:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: Bende alcam bundan sonra :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:Ben düşünürüm :) hatta pazar günü kısa saten gecelik alcaktım mor renk ama bedeni yoktu(
Konu mu terletti seni cnm :jeyyar:off allahım ne sıcak bolleeee
BENCE USTUNDE HIC OLMAMASINDANSA AZICIK BİŞEY OLMASI DAHA SEXUUUben okadar para vercemde üstümde tutmayacak yoların nan onu en az bi saat üstümde kalcakk dermişimmm
Kızlar bugün yatak örtüsü almak için çıktım ama gönlüme göre bişey bulamadım. Hep fırfırlı modeller var ben onları sevmiyorum, sade olanlar varı onlar da çok basitti. En sonunda şık bir pike takımı aldım yatak örtüsü yerine. İçinde nevresimi de var, yani hem nevresim takımı, hem pike takımı, bir de havluları var. Çok içime sindi o nedenle yatak örtüsünden vazgeçtim
Yastığı
Pike ve nevresimin görünümü
Havlusu
Bu da yakından görünüş
bedenine falan baktıkları yok canım S M eline ne gelirse all:roflol::roflol:Ben düşünürüm :) hatta pazar günü kısa saten gecelik alcaktım mor renk ama bedeni yoktu(
konu terletti sanırım:roflol::roflol::roflol:off allahım ne sıcak bolleeee
Sinay burda iddaya girelim.
- Sinay Bukete 3 dk veriyor
- Julide Bukete 5 dakika veriyor... listeye eklenmek isteyen parmak kaldirsin. Bakalim kim tutturacak. Dogruyu bilene bir tencere takimi :lepi:
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
jülide benden de 5
Kiz kim secti bunu acep? kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kızlar bana gelen nişan bohçasında siyah tül kısacık bişe war kırmızı desenleri war göğüs kısmında altında da ip gibi tanga kaydirigubbakcemile3
Hahaha su halalar yokmu sositosositoBENCE USTUNDE HIC OLMAMASINDANSA AZICIK BİŞEY OLMASI DAHA SEXUUU
BİRİ FANTEZI GIYIMMI DEDIII zemuszemus
SU HALAM GITSIN Bİ HELE
BENCE USTUNDE HIC OLMAMASINDANSA AZICIK BİŞEY OLMASI DAHA SEXUUU
SU HALAM GITSIN Bİ HELE
kızlar bugün annem geliooooo çok mutluyummmmmopuyorumnanaktan
BENCE USTUNDE HIC OLMAMASINDANSA AZICIK BİŞEY OLMASI DAHA SEXUUU
SU HALAM GITSIN Bİ HELE
bedenine falan baktıkları yok canım S M eline ne gelirse all:roflol::roflol:
tencereyi ne yapacaz ayool fantezi bişiler olsun:jeyyar::roflol::roflol::roflol::roflol:
tencereyi ne yapacaz ayool fantezi bişiler olsun:jeyyar::roflol::roflol::roflol::roflol:
benim düğünümde geldi halam zavallı kocişime nasıl üzüldüm nasıl ama boşuna demiyorlar üzülme üzülecek duruma düşersin die şimdi dört gözle bekliyorum halamın tekrar geleceği günü :roflol::roflol::roflol::roflol:
Ha ha ha önemli degilmis baksana songacim. 3 ve 5 dk arasinda üstünde kaliyormus :roflol::roflol::roflol:ayyyy bunlarda harikaymışşş.ama saten gecelil tavsiye etmem.rahat olmuyor.kayıp durursun yatakta :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?