Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kız pıtır zamanı gelince sende igtcen ne demirbaşı

ay gamzenin kileri kaçırdım yaa bair nerden aldığını söyle de gamze ordan bakayım

kız pıtır zamanı gelince sende igtcen ne demirbaşı

ay gamzenin kileri kaçırdım yaa bair nerden aldığını söyle de gamze ordan bakayım

hee ben rüyamda evleniom, olsun damat yoktu ama kendi kendime gelin güvey oluom ben:)
hakkat damadın yüzünü bi göremedim iki akşamdır,merak ediom bu akşam ne görcem,dizi film gibi rüya görüom bee:)

pıtırcım
bu alemde ben evlendiysem
hemen hemen kimse evde kalmaz ha bilesun
ayrıca çok dadlu çok kokoş çok da şeker bi kızsın
hiiç merak etme
hayırlı kısmetin bigün bulur seni
hem daha yaşın ufacık kızım

kızlar ben iç giyimolarak herşeyimi hürriyet çarşısından aldım emin önünden çokta uygun geldi tavsiye ederim......

BENDE BULABILDIKLERIMI EKLIYORUM

BUNUN ALTI PIJAMALISI VAR
[

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar yaaa sılanın beyaz showda sölediği bi şarkı wardı dinledinizmi bilmiyorum AH GÖNLÜM KIRIK AYNA BAŞIM ALIP NEREYE GıDEYıM..SEN BANA YAR OLMADIKTAN SONRA BEN ELLERı NEYLEYıM... dinlemeyen warsa kesinlikle dinlesin

rtuk kapatcak sılıyım bari
benımkını bılıyonuz gercı yenı uyeler ıcın ekledım

25 ufak mı
puuuuuuuuuuuuu sana
25in içindeyim işte çıkıcaz yakında

Ufaksin iste :mymeka:
Hic kafana takma cnm ya bu tür seyleri.
Bir gün beyaz atli prensin seni bulacak, hic ummadigin bir anda ve sen o zaman o kadar mutlu olursun ki :kedi:

ay canım saol çok güzel söledin,bu zamana kadar kaşıma kim çıktıysa çok üzdü beni,hep arkalarında ağlattılar ama bi gün öle biri gelicekki hayatım boyunca hep gülücem böle düşünüorum,belki olur:)

esmaaaaa şu zincirline bayırlıyorum heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile3

pitircik hic takma böyle seyleri, gercekten.
Gec olsun, ama güzel olsun. Hic kasma kendini, sonra asil o zaman mutsuz olursun.
Hayatinin tadini cikart simdilik baska birsey düsünme. Kismet seni bulur ;=) Sen arama ;=)

HERSEY GÜZEL OLACAK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…