Ay bende diyom ne acisi? Benim aklimdaki aci biber fisfisfis
Ne alaka degil mi :mymeka: ?
Ayyyy sinayyy alemsin haa yolcu var karşımda güldürmeyinnn laaa kaydirigubbakcemile3.
Ha ha ha karnim acikti herhalde, vallah saka degil. Ama simdi anladimhadi be sende bizi yiyon heee:mymeka:
ilk gece çoook acıyor 2. gece çok acıyor 3.gece biraz acıyor 4. gece acıyor 5. gece alışıyor :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ilk gece çoook acıyor 2. gece çok acıyor 3.gece biraz acıyor 4. gece acıyor 5. gece alışıyor :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sinayyyy 10uncu gece ne oluoo:jeyyar::roflol:
esmacımmm görümcem almış kaydirigubbakcemile3 e söz konusu kardeşi tabi :lepi:
baberkocum resmini eklerim ama üstüme giyinipte ekleyemem bildiğin tül ayıp kaydirigubbakcemile2 :lepi:
bana doğruları söleyin acıomu acımıomu
ayyyy ben buna çok gülerim:roflol::roflol: buketim evlen canım bak sonra o senin üstündekileri yoluyor :roflol::roflol:
Sinay burda iddaya girelim.
- Sinay Bukete 3 dk veriyor
- Julide Bukete 5 dakika veriyor... listeye eklenmek isteyen parmak kaldirsin. Bakalim kim tutturacak. Dogruyu bilene bir tencere takimi :lepi:
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?