Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

günaydıııınn arsima zemuszemus

kızlar hayatımdan haberi olan yokmu yaa evlendi bir daha gelmedii

Şeniz
temmuzda işe başlıcaktı ama temmuzun kaçı hatırlamıyorum
onun izni 1 aydır muhtemelen önümüzdeki pazartesi gelebilir inşallah :)

Hayatım ı bende merak ediyorum Pashimna

birde akşam nolmjuş öle ycycyc niye alınmışki bence sen kötü bişi söylememişsin buketde sinirlenmiş iyi yapmış bence

noluyor yafff

beni siz gibi hiç heyecan basmıyordu
düşününce değişik bişi oluyordu kalbim hızlanıyordu ama o zamanki stres benim heyecanımı bastırıyordu
ama varya kuaförde hazırlanmak misafirlerin karşısına çıkmak işte o anlar inanılmaz bi heyecan sarıyor insanı
böyle mutlusun ama üzgünsün inanılmaz bi grur ama biraz utanıyorsunda seni ilk defa o şekilde görüyorlar
çok değişik ya
özledim 25 gün öncesini :)

Bence Hayatım ptesi burda olcak inş. hihoyyyt 1 ay izin yapcaktı zaten söylemişti uzun süre olmayacağını

Kızlar, akşamki gerginlik için bence bu tarz şeylere hiç yorum bile yapmayın yerimseniben

ayy yine hatırladım o anı
gelin odasındaydık ismimiz anons edildi bi amca geldi aldı bizi
kameraya çeken arkadaşımız son duygularımızı sordu ve amca bizi götürdü
bi kapının önünde bekletti 2 dk bekleyin dedi ve bizi bıraktı
bu sırada şarkımız çalınıyor millet tempolu bi şekilde alkışlıyor
bizde sağındamı dursam solundamı onu konuşuyoruz :roflol:
ve kapı acıldı :1shok:

bizi oturttular gelinlikten dolayı rahat oturamadım baston yutmuşcasına dik oturdum sandalyenin ucuna
bisürü insan hepsine tektek bakmaya çalışıyorum kim gelmiş diye
bi yandan ecrin bana gelmek istiyor ablam zor zaptediyor
o sırada müzik durdu sadece insanların konuşma sesleri ( gelin çirkin gelin güzel ay duvağı şöle makyajı böle lülülülülülü damat hoş olmuş vs. tarzında konuşmalardır kesin)
ve teee en arkada duran abimizden bi ses bravo diye ve başladı alkışlamaya
o başlayınca tm salon tektek başladı ve salon inledi alkıştan
o an heyecandan ölücem sandım

memur geldi beni görünce şişman değilmişsin dedi :roflol: (soyadım şişmanda)
sonra konuşmaya başladı ilk önce bana ismimi anne baba adını ve doğum yerini soracaktı tırstım yanlış bişe derim diye
ilk fiyasko ismimi söyleyeceğim tam mikrofon çalışmıyor :roflol:
sonra kendi mikrofonunu uzattı
benim doğum yerim kadıköy ofisten bi arkadaş ben kadıköy dedikçe o kadiköy der ve kendisi şahidim
doğum yerimi sölicem o geldi aklıma bi gülme krizim geldi ama zor tutuyorum
ve sonunda sorunsuzca kıyıldı nikah :asigim:

aynı günü bidaha yaşasam yine doymam :asigim:

günaydın kızlar.dün gelinliğime bakmaya gttm . aslnda daha önce bbitane begenmiştim.sonra gydiğimde sevgülü nişanlum resmimi çekti resmi görünce hoşuma gtmemişti.

eteği aynı böle. üst kısmına henz karar veremedim.hafta sonu gidip bakıcm üstüne opuyorumnanaktan

Arsima beni iyice heyecanlandırdın yaaa :bbo: Ben nişanda bile gelin odasında beklerken ölüyordum heyecandan. Nişanlım hala söyler, konuşuyordum duymuyordun, yüzün kireç gibi olmuştu diye. Bir de gelin odasında minik bi cam vardı bahçeye bakan. Her dk kalkıp kim gelmişdiye bakıyordum. Gördükçe iyice heyecanlanıyordum:bbo:

:1shok: onunla kendini kontrol edebilcenmi sositososito
inşallah ona uygun güzel bi üst bulabilirsin canım

canım hep kabarık gelinlik istiodum zemuszemus
ama kontrol etme meselesine gelirsek :kedi: tek dileğim hiç bir sorunun çıkmaması zemuszemus
çok hoşuma gtti .bide tm istediğim model :sinifsinif: bakalım artık .hafta sonu giyimde eccük yüriyim oralarda kaydirigubbakcemile2

arşı yaaa :asigim: ne guzel yaa bende o gunlerı gorurrum ınş

vazgecılmezım altı cok kabarık ama bende kabarık severım

ya bsey sorcam sıze 22 kasım pazar gunune denk gelıyo eğer bız salonu 10 nısana tutarsak nıkahı 22 kasımda yapmak ıstıyoruz
sızce pazar gunu olur mu yanı bız normal kıyafetlerle gıdıp nıkah yaptrcaz onun doğum gunune ozel hıc anlamıomda :kedi:

Kızlar, akşamki gerginlik için bence bu tarz şeylere hiç yorum bile yapmayın yerimseniben

tamam canım Şeniz

Arsima çok detaylı anlatmışsın ne güzel yaa işte ben bunu soruyorum sevgili yeni gelinlerimize kimse anlatmıyor yaa acık detay verinn yawww

çorbaınız kaçtımı , ayakkabının topuğu kırıldı mı , kuförde bir aksilik oldu mu yanımızıa ne alalım ne almayalım , damat görünce naptı sizi şok oldumu felan filan kafamçokkarıştı

Vazgeçilmezim çokk güzel gelinliğinin altı yaaa kabarık kabarık

ay bizde öyleydik
gelin odasının camı dışarıya bakıyor orda bizimkiler sohbet ediyor fln
camlar siyah bizi göremiyorlar
aaa şuda gelmiş ana buda gelmiş bak kim geliyi fln diye konuşuyorduk
ara sıra içerden dışardakilere bağırıyorduk onlar etrafa bakıyordu saf saf :roflol:

ben anlayamadım böcükcümm 10 nisan gelecek nisan değilmi neden kasımdaki nikahtan sonra salon tutmak istiyorsunuz teee nisanda :uhm: kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…