Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

nasıl ediyim erkek gelinlik ayakkabılarını eklemez dimi...hem kadınlar 2 3 kere jartiyeri sordular diye aaa karşımdaki cinsiyetini öğrenebilirmiyim??olmaz arkadaşlar bu forumu sevdiğim için ve hiç bilgim olmadığı için size soruyorum...ama bir arkadaş alay eder gibi aa senin jartiyerde yılan hikayesine döndü diye neden söylüyor

senin jartiyer demedi bu jartiyer işi dedi seninle alakası yoktu o lafın herkes bu konuda konuştu. tamam kapansın bu konu.

neyse ben kaçar , öyle yada böyle konuyu kapatalım.

bukett hadi iyi uykular yat da dinlen sende yorulcan daha fazla ilerleyen günlerde

günaydinnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydin yazmadan önce dün geceki jartiyer meselesine dalmisim

günaydınnnn

fmk sende dükkanı açıcan diye kendini paralıyon be kuzum.cee diyon kaçıyon açmış olmuyooooonnnn haberin ola

günaydınnnn

fmk sende dükkanı açıcan diye kendini paralıyon be kuzum.cee diyon kaçıyon açmış olmuyooooonnnn haberin ola

tamam kuzum seni mi kiracagim bundan sonra sizin sohbete baslamanizi bekler öyle yazarim..

Cümleten Günaydıınn :))

dün sabahki muhabbetlere koptum ya, Sinay Allah iyiliğini versin Şeniz yok penye pijamalar para tuzağı, yok satenler üzerinizde ne kadar kalır, 3 dk 5 dk , evlilik fedakarlıktır falan :roflol: esma kır zincirlerini :roflol:
sabah buraalrı temizleyen abla da bana bakıyo, bu kız niye sırıtıyo diye kaydirigubbakcemile3

kizlar günaydin....
is yeni geldim... gecmisi okumadan size bisey söylemek istiyorum

babam birazdan davetiye cikarmaya gidicek sevgülüm icin ve halam ile yegenim icin...

cok heyecanliyim ve cok korkuyorum

korkuyorum cünkü en son davetiye cikarmaya gittiginde babaannemin ölüm haberini almistik :-(((((

nolur dua edin bizim icin... hersey yolunda gitsin ve davetiyeler ciksin....

ihtiyacim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…