Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

anladım canım ben seni, yani seni de lahanamı da anladım, tabi zevkine göre yorum yapamazsın yapmadın da zaten kuşum. ama biraz araştırmak lazım, yani derin konu deyip hiç ilgilenmemek bana göre değil, ben merak ederim neden öyle neden böyle diye. Öyle olunca da öğreniyorsun işte. O 4-5 şartı yerine getirdiğinde bence tamamdır zaten ama o da bizim için bir ritüel artık ve bence hoş bir ritüel, tabiki kıyılsın istiyorum ben de. :1hug:

esmacım bu arada sağol şeker, gerçi henüz o takımı bulamadım ama olsun yani dreamgirl takımlar hatta acayip acayip bi sürü şey var ama o takım süpermiş :lepi:

eda dediklein bana gayet mantıklı geldi ama gel görki bunu kayın pedere kayın valideye kabul ettirmek imkansız. eski insanlara açıklama yapmak zorrr
ya tabi canım sonuçta o da kötü bişey deil ki
hani atıyorum insanın içini sıkacak bişey değil
sadece kıyılmasa da oluyor diye bir görüş duydum

esma d ayazmış şartlarını
zaten yerine getirmiş oluyoruz haliyle resmi nikahla

kimsenin incileri dökülmez çift nikahla

hem daha tasdikli olur

ama işte şu düğün sonrası beni strese soktu
benimki istemese yaptırmam herhalde

Eveet gasolıne cok guzeller var bı takımım daha var nette bulamadım
benm vucut coarbımda var kızlar
a acemıperı merak edıyordu gormedı sanırım

kız düğün sonrası nereden çıktı? :)))) ay karıştı iyice ortalık, canım kıydıracaksanız düğünden 1-2 gün önce yaptırırsınız, düğün sonrası tabi olmaz

ya esasında derin konu diye hiç ilgilenmemezlik de yapmadım
benim pek aklım ermez zaten
yani büyükler ne derse onu yaparımcı bi insnaım daha çok bu konularda
derin konu dememin sebebi
herkesin kendince düşünceleri var
kimseyi ne tenkit etmek ne de eleştirmek ne yüceltmek ne de yermek niyetim
o yüzden deri konu dedim
hani kimseyi kırmamak açısından :)

bu arada ben de geziyorum o siteyi

bi süreo sayfalarda kaybolcam sanırım

gittigidiyorda var tatlım esmy nin takımın aynısıııyerimseniben

amaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin yine öğle tatile gittim geldim konu yine esmanın zincirleri :roflol:
canım sana demedim mi ben avatar yap diye :roflol: :roflol: :roflol:

Eveet gasolİne cok guzeller var bı takımım daha var nette bulamadım
benm vucut coarbımda var kızlar
a acemİperİ merak edıyordu gormedı sanırım

ay çok cahil kaldıııııımmmmm kafamçokkarıştı
vücut çorabı ne kıızzz, ince çorabın malzemesinden tüm vücuda böre mi oluyo noluyo :))))))

kizlar konuyu baslatan arkadasimizin iki günü kalmis, takviminde öyle yaziyor???

2 gün sonra evleniyor mu topic baskanimiz???

Buket senin dügündasin mi isaura???

derin meselesini senin için söylemedim kuşum, genel olarak benim dertli olduğum bir konudur o yüzden yazdım, hani hepimizin aklı var çok şükür biraz da kendimizin araştırıp birşeyler öğrenmesi lazım ondan şettim, senin şahsın için sülemedim yani muck
netice itibariyle şahsi kararlara kalan şeyler, herkes nasıl isterse öyle yapar tabi, nasıl isterse de öyle düşünür tabi :))

gittigidiyorda var tatlım esmy nin takımın aynısıııyerimseniben

gördüm canım ama hemen al fiyatı yok orda da, açık artırmanın bitmesine de daha çok var :)) ama ordan alamam heralde ya :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…