini alcaksın dimi hadi inşallh güzel haberlerle dön yaz burayaa.. opuyorumnanaktan
beta sen naptın bakim?

burciş seninde son 7 güncüğün kaldı kuzum herşey yolundadır inşallh..yerimseniben

ışılım, canım bunların heycanıda başka tabi,için kığpır kıpırdır bilmezmiyim canım benim. tedirgin olma, stres yapma yeter, herşey gönlünce olacak eminim. zemuszemus

gunaydın kızlarr

bende kılo aldım
söz olana kadr verdım ama sımdık gene aldımm cok mutluyum valla hee

resmen ıcın acıldı :1shok: ne kadr harıkaa cabukk de nerden ne kadara aldınn süper yaa

Günaydın kızlarr....
bende şimdi koltuk yıkıycam ve evinde düğün hazırlığı bitmiş olacakkkk...
bir taraftanda şiir yazmaya çalışıyoruz. sonra aşkım onları kartonlara geçirecek.
sonra cuma gelin arabamızı ayarladık. üstüne koyacağımız peluşları sipariş ettik dün internetten:))) üstünde vilmayla fred çakmaktaş olacak arabanın:) vilmaya duvak takıcaz:))) sonra cuma aşkım br baloncuyla anlaşmış ben evden çıkarken gökyüzüne 150 balon uçurucaz. son havadisler bunlar kızlar...

mandilin senin yazını okuyunca hani son yedi gün kalmış yazmışsın ya onu okuyunca içime bir heycan dalgası yayıldı. Üniversite sınavına gireceğimiz zaman olduğu gibi :1rolleyes: hani midemden ağzıma kadar bir şey çıktı indi... bilmem anlatabildim mi :roflol:

ve son 7 günü kalan ben değilde bir başkası sanki...
nedense hiç inanamıyorum...
rüya gibi....

bak o duygu aynı bendede var sanki benim değil başkasının düğünü ve hiç heyecanlı değilim anlam veremiyorum:sm_confused:

burcu yine orjinal ve çok güzel fikirler çıkmıs sizden.çok güzel bir düğün olacak .ne güzel cnm çok az kalmış.

sülfat piken çok güzelmiş.çok amaçlı olmus nevresdim pike yatak örtüsü ne güüzell...

bak o duygu aynı bendede var sanki benim değil başkasının düğünü ve hiç heyecanlı değilim anlam veremiyorum:sm_confused:

canım son bir haftada heycan gelir. banada 10 gün kala geldi. ondan önce daha var nasılsa modundaydım. ama şimd heycanlıyım. ayrıca sanki başkası için tüm bu hazırlıklar.... :uhm:

herkese günaydin....
sabahlariniz seker gibi tatli olsunnnn

fevkalade
cok güzel canim güle güle kullan

Günaydın kızlar,

aime, nasılsın?
artık sık sık giriyorsun topiğe.

günaydin canim evet canim is yerinde iken firsat yaratip giriyorum....
evdeki pc hala cok yavas, ama dayanamiyorum okumaya calisiyorum 10 saatte 2 sayfa okuyorum sinirleniyorum sonra kendi kendime heheh, fazla birseyler almasamda (erken oldugu icin) sizi cok özlüyorum hasretinize dayanamiyorum geliyorum... opuyorumnanaktan

bu arada ben iyiyim, sagol sen nasilsin?

kavak yellerinde orijinal adam efe vardi bilir misiniz
bende burcuyu orijinal kadin ilan ediyorum huzurlarinizda
fikirlerine bayiliyorum, hayranim sana :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…