anladım canım ben seni, yani seni de lahanamı da anladım, tabi zevkine göre yorum yapamazsın yapmadın da zaten kuşum. ama biraz araştırmak lazım, yani derin konu deyip hiç ilgilenmemek bana göre değil, ben merak ederim neden öyle neden böyle diye. Öyle olunca da öğreniyorsun işte. O 4-5 şartı yerine getirdiğinde bence tamamdır zaten ama o da bizim için bir ritüel artık ve bence hoş bir ritüel, tabiki kıyılsın istiyorum ben de. :1hug:hah ben d eonu söylemeye çalıştım ama rehyanla kara lahana beni yanlış annladı
asla niyetim kendi zevkime göre bir fikir sunmak değildi
bir tarafta da koskoca büyükşehir müftüsü olunca paylaşmak istedim sadece
mesela ben artık o kadar da katı dielim imam nikahı konusunda
ama sevgilim istediği için kıydırcam
sonuçta nedir yani sonuçta duayla girmek var dünya evine :))
ya tabi canım sonuçta o da kötü bişey deil kieda dediklein bana gayet mantıklı geldi ama gel görki bunu kayın pedere kayın valideye kabul ettirmek imkansız. eski insanlara açıklama yapmak zorrr
kızlar ben gece 1 de evimde ne kayınvalide nede imam görmek isterim açıkçası
kız düğün sonrası nereden çıktı? :)))) ay karıştı iyice ortalık, canım kıydıracaksanız düğünden 1-2 gün önce yaptırırsınız, düğün sonrası tabi olmazya tabi canım sonuçta o da kötü bişey deil ki
hani atıyorum insanın içini sıkacak bişey değil
sadece kıyılmasa da oluyor diye bir görüş duydum
esma d ayazmış şartlarını
zaten yerine getirmiş oluyoruz haliyle resmi nikahla
kimsenin incileri dökülmez çift nikahla
hem daha tasdikli olur
ama işte şu düğün sonrası beni strese soktu
benimki istemese yaptırmam herhalde
ya esasında derin konu diye hiç ilgilenmemezlik de yapmadımanladım canım ben seni, yani seni de lahanamı da anladım, tabi zevkine göre yorum yapamazsın yapmadın da zaten kuşum. ama biraz araştırmak lazım, yani derin konu deyip hiç ilgilenmemek bana göre değil, ben merak ederim neden öyle neden böyle diye. Öyle olunca da öğreniyorsun işte. O 4-5 şartı yerine getirdiğinde bence tamamdır zaten ama o da bizim için bir ritüel artık ve bence hoş bir ritüel, tabiki kıyılsın istiyorum ben de. :1hug:
esmacım bu arada sağol şeker, gerçi henüz o takımı bulamadım ama olsun yani dreamgirl takımlar hatta acayip acayip bi sürü şey var ama o takım süpermiş :lepi:
anladım canım ben seni, yani seni de lahanamı da anladım, tabi zevkine göre yorum yapamazsın yapmadın da zaten kuşum. ama biraz araştırmak lazım, yani derin konu deyip hiç ilgilenmemek bana göre değil, ben merak ederim neden öyle neden böyle diye. Öyle olunca da öğreniyorsun işte. O 4-5 şartı yerine getirdiğinde bence tamamdır zaten ama o da bizim için bir ritüel artık ve bence hoş bir ritüel, tabiki kıyılsın istiyorum ben de. :1hug:
esmacım bu arada sağol şeker, gerçi henüz o takımı bulamadım ama olsun yani dreamgirl takımlar hatta acayip acayip bi sürü şey var ama o takım süpermiş :lepi:
esmaaaa bak iç çamasırın 5 mısafır getırmıs :)
Eveet gasolİne cok guzeller var bı takımım daha var nette bulamadım
benm vucut coarbımda var kızlar
a acemİperİ merak edıyordu gormedı sanırım
derin meselesini senin için söylemedim kuşum, genel olarak benim dertli olduğum bir konudur o yüzden yazdım, hani hepimizin aklı var çok şükür biraz da kendimizin araştırıp birşeyler öğrenmesi lazım ondan şettim, senin şahsın için sülemedim yani muckya esasında derin konu diye hiç ilgilenmemezlik de yapmadım
benim pek aklım ermez zaten
yani büyükler ne derse onu yaparımcı bi insnaım daha çok bu konularda
derin konu dememin sebebi
herkesin kendince düşünceleri var
kimseyi ne tenkit etmek ne de eleştirmek ne yüceltmek ne de yermek niyetim
o yüzden deri konu dedim
hani kimseyi kırmamak açısından :)
bu arada ben de geziyorum o siteyi
bi süreo sayfalarda kaybolcam sanırım
gittigidiyorda var tatlım esmy nin takımın aynısıııyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?