Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

çokk saol canım Allah senide utandırmasın inşAllah hayırlı ugurlu etsin mutlu ol canım bir ömür boyu...sakın ağlama güle güle git beni dinle sen :) eksiklikler oluyo dediğin gibi çıkıyo ama sen yine hiç bişey için yüzünü asma en güzel günler bugünler tadısını çıkar opuyorumnanaktan

çok hoş görüntüler gerçekten canım Allah mutlu etsin

çok saol canım:kedi:

saol canım darısı başınıza inşallahhhŞeniz

Kızlar bende size 3 adet çeyiz göstericem şimdi; ama nasıl çeyiz süprizzzzz
Şimdi sürekli ilgileniyorum ama bakalım evlenince zor gelecekmi ama kesinlikle benimle birlikte gelecekler delikafadulden

ahaha süper ama bunlar maşallahhhh kaydirigubbakcemile3

ceyizlerin cok tatli... masallah ceyizlerine Pufilota

amin canım çok teşekkür ederim. allah razı olsun. darısı tüm bekarlara ve isteyen herkese inşallah...

çok teşekkür ederim canım. inşallah dediğin gibi ağlamadan durabilirim.sayılı günler bir bir bitti. çok şükür mutlu güne geldik bişi kalmadı :) zemuszemus

Pufilotaa en cici çeyizler seninkiler, balayına da gtürürsünüz artık kaydirigubbakcemile3

eccu çok güzel anılar bunlar dimi ya,insanın ömründe bir kere olacak anlar opuyorumnanaktan

ı aksamlar kızlarr
off yoruldum hee odamı topladım gıymedıklerımı bı ıhtıyacı olana ayırdım yarın yengem vercek
duş aldım ve geldımm

eccu
cok guzeller yaa nolurr o gunlerı bende göreyım allahımm
m sevdam ınş hersey gonlunce olur
pofı yaa bende almak ıstıyom ama olmuoo kaplumbağam vardı adı yaprak sızlere ömur:sinifsinif: ondan snra almadım köprek alcaktım apartmanda yasak tavsanda cok pıslıyomuş
sen benım yerıme sev ı bak em
ı

lahana ama isteyen istediğini alıo ortak oluo canım bu tip işler artık,

erkek tarafınada yüklenilmemesi gerekr bence

eccu beyaz kina sepetin cok güzel.

darkangel demek sen benim memlekete hayran kaldin demek allah izin verirse bu ayin 18 bende orduda olacagim. Orduda mi yasicaksin. Ordumuz cok moderin ve sirin dir ufak tefek ama güzeldir yalniz pahalidir kücük paris :))

Son düzenleme:
ceyizlerin cok tatli... masallah ceyizlerine Pufilota

Sağol sarı şeker

Pufilotaa en cici çeyizler seninkiler, balayına da gtürürsünüz artık kaydirigubbakcemile3

Neden olmasın canım ya aileyiz biz :roflol:

Hayvan seviyorsan mutlaka edin canım ya en azından balık felan, tabiki bakabilirsen, Kapluşlarıma bir yıl oldu öncekiler ölmüştü ama maşallah bunlar sağlıklı çok baktım çünkü çokda büyüdüler canavar gibiler :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…