Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Anaaaam bi pijama ekledik üstüne ne muhabbetler dönmüş :roflol::roflol::roflol:

Kızlaaaaaar, bugün perde siparişimizi verdik biz de :dance: 1 haftada teslim ederiz dediler. Ama biz 15 gün sonraya gün aldık. Çeyiz gitmeye yakın gelsin dedik. Daha mobilyalar gelmedi, ev pis diye 1 hafta daha erteledik perdeleri

kıslar evimden merhaba :) yemeğim ocakta pişerken buketcim için ekleyeceğim resimleri sizlerlede paylaşıyorum :) kına gecesinden birkaç kare

eccu harika hazırlanmışsınız kuzum ben bukadar güzel hazırlanamadım açıkçası. kınan elinde kalp yapmış resmenn :asigim:

Pufilota çeyizlerine Allah uzun ömür versin ben 1 ve 3 numaraları fazla yaşatamadımda mafoldumben

Aminnnnnn, evet maalesef çok dayanıklı değiller ama maşallah benim kapluşlarımaaa

Anaaaam bi pijama ekledik üstüne ne muhabbetler dönmüş :roflol::roflol::roflol:

Oooo bi kibrit çaktın gittin kızlar neler kaynattı neler, gizli defterler açıldı :1ninca:

heeee aynen
cumada kınam varr sülemesi turkbayragi ayıp

Ohhh misss ama çok helecanlııııııı yaaaa delikafadulden

buket hazır mı valizlerin koydunmu kapının önüne

buket kına ve düğün nerde canım???

cnm bugunde son iki valizimi baba evinden çıkarttıp yeni yuvama yerleştirdim ellerimle :sinifsinif:

cnm cuma kına evde küçük bişey olucak. pazar düğün salonda kurtlanan varsa gelsen buyursun dökelim :sm_cool:

ayy hayırlı olsun cnmm.zor oldumu seçmek?

saol buketimmm, bol bol eğlen kurtlarını dök

pufilotaa bnimkinin akvaryumu var kocaman 12 balığımız var canım

populasyonu arttırıp salona daha büyük bişey yapmak istiyoruz aslında

Ayyyy ne duygulu yazmışsın öle mafoldumben Zaman daraldıkça karmakarışık oluyorum.

Canım perde için bu 3. gidişimiz kaydirigubbakcemile3 Bugün 2 saat kaldık :kedi: Hepsi içime sindi, bir tek yatak odası istediğim tarz olamadı kolondan dolayı cam ortada değil çünkü. Ama o da cicoş olacak sanırım :kedi:

hatta geçen h.sonu filtre almıştık değiştiriken yanlış takmış

oturma odasıını su basmış yerlerde parke,

bide anneleri gelmişler bütün halıları yıkamak zorunda kalmışş

ne kadar kızdım bide ben oturma odası almayı düşünüyorum
bi su bascak halimi harap sonraa

erkekler kollamıo bizler gibii

sabah zincirli mincirli bi geyik dönmüş esma ne ekledin nan. fantezide sınır tanımıyonuz walla tebrik ederim. inşallah evlendikten 2 ay sonra bendede aynı performans olur kaydirigubbakcemile3

sulfat sen zevkli kızsındır yapmışsındır şıkırşıkır bişiler

Ayyy canım benim, inş. güzel olacak. Bakalım beğenecek misiniz :kedi: Ama çoğunlukla spor şeyler oldu

dın dın dın dın sıra sana gelioooooooo

Ayyyy öle deme yaaa, daha bana var. Sıradakiler bi gitsin de, buket, hemşom ve burcu. Sonra evet sıra bana geliyor :asigim:

Zinciri ben de kaçırdım buket. Esmanın sanırım hayalleri zorlayacak bi takımı var, daha önce de eklemişti yine kaçırdım :çok üzgünüm:

kılzar ya size bişe sorucam şu büstiyer jartiyer takımı almıştımya onu kendim takamıyorum yani giyinemiyorum çok zor bir alternatifi olan varmı?

ycycc senin bu jartiyer yılan hikayesi oldu canım
alman bi dert kullanman bi dert

ben bilmediğim için yorum yok diorumm

ablan yengen annen varsa onlara sor yada gelinlikçine canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…