Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ayyyy parpalm süpersin. Ben bi gittim geldim neler yazmışsınız :roflol: Aynı soruyu sorcaktım.

Bunebu ve songa teşekkür ederim kızlar cicilerimi beğendiğiniz için Şeniz
Bunebu banyo paspası bakan ben değilim canım bu arada yerimseniben

ben cıkıyorum kızlarrrrr sızeee ıyı seksı gunlerrrkaydirigubbakcemile3

sinay balayı resımlerın yokmu
olmamı ekliyim bir kaç hemen yerimseniben
sinay benmde dugunde geldı kınada yanı
ee ama bıtttı sımdı hemenyenısını nıye beklıyorsn
gelmeme durumumu var

aman dur hayra aç ağzını şimdilik dursun esmacım o açıdan değil ıstırahat açısından yaneee vücudumu dinlendircem :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Boşuna para dökmüşüz geceliklere allahım yaaa :roflol::roflol::roflol: Dün gözüme kestirdiğim birkaç tül ve saten gecelik oldu. Haftaya alıcam onları da :jeyyar::jeyyar:

Mandilin, sinay yazsanıza kız parpalmın sorusuna cevabı kaydirigubbakcemile Bi esma yazdı kaydirigubbakcemile3

Sınay cok yoruldun heralde ay konu sapıtıyorr
nıhal sende ne ole sexu gunler hehehehe
ekle balayı resmı bakalm fıstık

acı varmı acı?:jeyyar:

Ayyyy parpalm süpersin. Ben bi gittim geldim neler yazmışsınız :roflol: Aynı soruyu sorcaktım.

ilk gece çoook acıyor 2. gece çok acıyor 3.gece biraz acıyor 4. gece acıyor 5. gece alışıyor :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Sinaaaay çeyizimdeki fantesi gecelikleri eklim de bi ara. Bak bakalım yeterli mi :roflol::roflol::roflol: Gerçi bi ara eklemiştim amaaa, binlerce sayfa önce kaydirigubbakcemile3

ilk gece çoook acıyor 2. gece çok acıyor 3.gece biraz acıyor 4. gece acıyor 5. gece alışıyor :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Ay bende diyom ne acisi? Benim aklimdaki aci biber fisfisfis
Ne alaka degil mi :mymeka: ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…