eccu canım allah utandırmasın allah hayırlı uğurlu etsin inşallah...
kızlar yarın inşallah kınam var.evde son surat hazırlıklar devam ediyor. ufak tefek eksikler çıkıyor inşallah yarın eksiksiz olarak hallederiz herşeyi...
çok hoş görüntüler gerçekten canım Allah mutlu etsin
eccu çok tatlı herşeyin, Allahım hayırlı uğurlu etsin
Müebbetsevdam; sanada yazcam yazcam yazamadım:kedi: Allahım seni de mutlu mesut etsin, evine eşyalarına bayıldım, huzurla sağlıkla oturun inşallah
Kızlar bende size 3 adet çeyiz göstericem şimdi; ama nasıl çeyiz süprizzzzz
Şimdi sürekli ilgileniyorum ama bakalım evlenince zor gelecekmi ama kesinlikle benimle birlikte gelecekler delikafadulden
Sağol eccuşakkıdı
Üç bebişle evlenmiş olucaz sonra da kardeşler gelir :roflol:
eccu çok tatlı herşeyin, Allahım hayırlı uğurlu etsin
Müebbetsevdam; sanada yazcam yazcam yazamadım:kedi: Allahım seni de mutlu mesut etsin, evine eşyalarına bayıldım, huzurla sağlıkla oturun inşallah
çokk saol canım Allah senide utandırmasın inşAllah hayırlı ugurlu etsin mutlu ol canım bir ömür boyu...sakın ağlama güle güle git beni dinle sen :) eksiklikler oluyo dediğin gibi çıkıyo ama sen yine hiç bişey için yüzünü asma en güzel günler bugünler tadısını çıkar opuyorumnanaktan
çok saol canım:kedi:
saol canım darısı başınıza inşallahhhŞeniz
kızlar kınada bu malzemeleri erkek tarafımı alır...bindallı falan
lahana ama isteyen istediğini alıo ortak oluo canım bu tip işler artık,
erkek tarafınada yüklenilmemesi gerekr bence
ceyizlerin cok tatli... masallah ceyizlerine Pufilota
Pufilotaa en cici çeyizler seninkiler, balayına da gtürürsünüz artık kaydirigubbakcemile3
ıpofı yaa bende almak ıstıyom ama olmuoo kaplumbağam vardı adı yaprak sızlere ömur:sinifsinif: ondan snra almadım köprek alcaktım apartmanda yasak tavsanda cok pıslıyomuş
sen benım yerıme sev ı bak emı
ben geldim :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?