benimki malum sebepten ağrıyor :sinifsinif:
dün daha beterdim bugün çok şükür yani
bu arada imzamda gördüm tam 6 ay olmuş ilişkimiz başlayalı 16 gün sonrada ciddi ciddi ilk adımı atmış olucaz sanırım :)
:1ninca:
hehe o beğendiğin kaç para sölimmi:):asigim::asigim:
:kedi:
pitircik 3'üye bayildiiiimmmmmm. Ay bende koyu renkleri seviyom yaaa.
Ama kirmizida birsey olsun istiyorum. :umursamaz:
Gamze kocisinde anlayi yani gecelik isinden zemuszemus, Sevkli adam... Eh senin gibi hatunu alan zaten sevklidir ;=)
hehe o beğendiğin kaç para sölimmi:)
süle bakem
hahahahhahahahahaBİRİ FANTEZI GIYIMMI DEDIII zemuszemus
SU HALAM GITSIN Bİ HELE
sen nevresimleri boşver asıl konuya gel ahahahahhaben çok beğendim canım.sonuçta içine sinmesi önemli.güle güle kullan opuyorumnanaktan
puahhuauhauhauhaauh sesli gülüyorum ahahahahhahahabedenine falan baktıkları yok canım S M eline ne gelirse all:roflol::roflol:
konu terletti sanırım
tencereyi ne yapacaz ayool fantezi bişiler olsun:jeyyar::roflol::roflol::roflol::roflol:
ayh herşeye gülesim var konu beni çok mu sardı ne ahahahhahahabenim düğünümde geldi halam zavallı kocişime nasıl üzüldüm nasıl ama boşuna demiyorlar üzülme üzülecek duruma düşersin die şimdi dört gözle bekliyorum halamın tekrar geleceği günü :roflol::roflol::roflol::roflol:
kız diyolar ya işte üstünde zaten ne kadar durcak kiyok sekerim s olsun üstümde tam olsunki sexuu olsun kaydirigubbakcemile3 ay nese ben susuyımm töbe töbee konuşturuyonuz benide
ahhahaahha eh kızım işte amaç oymuş ya aahhahaahahahahahahaayyyy bunlarda harikaymışşş.ama saten gecelil tavsiye etmem.rahat olmuyor.kayıp durursun yatakta :)
ahhahaha işte bu bittiğim andır ahhahaahahahauhaushfajksfnhkljsdafhldjgnldıfghlssşodfaşjfsacı varmı acı?:jeyyar:
artık kimise ona demiş olim hatırlamıyorum kiBunebu ve songa teşekkür ederim kızlar cicilerimi beğendiğiniz için Şeniz
Bunebu banyo paspası bakan ben değilim canım bu arada yerimseniben
böcük o zaman sen dışarıkaydirigubbakcemile3 bısey bılmedığn bellı
nan susn +18 kokusu alıyom burdan ben jeyar kılıklı karılar sızi
uykusuz her gece şarkısını sana hediye ediyorum sinaycım ayh darısı isteyenlerin başına :kedi:olmamı ekliyim bir kaç hemen yerimseniben
aman dur hayra aç ağzını şimdilik dursun esmacım o açıdan değil ıstırahat açısından yaneee vücudumu dinlendircem :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hahahahahahahahahahahahahhailk gece çoook acıyor 2. gece çok acıyor 3.gece biraz acıyor 4. gece acıyor 5. gece alışıyor :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ne kaynaması kızııım bu direk fırınd amercimek gibi bişi ahahhahahahakıssslar abooow bi yemeğe gittim neler kaynamış burda
aaa evet evet gamzeyi de ekle listeye lüffen cevapları alalım hahahahhahaMandilin ve arsi siz söz hakkınızı kullanmadınız kaydirigubbakcemile3
hadi hadi parpalmın sorusuna cevap hahahahahaanammmmm ne oliiii burda :1ninca: kızlar sıcak başınıza mı vurdu seksü bacılar:jeyyar:
puahuahuhuahuaahauuhauhauhaauhhaesmacımmm görümcem almış kaydirigubbakcemile3 e söz konusu kardeşi tabi :lepi:
baberkocum resmini eklerim ama üstüme giyinipte ekleyemem bildiğin tül ayıp kaydirigubbakcemile2
ooooh enişte yaşadı ooooohhhhhhBunuda aldim kizlar ;=)
ahhahaha hatta sen kasımı boşverallam sen aklıma mukayet ol
nan sızn yuzunuzden dırek nıkahla gtcem he:jeyyar:
e işte görev çamaşırı demek ki oBuket canim, bende seninkinin siyahindan aldim ;=)
Hatta denedim. Hep asagiya kayiyo :kedi:
mandilin sen pek sessiz kalosun :mymeka: anlat bakam
sende varmı böle şeler
190.................
zaten topu topu 5 dk kalacakmış üstünde gerek mi var beaaaa
pardon ama çüşşşşşşş
veremem ben öle şelere o kadar para
giymem daha iyi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?