Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar bana gelen nişan bohçasında siyah tül kısacık bişe war kırmızı desenleri war göğüs kısmında altında da ip gibi tanga kaydirigubbakcemile3

ben okadar para vercemde üstümde tutmayacak yoların nan onu en az bi saat üstümde kalcakk dermişimmm
BENCE USTUNDE HIC OLMAMASINDANSA AZICIK BİŞEY OLMASI DAHA SEXUUU

BİRİ FANTEZI GIYIMMI DEDIII zemuszemus
SU HALAM GITSIN Bİ HELE

ben çok beğendim canım.sonuçta içine sinmesi önemli.güle güle kullan opuyorumnanaktan

Ben düşünürüm :) hatta pazar günü kısa saten gecelik alcaktım mor renk ama bedeni yoktu (
bedenine falan baktıkları yok canım S M eline ne gelirse all:roflol::roflol:
off allahım ne sıcak bolleeee
konu terletti sanırım:roflol::roflol::roflol:

tencereyi ne yapacaz ayool fantezi bişiler olsun:jeyyar::roflol::roflol::roflol::roflol:

jülide benden de 5

- Sinay Bukete 3 dk veriyor
- Julide ve Baberko Bukete 5 dk veriyor

Ay kizlar bu Buket kandirmazsin bizi sonra. Dügün gecesi ben gidip saat tutiim alkisalkisalkisalkisalkisalkis Ne olur ne olmaz. :roflol::roflol::roflol:
kızlar bana gelen nişan bohçasında siyah tül kısacık bişe war kırmızı desenleri war göğüs kısmında altında da ip gibi tanga kaydirigubbakcemile3
Kiz kim secti bunu acep? kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

SU HALAM GITSIN Bİ HELE
Hahaha su halalar yokmu sositososito

SU HALAM GITSIN Bİ HELE

benim düğünümde geldi halam zavallı kocişime nasıl üzüldüm nasıl ama boşuna demiyorlar üzülme üzülecek duruma düşersin die şimdi dört gözle bekliyorum halamın tekrar geleceği günü :roflol::roflol::roflol::roflol:

SU HALAM GITSIN Bİ HELE

kaydirigubbakcemile3

bedenine falan baktıkları yok canım S M eline ne gelirse all:roflol::roflol:

tencereyi ne yapacaz ayool fantezi bişiler olsun:jeyyar::roflol::roflol::roflol::roflol:

yok sekerim s olsun üstümde tam olsunki sexuu olsun kaydirigubbakcemile3 ay nese ben susuyımm töbe töbee konuşturuyonuz benide kaydirigubbakcemile3

sinay benmde dugunde geldı kınada yanı
ee ama bıtttı sımdı hemenyenısını nıye beklıyorsn
gelmeme durumumu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…